.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Тъжно ми е

Голям фен Аватара на alice13
    да не ти пука.. да не е последната ? !

Пожелавам ти да я забравиш и когато те потърси, искрено да й кажеш че не я познаваш. Като се поставих на твое място и си представих че съм зарязан по такъв начин, просто ми призля от яд. Бих я търсил до дупка за това обяснение, не бих я оставил да живее спокойно без да ми го даде. Като го получа разбира се се махам и никога не се връщам, да се трепе както си ще, мен вече ме няма.

Според мен пък въобще не трябва да си в неведение, даже напротив, тя много ясно ти е показала що за човек е, ако питаш мене въобще недей и се занимавай, като се замисли човек какво смислено обяснение по дяволите може да се намери за това дето го е направила, че да я оправдае, продължавай напред и не съжалявай за нищо, постарай се да ти останат хубавите спомени и започни наново. Разбира се, много е лесно да си говоря така, да я зарежеш, защото не съм пристрастен, бих те разбрал напълно, ако имаш силни чувства към нея и ако нещата се изяснят решиш да опитате отново, но според мен не си заслужава. Нито да опитваш, нито да търсиш истината. Успех!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от prout1
    Пожелавам ти да я забравиш и когато те потърси, искрено да й кажеш че не я познаваш. Като се поставих на твое място и си представих че съм зарязан по такъв начин, просто ми призля от яд. Бих я търсил до дупка за това обяснение, не бих я оставил да живее спокойно без да ми го даде. Като го получа разбира се се махам и никога не се връщам, да се трепе както си ще, мен вече ме няма.
    със сигурност ще я унизя,по ниска от тревата ще я направя...но не трябваше така да постъпва с мен...

Цитирай Първоначално написано от gofeto917
    Според мен пък въобще не трябва да си в неведение, даже напротив, тя много ясно ти е показала що за човек е, ако питаш мене въобще недей и се занимавай, като се замисли човек какво смислено обяснение по дяволите може да се намери за това дето го е направила, че да я оправдае, продължавай напред и не съжалявай за нищо, постарай се да ти останат хубавите спомени и започни наново. Разбира се, много е лесно да си говоря така, да я зарежеш, защото не съм пристрастен, бих те разбрал напълно, ако имаш силни чувства към нея и ако нещата се изяснят решиш да опитате отново, но според мен не си заслужава. Нито да опитваш, нито да търсиш истината. Успех!
    имаме спомени и то много,където и да отида,на всякъде където съм бил с нея,ми става супер тъпо,защото знам че на това място ми е казвала че ме обича,на всякъде ми го е казвала,но защо по дяволите ми причини това,не мога да повярвам че ми се случва,никога не съм постъпвал така преди,с нея всичко беше специално,всеки един момент...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Бахти , само на мен ли ми се струва жалка да тъжиш за дадено момиче, защото има много други , обаче в същото време и на мен ми е кофти , хаха.

Повече от фен
    и на мен ми е тъжно,споко

На мен ми е най-сед !

Град
    Sofia
    Наистина доста глупава постъпка от нейна страна.Може и да има основателни причини за това,не се знае.Направи всичко възможно,за да разбереш причината поне пък,ако е заради някаква глупост,знаеш какво да направиш.Честно казано и аз съм постъпвала така,но става въпрос за много по-кратки взаимоотношения..8 месеца не са малко,не е трябвало да постъпва по тоя начин.Ти сигурен ли си,че не си я разочаровал с нещо ?

Хубаво, че сподели, но не бива да ти е тъжно. Обикновено, когато човек намери боклук в себе си и го изхвърли, не тъжи за постъпката си. Очевидно не е стока бившата ти, щом един нормален отговор не е дала за постъпката си. Не бива да ти е тъжно.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хмм, и с мен така постъпи бившия ми...бяхме заедно година и седем месеца....Но връзката ни беше от разстояние,един ден просто ей така без нищо да преовокира това му държание..спря да ми пише да ми звъни ,дори не ми и обясни, защо късаме.След време, точно две седмици беше с момиче от градът си .
    След подобно нещо разбираш,що за човек си имал до себе си >.<.След като не може да ти обясни ,защо се разделяте се запитай дали си е струвало ,да страдаш за нея?!Дали тя наистина е била искренна с теб...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Юли, недей да се натъжаваш заради момичета..
    Повечето не го заслужават..
    Бих казал никоя ... ако го заслужаваха нямаше да те натъжават !
    Разберете повече за Photoshop
    Най-големия спамер у форума съм ЯЗЕ !

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Хмм, и с мен така постъпи бившия ми...бяхме заедно година и седем месеца....Но връзката ни беше от разстояние,един ден просто ей така без нищо да преовокира това му държание..спря да ми пише да ми звъни ,дори не ми и обясни, защо късаме.След време, точно две седмици беше с момиче от градът си .
    След подобно нещо разбираш,що за човек си имал до себе си >.<.След като не може да ти обясни ,защо се разделяте се запитай дали си е струвало ,да страдаш за нея?!Дали тя наистина е била искренна с теб...
    след такова нещо разбираш че всъщност нищо не си имал до себе си....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Stara Zagora
    Ужасно е .. мога само да кажа ,че времето лекува всичко и ако съдя по коментарите ти,то ти си много мило и добро момче.Ще срещнеш друго момиче ,което ще те обича истински и ще сте щастливи.
    T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”

Супер фен Аватара на bEbsI
    Я се стегни. Писала съм го много пъти,ако смисъла на живота ти го разбираш под формата на "жена" значи много си сбъркал.Щастието ти не трябва да зависи от някой друг,а от теб самия. Някои жени никога не порастват - няма значение,че е на 23 - това не пречи да се държи като 16 годишна както сам виждаш. Фактът,че си си прекарал времето с даден човек ,би трябвало да е последван с елементарно уважение - да те погледне в очите , да каже защо не иска повече да е с теб и т.н. Да се отказваш от интересите си заради момиче .. е тъпо е. Не я търси - щом не те уважава достатъчно,за да ти дава обяснение - не заслужава да бъде търсена в последствие. Изтрий и номера,не минавай през квартала и ако е възможно,излизай с приятели,поднови интересите си - няма нищо непоправимо. Не излизай с други момичета само,за да и направиш напук,бъди себе си и се чувствай себе си.Не и показвай,че страдаш. Дръж се мъжки,обади се на приятелите си,разтовари се и после се замисли дали тя си заслужава терзанията?
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    след такова нещо разбираш че всъщност нищо не си имал до себе си....
    Напротив.Имал си нещо,но то не е било достатъчно истинско ( ;.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Я се стегни. Писала съм го много пъти,ако смисъла на живота ти го разбираш под формата на "жена" значи много си сбъркал.Щастието ти не трябва да зависи от някой друг,а от теб самия. Някои жени никога не порастват - няма значение,че е на 23 - това не пречи да се държи като 16 годишна както сам виждаш. Фактът,че си си прекарал времето с даден човек ,би трябвало да е последван с елементарно уважение - да те погледне в очите , да каже защо не иска повече да е с теб и т.н. Да се отказваш от интересите си заради момиче .. е тъпо е. Не я търси - щом не те уважава достатъчно,за да ти дава обяснение - не заслужава да бъде търсена в последствие. Изтрий и номера,не минавай през квартала и ако е възможно,излизай с приятели,поднови интересите си - няма нищо непоправимо. Не излизай с други момичета само,за да и направиш напук,бъди себе си и се чувствай себе си.Не и показвай,че страдаш. Дръж се мъжки,обади се на приятелите си,разтовари се и после се замисли дали тя си заслужава терзанията?
    +1
    Продължи напред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си