- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Манипулация или?
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Момко, предлагам ти да земе да си доеШ малко а ?Първоначално написано от Auriss
Защо навлизаш в теми, в които съм убеден, че си нямаш и грам на представа, за какво става дума, защото аз не съм много наясно, а какво остава за "духовно неизвисена" личност като теб, а именно:""Първоначално написано от Auriss
О господи моля, ти се прибирай си ги по рано тея "извисени смешници" ...
Auriss, колкото пъти и колко хора, трябва да ти го кажем, че да схванеш колко се недъгаво изпоростел, и как продължаваш да простееш, а неимоверно с това продължаваш да ръсиш тъпизми, с всеки свой пост, с надеждата, че ще се издигнеш на някой в очите може би>?
Толкова си позатънал просто, че и "Анунаците" не могат, да ти помогнат
.
Хайде сега тихо, леко в ъгъла се свиваш и започваш да развиваш малуумните си теорий, на ум, мисли си че си навътре, в нещата ама от вътрешната страна, и излизаш навън т.е от тъп по тъп продължаваш да ставаш.
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Знаеш ли ,интересно е ,че когато хвърляш обвинения (или в случая се мъчиш да си обясниш нечие поведение) обикновено обясненията ,които ти идват на ум са тези ,които са присъщи на самия теб. Опитвам се да ти кажа ,че не ми е цел да се издигам в нечии очи ,тъй като определено не намирам форума за място ,в което да бъда 'претеглен' от някого.
Виж - от друга страна е интересно ти защо си мислиш така ?
Само един и на живо.Auriss, колкото пъти и колко хора, трябва да ти го кажем, че да схванеш колко се недъгаво изпоростел, и как продължаваш да простееш, а неимоверно с това продължаваш да ръсиш тъпизми, с всеки свой пост, с надеждата, че ще се издигнеш на някой в очите може би>?
Знаеш ли какво, Makaron, добре, че се обади. Това беше нагледен пример кое ме е впечатлило да създам такава тема. Забравих да спомена хората като теб в първия пост. Влизаш във форума. В раздел философия си, само за да изглеждаш артъ, а всъщност не знаеш къде се слага пълен член. Така де, не че се интересуваш от философия, просто не можем по цял ден да висимЕ у кофата, защото не изглежда артъ. Гледаш тема за манипулацията. Викаш си - а аз мнол го мразя т'ва нещо тука. Тъй както съм легнал мога ли да напиша едно мнение? В темата се разправя за безгласни хора, а тук се подвизава твоят голям форонен враг - Auriss. Ти ще дадеш твоя глас срещу него, нападайки го фронтално вербално и по този начин ще докажеш какъв деен гражданин си и как не се спираш пред никоя фороННа неправда. Нищо, че даже не се прочел заглавието правилно.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Току що получих на ЛС това ( не е от форума): " az sam evrein i moite hora te vladeqt"
Определено щом ме владеят неговите хора, няма да е далече бъдещето, в което ще започнат да ме и манипулират...
А наред с мен, ще дойде и вашият ред...
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
GunSnSteelflowers, виждам, че си имал/а доста голямо желание да се намесиш в спора, тогава защо не го направи ?!
Ти си очаквал/а другите хора да направят нещо, а те също са очаквали това от теб и от околните.
Аз бих се намесила ако можех да помогна по някакъв начин, но човек ако няма какво да каже по-добре да си замълчи.
А за циганите, ноу комент, не знам как по хуманен начин може да се справиш с тази сган.