Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Първо, кой по дяволите ти каза, че съм 6 клас? Къде го споменавам, че ми убягва?

Второ, разбира се по това откога е тръгнала да ми се прави на кралица на бала. Подранила с около 11 години. А ако техните са решили така да я направят си е живо престъпление и умишлено си излагат детето, което ако не от съучениците си, то от някой с 6-7 години по-голям от нея няма да и спести подигравките.

И да, разбирам на къде отива държавата, нещо не е за вярване ли какво? Всеки с нормално мислене разбира. Лично аз не искам да съм кон с капаци.

В нашата България всичко е проституция. От правителството на Костов тръгна така, а кога ще свърши, предусещам че и Бог не знае. Надявам се да не съм тук, за да видя по-лошото което ни очаква за напред.

И спри с асоциациите си ,че понеже едно момиче се гримира, е кифла.
Всички знаем накъде отива държавата , но едва ли отива натам заради прекомерното използване на грим и превзетото държание...

"В нашата България всичко е проституция" - Слушаш прекалено много Славчо , не е той човека , който ще казва кое какво е. Той е просто един тъп чалга певец , гъзолизец и нищо повече. Това за Костов е ебахти клишето, всички се оплакват , но никой нищо не прави по въпроса нали ? Да бягаш от проблемите си въобще не е решение...

+1