.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Виждала съм Доста ми е жал за тях...направо си г представям какви ще бъдат на 18

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Първо, кой по дяволите ти каза, че съм 6 клас? Къде го споменавам, че ми убягва?

Второ, разбира се по това откога е тръгнала да ми се прави на кралица на бала. Подранила с около 11 години. А ако техните са решили така да я направят си е живо престъпление и умишлено си излагат детето, което ако не от съучениците си, то от някой с 6-7 години по-голям от нея няма да и спести подигравките.

И да, разбирам на къде отива държавата, нещо не е за вярване ли какво? Всеки с нормално мислене разбира. Лично аз не искам да съм кон с капаци.

В нашата България всичко е проституция. От правителството на Костов тръгна така, а кога ще свърши, предусещам че и Бог не знае. Надявам се да не съм тук, за да видя по-лошото което ни очаква за напред.

И спри с асоциациите си ,че понеже едно момиче се гримира, е кифла.
    Всички знаем накъде отива държавата , но едва ли отива натам заради прекомерното използване на грим и превзетото държание...

"В нашата България всичко е проституция" - Слушаш прекалено много Славчо , не е той човека , който ще казва кое какво е. Той е просто един тъп чалга певец , гъзолизец и нищо повече. Това за Костов е ебахти клишето, всички се оплакват , но никой нищо не прави по въпроса нали ? Да бягаш от проблемите си въобще не е решение...
    Хах, на Славчо ако му знам 2 песни ще е добре, това че в една е изпял истината, не означава, че изразът е поредното клише. Лошото е, че е истина. Замисли се и ми кажи, имаш ли сила да отречеш, че в БГ всичко е свързано с пари? Не мисля...

И кво му е клишето за това с Костов? Честно ми кажи, къде е лъжата в това? Говориш ми кое как трябвало да бъде, но не даваш аргументи за различното си мнение.
    А ти пък иначе щото много правиш по въпроса за България - да спориш в тийн форум за това кое било правилно и кое не, то да се дава акъл всеки го може. Ама си готов на мен да ми обясняваш, че аз само се оплаквам.

Напротив, в момента да избягаш от БГ е най-правилното решение. И всеки здравомислещ човек ще го види. Какво да правим, да поддържаме вече отдавна несъществуващият национализъм, докато гледаме как ни управляват турците и тънем в мизерия?
    НЕ, благодаря. Ти щом харесваш такъв живот, стой си тук. Българите никога не сме се освобождавали от това робство. И скоро няма да се оправим, защото сме навели глава и сме се примирили със ситуацията. А една птичка (може би ти - който вярва че нещо ще се промени и уж ще се бори) пролет не прави.

Какво си представяте ? Та те са малки деца... 85% от тях ще им дойде ъкъла в главата докато пораснат. Малката ми сестра също си слага грим... И ? Кифла ли е ? Та тя е на 6 годинки , иска да изглежда като "мадамите" от анимационните филмчета... Лично аз си спомням как като малък купувах от дъвките с татуировки и си ги лепях по ръцете , защото изглеждах , по мъжествен , като мускулестите супер герои от филмчетата. Сега още ли го правя ? Не ! Всичко отминава с възрастта. Това , че харесва някой по-голям от нея не е никакъв проблем , харесва го момичето , какво толкова. Тя е малка - на 7 години, както всяко малко момиченце с грим си мисли си че изглежда божествено красива , това кифла ли я прави ? Иска да се хареса на някой - какво правят какичките от филмите , хмм... гримират се ! Таак лампичката присвятва. Това , че псува е от семейната среда. Ако чува как някой псува е нормално да го прави и тя , все пак тя го мисли за нещо нормално , ако някой от роднините и го прави. Това, че родителите не обръщат внимание на дъщеря си е техен проблем. Всеки решава какво да прави, стига да е в рамките на закона, не можем да ги съдим. А сега някакви тъпи комплексирани момичета ,засегнати от мнението ми ще почнат да пишат , ааа ама тая ще работи на магистралата, щом още от ся си слага грим. Е да ама не , както казах по-горе ще отмине с възрастта. Това , че има някои по-заблудени , които не са се променили е техен проблем. Отново всичко опира до семейна среда , ако няма кой да я напътства кое е правилно и кое не , тя ще върви по свой собствен път , колкото и смешен да е той...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LudetinA55
    Цитирай Първоначално написано от shpekovsalam
    Сурово тесто, което си иска да бъде кифла!
    НАПЪЛНО съм съгласна с теб . Аз бях с една ФР и извикахме момичето до нас. Казахме и полека-лека че така е смешна , а тя моля ви се ПСУВа ... ама псува като каруцярин накрая се оказа че това било заради едно момче.Стана ни смешно първо.Но щом разбрах че "момчето" е 11 клас а тя 1 просто онемях гледах така дет се вика -------->
    ама ти сериозно ли?!?!?!? не знам какво да кажа! сестра ми е 2002 набор и ако я чуя да псува нз кво ще я направя! + това това дете трябва да е мръднало нещо. то-2003, той-1993 =10 години разлика а за родителите нз. сиг са слепи да не видят детето им как излиза
    There is always a way!!!

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Първо, кой по дяволите ти каза, че съм 6 клас? Къде го споменавам, че ми убягва?

Второ, разбира се по това откога е тръгнала да ми се прави на кралица на бала. Подранила с около 11 години. А ако техните са решили така да я направят си е живо престъпление и умишлено си излагат детето, което ако не от съучениците си, то от някой с 6-7 години по-голям от нея няма да и спести подигравките.

И да, разбирам на къде отива държавата, нещо не е за вярване ли какво? Всеки с нормално мислене разбира. Лично аз не искам да съм кон с капаци.

В нашата България всичко е проституция. От правителството на Костов тръгна така, а кога ще свърши, предусещам че и Бог не знае. Надявам се да не съм тук, за да видя по-лошото което ни очаква за напред.

И спри с асоциациите си ,че понеже едно момиче се гримира, е кифла.
    Всички знаем накъде отива държавата , но едва ли отива натам заради прекомерното използване на грим и превзетото държание...

"В нашата България всичко е проституция" - Слушаш прекалено много Славчо , не е той човека , който ще казва кое какво е. Той е просто един тъп чалга певец , гъзолизец и нищо повече. Това за Костов е ебахти клишето, всички се оплакват , но никой нищо не прави по въпроса нали ? Да бягаш от проблемите си въобще не е решение...
    Хах, на Славчо ако му знам 2 песни ще е добре, това че в една е изпял истината, не означава, че изразът е поредното клише. Лошото е, че е истина. Замисли се и ми кажи, имаш ли сила да отречеш, че в БГ всичко е свързано с пари? Не мисля...

И кво му е клишето за това с Костов? Честно ми кажи, къде е лъжата в това? Говориш ми кое как трябвало да бъде, но не даваш аргументи за различното си мнение.
    А ти пък иначе щото много правиш по въпроса за България - да спориш в тийн форум за това кое било правилно и кое не, то да се дава акъл всеки го може. Ама си готов на мен да ми обясняваш, че аз само се оплаквам.

Напротив, в момента да избягаш от БГ е най-правилното решение. И всеки здравомислещ човек ще го види. Какво да правим, да поддържаме вече отдавна несъществуващият национализъм, докато гледаме как ни управляват турците и тънем в мизерия?
    НЕ, благодаря. Ти щом харесваш такъв живот, стой си тук. Българите никога не сме се освобождавали от това робство. И скоро няма да се оправим, защото сме навели глава и сме се примирили със ситуацията. А една птичка (може би ти - който вярва че нещо ще се промени и уж ще се бори) пролет не прави.
    Една не прави , защото другите бягат. Аз лично смятам да взема добро образование и добри пари от чужбина и да се върна тук в България , защото това е моята родина , аз съм израстнал тук... Tурците си ги избираме ние - все пак ние сме народа. Тънем в мизерия , защото няма кой добър да ни управлява , а ние не избираме правилните. Никой не харесва такъв живот , но защо не го оправим ? Ти ще идеш в чужбина , ще имаш деца. Помисли за тях , ще криеш , че са българи ли ? Ако искат да видят родината с какво впечетление ще останат ? Мисленето ти е грешно. Чувала ли си за поговорката " Не плюй в кладенеца , защото все някога ще се наложи да пиеш от него"... Ако я изоставиш , изосотавяш роднини , приятели. Рано или късно носталгията ще те победи , ще си спомняш само за хубавите и позитивни мигове , веселите детски игри , "предишния живот". Аз лично искам да оправя тази държава , искам моето бъдещо поколение да живее в една по-добра държава , а не да живее в някоя друга шибана държава. Това е радостта и пълноценния живот. Егоистичното мислене е тъпо. Няма да си допринесла нищо с живота си. Една поредна загубена душа...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Все пак е първи клас и все пак се намира в училище .
    Никой не може да ме убеди, че това е нормално и, че няма нищи лошо!!
    Не намирам лошо в това, че харесва момче доста по-голямо от нея, все едно да е лошо, че харесва Иън, който е 18 години по-голям от мен .
    Просто не е никак красиво и предполагам родителите й не са я видяли и затова е излязла от тях така .
    Лошото е, че от 5-6 клас са със същото държание . В моето училище има едни шестокласнички, които са просто. . no comment!! Черния молив е поставен толкова дебело, че като ги погледнеш в очите виждаш само чернилка, розовите сенки са намацотени извънредно неумело, а спиралата е старателно напластена. Една беше писала във ФБ, че не може без фдт, пудра, спирала, руж и черен молив! За Бога, ТЯ Е ШЕСТИ КЛАС .
    Петокласнички слагат сутиени, пък като се наведат, се вижда, че нямат нищо. Преди два дена един такъв индивид изпрати снимка по бельо на един съученик, 2 години по-голям от нея! Еми, НЕ! Това, че сестра й е девети клас, не значи, че тя трябва да има такова държание. Та тя се държи по-леко от кака й.
    Не, не, не! Това НЕ е НОРМАЛНО ! Не казвам, че аз не слагам грим, но спиралата и пудрата не могат по никакъв начин да се сравнят с техните трикове в гримирането и свалянето на момчета .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Една не прави , защото другите бягат. Аз лично смятам да взема добро образование и добри пари от чужбина и да се върна тук в България , защото това е моята родина , аз съм израстнал тук... Tурците си ги избираме ние - все пак ние сме народа. Тънем в мизерия , защото няма кой добър да ни управлява , а ние не избираме правилните. Никой не харесва такъв живот , но защо не го оправим ? Ти ще идеш в чужбина , ще имаш деца. Помисли за тях , ще криеш , че са българи ли ? Ако искат да видят родината с какво впечетление ще останат ? Мисленето ти е грешно. Чувала ли си за поговорката " Не плюй в кладенеца , защото все някога ще се наложи да пиеш от него"... Ако я изоставиш , изосотавяш роднини , приятели. Рано или късно носталгията ще те победи , ще си спомняш само за хубавите и позитивни мигове , веселите детски игри , "предишния живот". Аз лично искам да оправя тази държава , искам моето бъдещо поколение да живее в една по-добра държава , а не да живее в някоя друга шибана държава. Това е радостта и пълноценния живот. Егоистичното мислене е тъпо. Няма да си допринесла нищо с живота си. Една поредна загубена душа...
    Ако не бъркам, ти си 97-ми набор, ясно значи. Когато бях колкото теб, макар да не ни е голяма разликата, нашите ми говориха точно това, че искат да се махнем от тук и че няма да се връщаме. Когато само чух това, почнах да се тръшкам и да им викам същите неща които и ти на мен в момента ми ги пишеш.

И си мислих "Дори и да отидем там, аз после ще се върна" и т.н.

Вече мисленето ми по въпроса се промени, не знам дали е временно, и това може да го има. Но за сега съм на друго мнение. И аз съм израснала тук, обичам България, обичам родината си, но мразя държавата си. Не се срамувам да призная от къде идвам, има толкова много успели българи в чужбина. И не мисля че ще потъна до такава степен в егото си, че да забравя, че България е била началото в живота ми.

Никой не иска да се занимава да оправя държавата ни, но и те имат право.

Отдавна не тези които уж са управляващите, всъщност движат нещата. Особено пък в миналото ни правителство с тройната коалиция - ЛЕЛЕ МАЛЕ!
    Тодор Живков в гроба ще се обърне ако знаеше какво става след неговото време.

Иначе, защо ако в чужбина примерно имам деца, там са се родили и т.н., защо да крия че са (поне) 50 процента българи? Че защо? Ако се махна от тук по собствено желание няма, но ако ме изгонят или се случи така, че не по моя воля за ме накарали да "емигрирам", не бих говорила по същият начин за БГ.

И да, другите държави може да са "шибани", но там има ред и дисциплина. Омръзна ми от простащината тук, няма и един разбран човек. Всеки ще намери за какво да оплюва другия, дори и да се перфектният пак ще ти намерят кусури, без да са погледнали себе си. Дааааа.... натам вървим, бързо и устремено.

Нали си забелязал, че само тук, един българин може да плаче на "Мила Родино", а след 10 минути да псува тая тъпа страна, за живота който го кара да живее. Другаде това го няма, my friend.

Носталгията е само в психиката. Винаги новото начало е трудно, но ако човек е убеден, че това е начинът, че това е правилното решение, успехът му е сигурен.

И не мисля, че ако отида да живея в Англия (примерно), то значи няма да съм допринесла с нищо в живота си. Даже е напротив, на тоя етап..

Ако не бъркам, ти си 97-ми набор, ясно значи. Когато бях колкото теб, макар да не ни е голяма разликата, нашите ми говориха точно това, че искат да се махнем от тук и че няма да се връщаме. Когато само чух това, почнах да се тръшкам и да им викам същите неща които и ти на мен в момента ми ги пишеш.

И си мислих "Дори и да отидем там, аз после ще се върна" и т.н.

Вече мисленето ми по въпроса се промени, не знам дали е временно, и това може да го има. Но за сега съм на друго мнение. И аз съм израснала тук, обичам България, обичам родината си, но мразя държавата си. Не се срамувам да призная от къде идвам, има толкова много успели българи в чужбина. И не мисля че ще потъна до такава степен в егото си, че да забравя, че България е била началото в живота ми.

Никой не иска да се занимава да оправя държавата ни, но и те имат право.

Отдавна не тези които уж са управляващите, всъщност движат нещата. Особено пък в миналото ни правителство с тройната коалиция - ЛЕЛЕ МАЛЕ!
    Тодор Живков в гроба ще се обърне ако знаеше какво става след неговото време.

Иначе, защо ако в чужбина примерно имам деца, там са се родили и т.н., защо да крия че са (поне) 50 процента българи? Че защо? Ако се махна от тук по собствено желание няма, но ако ме изгонят или се случи така, че не по моя воля за ме накарали да "емигрирам", не бих говорила по същият начин за БГ.

И да, другите държави може да са "шибани", но там има ред и дисциплина. Омръзна ми от простащината тук, няма и един разбран човек. Всеки ще намери за какво да оплюва другия, дори и да се перфектният пак ще ти намерят кусури, без да са погледнали себе си. Дааааа.... натам вървим, бързо и устремено.

Нали си забелязал, че само тук, един българин може да плаче на "Мила Родино", а след 10 минути да псува тая тъпа страна, за живота който го кара да живее. Другаде това го няма, my friend.

Носталгията е само в психиката. Винаги новото начало е трудно, но ако човек е убеден, че това е начинът, че това е правилното решение, успехът му е сигурен.

И не мисля, че ако отида да живея в Англия (примерно), то значи няма да съм допринесла с нищо в живота си. Даже е напротив, на тоя етап..
    Доста верни неща каза , няма да споря, но помисли над това - "Ако ние не си помогнем , няма кой друг да ни помогне'' , заслужава си да опитаме, искам бъдеще за родината ми. Не искам близките ми да тънат в нищета , не искам приятелите ми да си броят стотинките за хляб , не искам идиоти , да я управляват - но факт е , че се случва. Би трябвало да помогнем това да се оправи , а не да го отбягваме. Мисленето вярно , че се променя с възраста , но принципите остават. А аз съм човек , който живее и спазва принципи , сам съм си ги изградил и ги спазвам. А един от тях гласи, че не трябва да оставям роднините си и приятелите в калта НИКОГА. Помислено теоритично , родината ни е един приятел. Аз се радвам , че съм българин , но както ти самата каза "Обичам родината , мразя държавата" , но ако никой нищо не направи , ще си остане и след 100 години на същото място , точно като пате в калчища.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Все пак е първи клас и все пак се намира в училище .
    Никой не може да ме убеди, че това е нормално и, че няма нищи лошо!!
    Не намирам лошо в това, че харесва момче доста по-голямо от нея, все едно да е лошо, че харесва Иън, който е 18 години по-голям от мен .
    Просто не е никак красиво и предполагам родителите й не са я видяли и затова е излязла от тях така .
    Лошото е, че от 5-6 клас са със същото държание . В моето училище има едни шестокласнички, които са просто. . no comment!! Черния молив е поставен толкова дебело, че като ги погледнеш в очите виждаш само чернилка, розовите сенки са намацотени извънредно неумело, а спиралата е старателно напластена. Една беше писала във ФБ, че не може без фдт, пудра, спирала, руж и черен молив! За Бога, ТЯ Е ШЕСТИ КЛАС .
    Петокласнички слагат сутиени, пък като се наведат, се вижда, че нямат нищо. Преди два дена един такъв индивид изпрати снимка по бельо на един съученик, 2 години по-голям от нея! Еми, НЕ! Това, че сестра й е девети клас, не значи, че тя трябва да има такова държание. Та тя се държи по-леко от кака й.
    Не, не, не! Това НЕ е НОРМАЛНО ! Не казвам, че аз не слагам грим, но спиралата и пудрата не могат по никакъв начин да се сравнят с техните трикове в гримирането и свалянето на момчета .

За момичето първи клас съм съгласна...но какво лошо има една шестокласничка или петокласничка да слага сутиен...като иначе като ходи или тича се тресе, а през тениска всичко се вижда? Това е още по-грозно...колкото до грима...не трябва да се прекалява...Нищо лошо няма в това да се сложи малко коректор на някоя досадна пъпка или малко спирала в края на миглите(разбира се без да се прекалява)...
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

Доста верни неща каза , няма да споря, но помисли над това - "Ако ние не си помогнем , няма кой друг да ни помогне'' , заслужава си да опитаме, искам бъдеще за родината ми. Не искам близките ми да тънат в нищета , не искам приятелите ми да си броят стотинките за хляб , не искам идиоти , да я управляват - но факт е , че се случва. Би трябвало да помогнем това да се оправи , а не да го отбягваме. Мисленето вярно , че се променя с възраста , но принципите остават. А аз съм човек , който живее и спазва принципи , сам съм си ги изградил и ги спазвам. А един от тях гласи, че не трябва да оставям роднините си и приятелите в калта НИКОГА. Помислено теоритично , родината ни е един приятел. Аз се радвам , че съм българин , но както ти самата каза "Обичам родината , мразя държавата" , но ако никой нищо не направи , ще си остане и след 100 години на същото място , точно като пате в калчища.
    Така е, така е... никой не иска да напуска БГ, обаче понякога обстоятелствата стават прекалено сложни.
    Като каза това за стотинките, се сетих, скоро четох в един форум, за хора, които за напуснали БГ и в момента живеят в друга страна. Темата беше "Защо емигрирахте?".. доста хора бяха кой от любов, кой от интерес... обаче и голям процент казваха "Защото ни писна да си броим жълтите стотинки от джобовете, че да си купим хляб", което е просто.... без коментар оставам.

За съжаление в момента сме на възраст, на която виждаме какво става, но абсолютно нишо не можем да направим. Над 2 000 000 българи в момента са в чужбина, като статистиката е, че по 7 човека на 1 час напускат България. Цифрата е потресаваща. След 10 години ще останат само цигани тук..

Това, че се местиш от родината обаче, далеч не означава, че изоставяш приятелите си и роднините си. Разбира се, че ще те е грижа за тях. Много хора взимат близките си със себе си, или им пращат по 200-300 долара на месец.. да помогнат.

Но забелязвам, че който замине, рядко иска да се връща. Един приятел на баща ми преди около 3 години отиде да работи в Англия. Бъкел английски не знаеше, но това е друг въпрос, оправя се вече човека.. както не искаше да заминава и плюеше британците, сега след толкова години му се отваря възможност да получи английско гражданство.
    Кандидатства, и го получи, и вече на паспорта му не пише България, а Грейт Бритън. Казва, че хората го приемат по доста по-добър и приветлив начин навън, откакто е английски гражданин.

Което говори само по себе си. Ние сами се мачкаме, отстрани другите държави като ни гледат управниците, решават че всички в БГ сме една тъпа сган и освен за кражби и престъпления, за друго не ставаме.

Кофти, но факт.

Дано нещата се оправят, макар че няма много добри изгледи това да се случи..

Що се отнася до темата за момиченцето тук, нямах предвид че след години ще ми виси на магистралите, но щом от сега се престарава по такъв начин, след време не знам как ще е..

Така е, така е... никой не иска да напуска БГ, обаче понякога обстоятелствата стават прекалено сложни.
    Като каза това за стотинките, се сетих, скоро четох в един форум, за хора, които за напуснали БГ и в момента живеят в друга страна. Темата беше "Защо емигрирахте?".. доста хора бяха кой от любов, кой от интерес... обаче и голям процент казваха "Защото ни писна да си броим жълтите стотинки от джобовете, че да си купим хляб", което е просто.... без коментар оставам.

За съжаление в момента сме на възраст, на която виждаме какво става, но абсолютно нишо не можем да направим. Над 2 000 000 българи в момента са в чужбина, като статистиката е, че по 7 човека на 1 час напускат България. Цифрата е потресаваща. След 10 години ще останат само цигани тук..

Това, че се местиш от родината обаче, далеч не означава, че изоставяш приятелите си и роднините си. Разбира се, че ще те е грижа за тях. Много хора взимат близките си със себе си, или им пращат по 200-300 долара на месец.. да помогнат.

Но забелязвам, че който замине, рядко иска да се връща. Един приятел на баща ми преди около 3 години отиде да работи в Англия. Бъкел английски не знаеше, но това е друг въпрос, оправя се вече човека.. както не искаше да заминава и плюеше британците, сега след толкова години му се отваря възможност да получи английско гражданство.
    Кандидатства, и го получи, и вече на паспорта му не пише България, а Грейт Бритън. Казва, че хората го приемат по доста по-добър и приветлив начин навън, откакто е английски гражданин.

Което говори само по себе си. Ние сами се мачкаме, отстрани другите държави като ни гледат управниците, решават че всички в БГ сме една тъпа сган и освен за кражби и престъпления, за друго не ставаме.

Кофти, но факт.

Дано нещата се оправят, макар че няма много добри изгледи това да се случи..

Що се отнася до темата за момиченцето тук, нямах предвид че след години ще ми виси на магистралите, но щом от сега се престарава по такъв начин, след време не знам как ще е..
    Хмм... накара ме доста да се замисля , излизаш права в много отношения , но живота е пред нас, има да му мислим още...

Хмм... накара ме доста да се замисля , излизаш права в много отношения , но живота е пред нас, има да му мислим още...
    Има време.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ама при положение, че е плоска като дъскаа!
    http://www.prikachi.com/images/487/3503487s.jpg , ако според теб тя е за сутиен само ще ти кажа "Пхахаххахахх" .
    Сминката е някъде от месец, а тя вече втора седмица се разкарва със сутиен, пък и снимки по бельо праща, и то на един приятел, 2 години по-голям от нея.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Ама при положение, че е плоска като дъскаа!
    http://www.prikachi.com/images/487/3503487s.jpg , ако според теб тя е за сутиен само ще ти кажа "Пхахаххахахх" .
    Сминката е някъде от месец, а тя вече втора седмица се разкарва със сутиен, пък и снимки по бельо праща, и то на един приятел, 2 години по-голям от нея.
    Еми тя като ходи и като тича няма кво да и се тресе то просто няма нищо и си слага сутиен само за да се прави на виж ти с големия бюст
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

Супер фен Аватара на 4o4ina

Град
    Провинцията
    Добре дошъл в 2011.

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Няма да казвам каква ще стане като порасне.
    Сигурно ще се е*е след 1 - 2 годинки ... Това нещо е трагично хора ..
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Цитирай Първоначално написано от Queenie
    Няма да казвам каква ще стане като порасне.
    Сигурно ще се е*е след 1 - 2 годинки ... Това нещо е трагично хора ..
    Трагична си ти , намери и прочети в едно от мненията ми съм написал , от какви подбуди прави тези неща. Не ставай смешна

Мега фен Аватара на Chacho
    Fiction7577, не всичко в живота е пари. Заплатите в България не са високи, но с правилното образование можеш да живееш прилично. Нещо повече, държавата ни е много по-добре от редица други. Както се изразиха наскоро по медиите, ние сме сред най-бедните богати държави.

Тодор Живков, който споменаваш, е един от главните виновници, благодарение на когото сме в това положение. Още от тогава са омазани с червени петна българските институции и е крайно време да се попочистят.

Ще им мине времето, както и на турците. На всички обаче им се промива главата, че сме затънали до шия. Не сме толкова. Сравняваме се с държави, които винаги са били по-влиятелни от нашата. А пък в момента антиправителствената пропаганда хептем влошава положениете, често с цената на лъжи и измами.

За момичето: Рано му е да мисли разчупено и да оцени правилно постъпките си. Ако след време остане такава - жалко. Но децата не са непорочни, напротив. Изключително комплексирани и егоцентрични са, но са оправдани с това, че тепърва израстват и не го осъзнават. Като натрупат опит ще се очистват. Това, че псуват, гримират се, говорят за секс, не учат, пият, пушат, е защото още не го осмислят. Странят от това тогава, когато им е дадено добро възпитание и най-вече следват почти сляпо родителските съвети. Ще дойде момент, когато ще поставят под въпрос нещата, които им се казват и ще взимат решението сами за себе си - тогава можем да ги съдим какви са и що са.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от SOSgirl
    +1
    +
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Re: Това детее

Цитирай Първоначално написано от LudetinA55
    Но скоро в даскало (преди 1 месец) видях едно момиченце набор 2003 ... ЛЕЛЕ ОМГ .... плосто с сенки (тъмно зелени) , черен молив (много зле сложен на 1 пръст под окото почти) спирала (беше си оцапала клепачите) , МНОГО тъмно червено червило , 100000 тона руш , розова рокля и дълги над коленете сини чорапи ! Беше и с жълти чехли (не бяха за между пръст) лал Майка й видяла ли я е ????

Какво мислите за тези деца и виждали ли сте и вие такива
    Сериозно ? Сериозно ? Сериозно ? Сериозно ? Сериозно ?Сериозно ?Сериозно ?Ама наистина сериозно? Ама сигурен/на ли си , че е набор 2003? Може просто да изглежда по-малка! Не, не, не , не, не ,не мога да го повярвам!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Еми може би още не осъзнава какво прави.. като порасне ще се осъзнае..? .. сега да си се радва и да иска да прилича на "голяма какичка"

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Епаааа виждала съм такива, и като ги вида им се сме'ем , На такива дечурлига мога само да им се 'кефа' Така, базика настрана... Еми смешна работа са, не мисля че им отива и приляга на годините, а явно техните родилите или не им обръщат внимание което на днешно време си е ежедневие.. или просто децата им се гримират след като излезнат от вкъщи...с 'две' думи, просто първите 7години явно им липсват
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    София ;д
    о_О Какво толкова виждате в тези деца, аз лично не виждам бъдеще, освен поредната кифла, но не във всеки случай кифлата е хубава. ; )
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Нямам мнение по темата. Нито мисля,че трябва да се лепват етикети,нито пък,че това трябва да се толерира.

А за въпроса ''кифла''. Еми на мен много често са ми лепвали този етикет само за това,че се поддържам. Честно да ви кажа,когато научих какъв етикет са ми лепнали не им обърнах внимание. В последствие се прочух като ''Вики - кифлата'' ... Абе смешна история. Както и да е все пак не съдете човек без да го познавате
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си