Цитирай Първоначално написано от prout1
Пожелавам ти да я забравиш и когато те потърси, искрено да й кажеш че не я познаваш. Като се поставих на твое място и си представих че съм зарязан по такъв начин, просто ми призля от яд. Бих я търсил до дупка за това обяснение, не бих я оставил да живее спокойно без да ми го даде. Като го получа разбира се се махам и никога не се връщам, да се трепе както си ще, мен вече ме няма.
със сигурност ще я унизя,по ниска от тревата ще я направя...но не трябваше така да постъпва с мен...

Цитирай Първоначално написано от gofeto917
Според мен пък въобще не трябва да си в неведение, даже напротив, тя много ясно ти е показала що за човек е, ако питаш мене въобще недей и се занимавай, като се замисли човек какво смислено обяснение по дяволите може да се намери за това дето го е направила, че да я оправдае, продължавай напред и не съжалявай за нищо, постарай се да ти останат хубавите спомени и започни наново. Разбира се, много е лесно да си говоря така, да я зарежеш, защото не съм пристрастен, бих те разбрал напълно, ако имаш силни чувства към нея и ако нещата се изяснят решиш да опитате отново, но според мен не си заслужава. Нито да опитваш, нито да търсиш истината. Успех!
имаме спомени и то много,където и да отида,на всякъде където съм бил с нея,ми става супер тъпо,защото знам че на това място ми е казвала че ме обича,на всякъде ми го е казвала,но защо по дяволите ми причини това,не мога да повярвам че ми се случва,никога не съм постъпвал така преди,с нея всичко беше специално,всеки един момент...