.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Тъжно ми е

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Тъжно ми е

Разделих се с приятелката ми,не знам защо не мога да я намеря за да ми обясни.Отказах се да я търся защото виждам че няма смисъл.Исках да споделя с вас.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Може би трябва да изчакаш ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Може би трябва да изчакаш ?
    може би....
    K O 6 M A R A

Юли, недей да се натъжаваш заради момичета..
    Повечето не го заслужават..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен
    Не можеш да я засечеш,за да ти обясни, т.е ти е казала, че слага край по телефона/скайп/фейсбук?
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

давай мъжки напред.
    REGGAE BOOM <3

Защо ли все повече и повече започвам да се обеждавам че момчетата приемаме връзките много по-на сериозно.. а всички тези неща които се говорят за нас че сме несериозни и т.н. са толкова глупави
    Дълго се лутах в тъмното и търсих проблема в себе си след моята дълга история.. но накрая просто всичко си идва така както е трябвало да бъде, така че според мен трябва да изчакаш преди да си правиш изводи

И мене моята ме заряза скоро и то с доста слабо обяснение а сега дори една дума не иска да ми каже. Аз толкова се бях сдухал че чак клипче направих и като гледам с времето не ми минава нещо :> Предполагам че проблема ми е че обичам много силно :/

Бях на твоето място преди време. Ужасно е. Неизвестността те кара да ставаш параноичен.
    Съветвам те да се опиташ да не мислиш постоянно за това. Иначе....

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    момичетата много гадно късат с момчетата..нямат ли сарце
    6б3З10

Град
    това е че на 23 този месец навършихме 8 месеца,и като си тръгнахме нито я чух нито видях...целуна ме както винаги и обърна гръб...звънях-не вдига,чакам я пред тях няма я,все едно някой и казва че я чакам и тя нарочно не се появява....искам сериозна връзка,искам да съм сигурен в момичето до мен че няма да ми обърне гръб .... чак се осъзнавам че през тези 8 месеца аз не съм имал нищо до себе си...
    K O 6 M A R A

Аз лично бих я намерил на всяка цена, за да ми обясни. Преди време едно момиче ме отряза (не сме били заедно), когато нещата изглеждаха, че ще потръгнат. Знаех каква е причината, но проблемът беше, че я разбрах от нейна приятелка, а пък тя не ми отговаряше, когато я търсех и това, че нямах обяснение от нея ме побъркваше и ми беше гадно доста дълго време.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Crux
    Аз лично бих я намерил на всяка цена, за да ми обясни. Преди време едно момиче ме отряза (не сме били заедно), когато нещата изглеждаха, че ще потръгнат. Знаех каква е причината, но проблемът беше, че я разбрах от нейна приятелка, а пък тя не ми отговаряше, когато я търсех и това, че нямах обяснение от нея ме побъркваше и ми беше гадно доста дълго време.
    и при мен е същото...утре вечерта ще направя един тигел с семката около нейния квартал и ще я изчакам пред тях...на никой не съм казвал че ще ходя...ако я видя с някое момче просто ще си тръгна....
    K O 6 M A R A

Re: Тъжно ми е

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Разделих се с приятелката ми,не знам защо не мога да я намеря за да ми обясни.Отказах се да я търся защото виждам че няма смисъл.Исках да споделя с вас.
    Благодаря ти, че ме уведоми.

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Съжелявам. Много злобна постъпка. За 8 месеца определено ти дължи поне едно обяснение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    offtopic: Абе, хора пише се " съжалявам" от "съжаление", баси т'ва го виждам нон стоп по субтитири. Дори не е трудна дума...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ох милия ..
    Доста тъпо е постъпила, за толкова време поне едно обяснение заслужаваш ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ох милия ..
    ужасно е когато си в неведение...все едно съм някаква безгласна буква.....
    K O 6 M A R A

Повече от фен Аватара на SorrowEyes

Re: Тъжно ми е

Цитирай Първоначално написано от AnalenTerorist
    Благодаря ти, че ме уведоми.

ох милия ..
    Знам какво е .. изпитвала съм го ..
    Не знам колко е успокоително, но се радвай, че си разбрал каква е, а не си продължил да живееш в заблуда още дълго време ..
    Не си заслужават такива хора! Сигурна съм, че ще си намериш момичето с главно М, което ще оцени какъв си .. (:

Можеш да съжаляваш единствено за изгубеното ти време ..

Град
    ох милия ..
    Знам какво е .. изпитвала съм го ..
    Не знам колко е успокоително, но се радвай, че си разбрал каква е, а не си продължил да живееш в заблуда още дълго време ..
    Не си заслужават такива хора! Сигурна съм, че ще си намериш момичето с главно М, което ще оцени какъв си .. (:

Можеш да съжаляваш единствено за изгубеното ти време ..
    яд ме е че заради нея пропуснах да продължа кариерата си в БФДР (Българска Федерация по Драг Рейсинг) било я е страх да не се пребия някъде а това беше моят начин да разтоварвам,моят свят когато не бях с нея,а сега изведнъж всичко което съм правил е било напразно...ами дано да намеря ама едва ли има такива,Hilary благодаря ти
    K O 6 M A R A

Не гледай толкова песимистично на нещата .. ето това е нова възможност да започнеш на чисто!! Запиши се там където казваш, че си искал .. прави това, което те кара да се усмихваш!! (:
    И има такива момичета .. повярвай ми! Просто трябва малко време и ще си намериш своето .. (:

За нищо, пак заповядай ..

Град
    Не гледай толкова песимистично на нещата .. ето това е нова възможност да започнеш на чисто!! Запиши се там където казваш, че си искал .. прави това, което те кара да се усмихваш!! (:
    И има такива момичета .. повярвай ми! Просто трябва малко време и ще си намериш своето .. (:

За нищо, пак заповядай ..
    Хах записването мина одавна,продадох си цивилната драгаджийка (колата мис която трябваше да участвам) ... не е толкова лесно но ще пробвам
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Съжалявам много...
    В момента може да се каже, че и аз страдам преди 3 седмици дойде краят на 3-годишна връзка (въпреки че все още се надявам, че не е край за винаги). Може да се каже, че свикнах да живея така, но все пак го обичам точно толкова колкото преди
    Мога само да предполагам обаче как се чувстваш след като тя дори не ти е обяснила причината...Все пак от колко време е така, т.е кога ти каза, че не иска вече да е с теб и т.н...
    Може би един ден ще разбере, че поне това ти дължи и ще ти обясни, а дори може да размисли(тоест да се върне при теб)...Според мен всяко решение е предпоследно и казвайки "Никога повече няма да съм с теб" не можеш да предопределиш целия си живот. Не се знае какво ще се случи занапред...
    Мисля че наистина заслужаваш това обяснение, но и да не го получиш не се отчайвай. Помисли си колко други неща има в живота, които те правят щастлив. Гледай на сегашното си положение като временно (а то със сигурност е такова, няма цял живот да страдаш) и направи всички неща, позволени на свободните момчета. В крайна сметка си помисли - какво не можех да правя докато съм с нея, за какво тя ме спираше/пречеше(ти даже си написал за едно такова).
    Успех - всичко в този живот е преходно и минава - това се е случило с връзката ви, това ще се случи и с твоето недоумение за нейния край и тъгата ти

Град
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Съжалявам много...
    В момента може да се каже, че и аз страдам преди 3 седмици дойде краят на 3-годишна връзка (въпреки че все още се надявам, че не е край за винаги). Може да се каже, че свикнах да живея така, но все пак го обичам точно толкова колкото преди
    Мога само да предполагам обаче как се чувстваш след като тя дори не ти е обяснила причината...Все пак от колко време е така, т.е кога ти каза, че не иска вече да е с теб и т.н...
    Може би един ден ще разбере, че поне това ти дължи и ще ти обясни, а дори може да размисли(тоест да се върне при теб)...Според мен всяко решение е предпоследно и казвайки "Никога повече няма да съм с теб" не можеш да предопределиш целия си живот. Не се знае какво ще се случи занапред...
    Мисля че наистина заслужаваш това обяснение, но и да не го получиш не се отчайвай. Помисли си колко други неща има в живота, които те правят щастлив. Гледай на сегашното си положение като временно (а то със сигурност е такова, няма цял живот да страдаш) и направи всички неща, позволени на свободните момчета. В крайна сметка си помисли - какво не можех да правя докато съм с нея, за какво тя ме спираше/пречеше(ти даже си написал за едно такова).
    Успех - всичко в този живот е преходно и минава - това се е случило с връзката ви, това ще се случи и с твоето недоумение за нейния край и тъгата ти
    Наистина права си,спомням си когато тръгнахме с нея,какво ми бе казала..."искам човек до себе си,на кого да вярвам и да разчитам,когото да обичам",е имаше!!!Аз гадая вече и достигам до някакви отговори защо постъпи така,явно се е уплашила че нещата стават по-сериозни и е искала малко "свобода" но като се осъзнае че ме няма и ме потърси мен наистина няма да ме има,не искам вече никакви обяснения от нея вече,защото каквото и да каже тя ме предаде....
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си