Здравейте хора. Та историята е следната .. виждам се с едно момче от близо две седмици, но засега нищо не се е случило. Той не знам колко пъти ми казва как е искал да ме нацелува, като ме изпраща, но така и не го е направил до сега, а повярвайте ми имал е сто шанса.. Освен това, другото нещо е, че той е едно от плейбойчетата в града.. струва ми се че не се вижда само с мен и когато реша да си спра контакта с него, той изведнъж се появява с предложение да излезем и се цупи, че не съм го търсила цял ден....
Чудя се какво да правя.. не съм го чувала от вчера и едва се сдържам да не му напиша всичко, което мисля ..а то е че най-вероятно иска само секс от мен и че не съм единствената му зарибявка. Но сега,като се замисля ако иска само секс от мен, досега е можел да ме прелъсти много пъти, друг е въпроса, че не бих преспала с него, освен ако нямаме сериозни отношения. Но знам толкова много неща за това момче и едно от тях е че второ му име е несериозност.
Просто такава каша е в главата ми и затова исках да споделя с някой и реших да пиша тук във форума. Благодаря на тези, които са прочели