.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: От нулата

От нулата

Ходя на тенис. Там се запознах с едно момиче, което много ми харесва. Добре ли е да я поканя на среща ? Не се познаваме чак толкова добре и не знам дали ще приеме , а ако откаже ще ми е някво супер сконфузно. Не знам - чувствам се някак странно , днеска я дебна кога ще влезне в фейсбука - така мислех да я поканя , ама тя излезе бързо-бързо извън линия. Мислех дебненето във фейсбук за тъпо , смешно и малоумно , а аз кво напраих . А ако отида на тая среща и усещам , че може да зацепя и да загубя връзка със сървъра, и да стоя като някво дърво и да не знам кво да и кажа , все пак не се познаваме толкова добре , абе с една дума не искам да стане някъв FAIL... А попринцип като съм на среща и почват да ми пърхат пеперуди в стомаха . Как мога да се успокоя ? Ако откаже след време да се пробвам ли отново ? По-специално към момичетата : Ако някой ви покани на среща , какво ще си помислите ?

Тва е общо взето ако се сетя още нещо ще ви питам , ако може да отговорите на тия въпроси супер , че съм доста притеснен

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Голям фен Аватара на CR0W
    Първо разбери какво харесва за да имаш теми на разговор с нея.После я покани на място където се чустваш сигурен,а за пеперудките в корема (проклети да сте) няма измъкване от тях.

та...така..успех тенисистче

novasum
    nirvana13

Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Първо разбери какво харесва за да имаш теми на разговор с нея.После я покани на място където се чустваш сигурен,а за пеперудките в корема (проклети да сте) няма измъкване от тях.

Добре благодаря .

А нема ли да стане да я питам кво харесва на срещата. Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !?

Яко се филмирам знам...

Мега фен
    Абе пич я се замисли - ако момиче те покани на среща и по някаква причина откажеш ,какво ще си помислиш ? Нищо ,нали ? Просто не те кефи и си гледаш интереса. Същото е и отсреща.
    Никаква причина няма да си пилееш живота в чуденки - като те кефи ,пробвай се - нищо не губиш - в най-лошия случай да ти стане кофти ,че не те харесва ,ама здраве да е.
    А относно 'успокояването' - ако си мислиш ,че ще се изложиш ,винаги ще ти е нервно. Та вместо да обмисляш вариантите как ще се издъниш по-добре обмисляй какво ще правите и ако не ви потръгне разговора каква тема да повдигнеш. Тренирате тенис и двамата ,най-малкото - цял ден можете само за това да си говорите ,ако не друго ...

Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !?
    Тц ,щото в даден момент ще забиеш и като спре да говори няма да имаш какво да кажеш. Случвало ли ти се е да си в компания и тия около теб да си лафят за нещо ,което не те интересува или си нямаш и понятие ? Доста забило ти става ако не смениш 'насилствено' ( ) темата и си като пън ... поне при мене е така ,де.
    Пък и я си представи ,че не е от най-разговорливите или че обича да изслушва и чуждото мнение ? И такива ги има

Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine

Добре благодаря .

А нема ли да стане да я питам кво харесва на срещата. Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !?

Яко се филмирам знам...

ти можеш да разознаеш какво харесва и все пак да я попиташ(ще си по подготвен)

novasum
    nirvana13

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Абе пич я се замисли - ако момиче те покани на среща и по някаква причина откажеш ,какво ще си помислиш ? Нищо ,нали ? Просто не те кефи и си гледаш интереса. Същото е и отсреща.
    Никаква причина няма да си пилееш живота в чуденки - като те кефи ,пробвай се - нищо не губиш - в най-лошия случай да ти стане кофти ,че не те харесва ,ама здраве да е.
    А относно 'успокояването' - ако си мислиш ,че ще се изложиш ,винаги ще ти е нервно. Та вместо да обмисляш вариантите как ще се издъниш по-добре обмисляй какво ще правите и ако не ви потръгне разговора каква тема да повдигнеш. Тренирате тенис и двамата ,най-малкото - цял ден можете само за това да си говорите ,ако не друго ...

Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !?
    Тц ,щото в даден момент ще забиеш и като спре да говори няма да имаш какво да кажеш. Случвало ли ти се е да си в компания и тия около теб да си лафят за нещо ,което не те интересува или си нямаш и понятие ? Доста забило ти става ако не смениш 'насилствено' ( ) темата и си като пън ... поне при мене е така ,де.
    Пък и я си представи ,че не е от най-разговорливите или че обича да изслушва и чуждото мнение ? И такива ги има
    Брат яко ме надъха

Прав си , нищо не губя. Утре ще я поканя , ако ми откаже здраве да е , ще си намеря друга по-яка мацка

Пък тва за говоренето , ако зацепя ще и кажа да ми препоръча тенис ракета , тя докато ми се обяснява ще измисля нещо друго. Супеер :P

Ако имате още надъхващи мнения давайте ги насам

Прасни я с топката в окото и й кажи, че ще й се реваншираш, канейки я на среща. Няма начин да откаже.
    А като каниш някого на среща, му показваш, че му се кефиш.

Град
    София
    ма****а им на ПЕПЕРУДИТЕ ВКОРЕМА ..нека ги одавим в АЛКОХОЛ !!
    Казват,че края на света е през 2012.. Ако искаш да се спасиш..ела в България..ние живееем 50 години назад... ОБИЧАМ РОДИНАТА , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!

утре да пишеш какво е станало

novasum
    nirvana13

Цитирай Първоначално написано от JustaKid
    ма****а им на ПЕПЕРУДИТЕ ВКОРЕМА ..нека ги одавим в АЛКОХОЛ !!
    харесва ми как мислиш

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    абе човеко отпусни се..не се стягай така момичетата не харесват такива спекли момчета без да се обиждаш..разбери дали е свободна и ако не е обвързана я покани, но не във фейсбук, а лично като я видиш, а ако ти откаже не се спеквай..важното е да си непукист в този живот иначе лошо....
    6б3З10

утре да пишеш какво е станало
    окей

Град
    гр. Пловдив
    Можеш примерно да я поканиш на едно кафе след тренировката по тенис пък от там вече каквото стане зависи от теб,ако ти откаже не трябва да се сопкаш :Д кажи нещо шеговито,базик,нещо,да не излезе че и лазиш в краката и си просиш да излезнеш с нея
    Успех !
    Каквото и да направиш в живота си,то ще е без значение,но е много важно да го направиш,защото,никой повече няма да го направи...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от petito93
    Можеш примерно да я поканиш на едно кафе след тренировката по тенис пък от там вече каквото стане зависи от теб,ако ти откаже не трябва да се сопкаш :Д кажи нещо шеговито,базик,нещо,да не излезе че и лазиш в краката и си просиш да излезнеш с нея
    Успех !
    Тъкмо това и аз щях да напиша
    Питай я да пиете по нещо след тренировка, в тези жеги... нещо охлаждащо би дошло добре
    Smile!?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Както вече ти казаха,просто след тренировката е питай за кафе,разходка.И да ти откаже нищо не губиш,поне си опитал.Няма за какво да се притесняваш,просто се отпусни и недей само да кимаш и да се съгласяваш,говори и ти,момичетата обичаме да опознаваме човека,а това няма как да стане ако само тя говори.Успех и после да разкажеш

Днес тренировките не съвпаднаха , съответно нищо не можах да кажа. Май ще чакам до събота , баси гадното , колкото повече чакам толкоз по ми става странно и тъпо

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    просто отиваш и и казваш (ако поне си знаете имената)..
    Искаш ли да отидем навън в петък (примерно)
    и виждаш дали ще се навие (ако е културна или поне си и симпатичен,да) и отивате и я питаш, какви неща обича да прави в свободното си време, откога играе тенис, каква музика слуша, къде учи, братя или сестри има ли и прочие, и ако мине добре, накрая я изпращаш (ако не си от София де, тогава по-добре я изпрати само до метрото/автобуса), и и казваш нещо от сорта "искаш ли да излезем пак"..

и така..
    бъди себе си, не бъди настоятелен или натрапчив, остави я да диша, пък ще усетиш ако ще се получи нещо между вас..

хайде по-смело и успех
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Основната ти грешка според мен е ниското самочувствие като гледам как се самонареждаш, какви картинки слагаш, все едно си пълен глупак, че искаш съвет... Също си много негативно настроян, все едно на 100% ще се провалиш. Вярвай в себе си и това е. Очаквай най-доброто, бъди подготвен за най-лошото и си гледай нещата, без да се влияеш от някакви други фактори.
    И да се провалиш, това е урок. Колкото и да не можеш да сметнеш това за утешително, е факт. Един вид приемаш го като натрупване на skill, level, точки или както искаш там. Т.е. и да те отрежат, поне си взел ценен урок какво да не правиш повече и в каква насока да вървиш и се самоусъвършенстваш!

Няма да се повтарям с другите за това как да я поканиш, само искам да кажа, че да водиш разговор си е изкуство и слушай себе си. Говори и за себе си, не само да я разпитваш. Смисъл тя не е на интервю. Разбирам, че трябва да я накараш да се почувства специална и че се интересуваш от нея, но ако само й задаваш въпроси и тя ти отговаря, все едно зачеркваш себе си, и я поставяш да е по-важна от теб, а съответно тя пък не научава нищо за теб, защото оставяш впечатление на човек, който не е сметнал себе си за нищо специално и затова не говори за себе си. Така че добрият разговор трябва да включва обмяна на информация и идеи и от двете страни - разкажи за някое твое постижение, ако стане на въпрос, без да се хвалиш де. Просто разказвай интересни случки, питай нея за такива - напр. за конфузни ситуации (но не такива, които те унижават), изцепки при някакви купони и т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си