- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чорапогащник
Искам да попитам дали някой знае какви точно чорапогащници носят певиците в клиповете си , защото са почти невидими и искам и аз да си купя някакъв подобенТези обикновените не са със същия ефект - при тях много си личи , че си с чорапогащник , а при тези на известните се вижда само , ако ги дадат по - отблизо и се загледаш
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
За първи път чувам, че певиците носят чорапогащник, нали ще си личи ако са със сандали или отворени обувки... Но не знам може и да е така, въпреки че се съмнявам. И защо ти е чорапогащник, сега е лято![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
В клиповете носят ... на концерти също , но не винагиПитам понеже като си направя кола маска и краката ми стават на червени петънца за 1-2 дни и с чорапогащника да ги прикривам поне малко
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Ами.. по-добре се мажи с крем за след депилация или бебешко олио, лосион за тяло и etc. И по-добре 1-2 дни да си с дълги панталони или рокли - няма да ти е толкова топло, но с чорапогащник, не знам, мисля че ще ти запарява много повече...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Лятото с такова нещо е отвратително.
Добре де, момичето просто пита дали знаете къде се продават, не й се нахвърляйте..![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Отиваш в магазина и искаш чорапогащник без ограничител с не по-вече от 15-20 den (естествено зависи и от тена ти).![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами какъвто и тънък чорапогащник да си сложиш, дори да е скъп, той ще е прозрачен и петънцата/пъпчиците пак ще ти личат. По-добре се консултирай с козметик как да си успокоиш кожата по-бързо![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мерси на всички за отговоритеИнтересувала съм се и ми казаха , че е нормално след кола маска да излизат червени петънца , но през лятото е много гадно и с каквото и да ги мажа не минават по - бързо
Предполагам , че просто ще трябва да се примиря 1-2 дни в месеца да обличам дълги панталони
![]()