- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжно ми е
Разделих се с приятелката ми,не знам защо не мога да я намеря за да ми обясни.Отказах се да я търся защото виждам че няма смисъл.Исках да споделя с вас.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Може би трябва да изчакаш ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
може би....Първоначално написано от BaffaLsc
Юли, недей да се натъжаваш заради момичета..
Повечето не го заслужават..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не можеш да я засечеш,за да ти обясни, т.е ти е казала, че слага край по телефона/скайп/фейсбук?![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
давай мъжки напред.
REGGAE BOOM <3
Защо ли все повече и повече започвам да се обеждавам че момчетата приемаме връзките много по-на сериозно.. а всички тези неща които се говорят за нас че сме несериозни и т.н. са толкова глупави![]()
Дълго се лутах в тъмното и търсих проблема в себе си след моята дълга история.. но накрая просто всичко си идва така както е трябвало да бъде, така че според мен трябва да изчакаш преди да си правиш изводи![]()
И мене моята ме заряза скоро и то с доста слабо обяснение а сега дори една дума не иска да ми каже. Аз толкова се бях сдухал че чак клипче направих и като гледам с времето не ми минава нещо :> Предполагам че проблема ми е че обичам много силно :/
Бях на твоето място преди време. Ужасно е. Неизвестността те кара да ставаш параноичен.
Съветвам те да се опиташ да не мислиш постоянно за това. Иначе....
момичетата много гадно късат с момчетата..нямат ли сарце![]()
6б3З10
това е че на 23 този месец навършихме 8 месеца,и като си тръгнахме нито я чух нито видях...целуна ме както винаги и обърна гръб...звънях-не вдига,чакам я пред тях няма я,все едно някой и казва че я чакам и тя нарочно не се появява....искам сериозна връзка,искам да съм сигурен в момичето до мен че няма да ми обърне гръб .... чак се осъзнавам че през тези 8 месеца аз не съм имал нищо до себе си...![]()
Аз лично бих я намерил на всяка цена, за да ми обясни. Преди време едно момиче ме отряза (не сме били заедно), когато нещата изглеждаха, че ще потръгнат. Знаех каква е причината, но проблемът беше, че я разбрах от нейна приятелка, а пък тя не ми отговаряше, когато я търсех и това, че нямах обяснение от нея ме побъркваше и ми беше гадно доста дълго време.
и при мен е същото...утре вечерта ще направя един тигел с семката около нейния квартал и ще я изчакам пред тях...на никой не съм казвал че ще ходя...ако я видя с някое момче просто ще си тръгна....Първоначално написано от Crux
Благодаря ти, че ме уведоми.Първоначално написано от Valento
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
Съжелявам.Много злобна постъпка. За 8 месеца определено ти дължи поне едно обяснение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
offtopic: Абе, хора пише се " съжалявам" от "съжаление", баси т'ва го виждам нон стоп по субтитири. Дори не е трудна дума...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ох милия ..![]()
Доста тъпо е постъпила, за толкова време поне едно обяснение заслужаваш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ужасно е когато си в неведение...все едно съм някаква безгласна буква.....Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от AnalenTerorist
Знам какво е .. изпитвала съм го ..Първоначално написано от Valento
![]()
Не знам колко е успокоително, но се радвай, че си разбрал каква е, а не си продължил да живееш в заблуда още дълго време ..
Не си заслужават такива хора! Сигурна съм, че ще си намериш момичето с главно М, което ще оцени какъв си .. (:
Можеш да съжаляваш единствено за изгубеното ти време ..
Priceless .. <3
яд ме е че заради нея пропуснах да продължа кариерата си в БФДР (Българска Федерация по Драг Рейсинг) било я е страх да не се пребия някъде а това беше моят начин да разтоварвам,моят свят когато не бях с нея,а сега изведнъж всичко което съм правил е било напразно...ами дано да намеря ама едва ли има такива,Hilary благодаря тиПървоначално написано от Hilary_
![]()
Не гледай толкова песимистично на нещата .. ето това е нова възможност да започнеш на чисто!! Запиши се там където казваш, че си искал .. прави това, което те кара да се усмихваш!! (:
И има такива момичета .. повярвай ми! Просто трябва малко време и ще си намериш своето .. (:
За нищо, пак заповядай ..![]()
Priceless .. <3
Хах записването мина одавна,продадох си цивилната драгаджийка (колата мис която трябваше да участвам) ... не е толкова лесно но ще пробвамПървоначално написано от Hilary_
![]()
Съжалявам много...
В момента може да се каже, че и аз страдам преди 3 седмици дойде краят на 3-годишна връзка (въпреки че все още се надявам, че не е край за винаги). Може да се каже, че свикнах да живея така, но все пак го обичам точно толкова колкото преди![]()
Мога само да предполагам обаче как се чувстваш след като тя дори не ти е обяснила причината...Все пак от колко време е така, т.е кога ти каза, че не иска вече да е с теб и т.н...
Може би един ден ще разбере, че поне това ти дължи и ще ти обясни, а дори може да размисли(тоест да се върне при теб)...Според мен всяко решение е предпоследно и казвайки "Никога повече няма да съм с теб" не можеш да предопределиш целия си живот. Не се знае какво ще се случи занапред...
Мисля че наистина заслужаваш това обяснение, но и да не го получиш не се отчайвай. Помисли си колко други неща има в живота, които те правят щастлив. Гледай на сегашното си положение като временно (а то със сигурност е такова, няма цял живот да страдаш) и направи всички неща, позволени на свободните момчета. В крайна сметка си помисли - какво не можех да правя докато съм с нея, за какво тя ме спираше/пречеше(ти даже си написал за едно такова).
Успех - всичко в този живот е преходно и минава - това се е случило с връзката ви, това ще се случи и с твоето недоумение за нейния край и тъгата ти![]()
Наистина права си,спомням си когато тръгнахме с нея,какво ми бе казала..."искам човек до себе си,на кого да вярвам и да разчитам,когото да обичам",е имаше!!!Аз гадая вече и достигам до някакви отговори защо постъпи така,явно се е уплашила че нещата стават по-сериозни и е искала малко "свобода" но като се осъзнае че ме няма и ме потърси мен наистина няма да ме има,не искам вече никакви обяснения от нея вече,защото каквото и да каже тя ме предаде....Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou