.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Идиотските ви статий за Линдзи Лоън

Не знам как стоят нещата и кой пише статийте,но не ви ли писна всеки ден да плюете момичето?Линдзи Лоън това,Линдзи Лоън онова ..Виждам и как си измисляте много яко..Нито ще влиза в затвора,нито нищо и изведнъж БАМ,статия в сайта : ЛИНДЗИ ЛОЪН ПАК ОТИВА В ЗАТВОРА.Не ви ли писна вече да я плюете за щяло и нещяло ?Бахти завистливите олигофрени.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

И към кой се обръщаш в множествено число?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Към всички,които ги пишат тези неща,защото не знам точно кой ги пише,дали са модераторите или са обикновените потребители.Нов съм,няма как да знам,но ви казвам,че е много глупаво това ,дето плюете без да сте информирани.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Има си секция за коментари. Модераторите нямат нищо общо с тази част на сайта. Те отговарят за единствено за форума.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    И е хубаво като се опитваш да критикуваш нещо да се научиш да пишеш без елементарни грешки (и-й) и културно, защото тоя тон е меко казано нагъл.

И какво.Като си сваля програмка,която да ми гледа правописните грешки,ставам изведнъж грамотен и културен нали?И не,не че не съм културен,но ми писна всеки ден да гледам как постоянно се появяват статии ,които плюят момичето.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    С грубост и простотия до никъде няма да стигнеш. Това исках да ти кажа, но явно не ме разбра.

Never mind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си