- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище-Игнор
Всички го знаеме това...Давайте разказвайте. Особено случаите с 1 компания.
-*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*
Нещо при вас?![]()
-*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*
Тегли им една майна и си намери по-добри приятели. Кажи им всичко което си искала в очите и ги остави. След време те ще те потърсят - НЕ ПРИЕМАЙ!
За приятелите съм съгласна.Първоначално написано от Fiction7577
Абе остави ги, по-добре сама отколкото с такава компания.
Лято е, нова възможност за запознанства.
Ако толкова държиш на тях, поискай да знаеш какво става.
лято е, ще си гледаме кефа даПървоначално написано от Fiction7577
Те като те търсят не отговаряй.
Все едно те няма.
Гледай си кефа и не ебавай.
наистина ми става много гадно като чета защото просто не мога да си представя какви лицемери има . знаеш ли аз последния път какво направих . отидох и си излях гнева пред тях пред очите им защото постъпиха така с една фр . и после като почнаха да се извиняват . почнаха да ми звънят но аз вдигах за да става още по - гадно като им тегля майната . обаче в твоя случай ти имаш само една компания . аз имам доста понеже тренирам едно две работи и от всякъде с компаниика . запиши се на някакъв спорт все ще се сприятелиш . успех
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
МхмПървоначално написано от gab4ooo
![]()
и аз тренкам хип хоп танци в the center най - добрата бг школа .
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !