.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Училище-Игнор

Всички го знаеме това...Давайте разказвайте. Особено случаите с 1 компания.
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

Нещо при вас?
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Тегли им една майна и си намери по-добри приятели. Кажи им всичко което си искала в очите и ги остави. След време те ще те потърсят - НЕ ПРИЕМАЙ!

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Тегли им една майна и си намери по-добри приятели. Кажи им всичко което си искала в очите и ги остави. След време те ще те потърсят - НЕ ПРИЕМАЙ!
    За приятелите съм съгласна.

Абе остави ги, по-добре сама отколкото с такава компания.

Лято е, нова възможност за запознанства.

Ако толкова държиш на тях, поискай да знаеш какво става.

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Абе остави ги, по-добре сама отколкото с такава компания.

Лято е, нова възможност за запознанства.

Ако толкова държиш на тях, поискай да знаеш какво става.
    лято е, ще си гледаме кефа да

Те като те търсят не отговаряй.

Все едно те няма.

Гледай си кефа и не ебавай.

Повече от фен
    наистина ми става много гадно като чета защото просто не мога да си представя какви лицемери има . знаеш ли аз последния път какво направих . отидох и си излях гнева пред тях пред очите им защото постъпиха така с една фр . и после като почнаха да се извиняват . почнаха да ми звънят но аз вдигах за да става още по - гадно като им тегля майната . обаче в твоя случай ти имаш само една компания . аз имам доста понеже тренирам едно две работи и от всякъде с компаниика . запиши се на някакъв спорт все ще се сприятелиш . успех
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    наистина ми става много гадно като чета защото просто не мога да си представя какви лицемери има . знаеш ли аз последния път какво направих . отидох и си излях гнева пред тях пред очите им защото постъпиха така с една фр . и после като почнаха да се извиняват . почнаха да ми звънят но аз вдигах за да става още по - гадно като им тегля майната . обаче в твоя случай ти имаш само една компания . аз имам доста понеже тренирам едно две работи и от всякъде с компаниика . запиши се на някакъв спорт все ще се сприятелиш . успех
    Мхм

Повече от фен
    и аз тренкам хип хоп танци в the center най - добрата бг школа .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си