- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От нулата
Ходя на тенис. Там се запознах с едно момиче, което много ми харесва. Добре ли е да я поканя на среща ? Не се познаваме чак толкова добре и не знам дали ще приеме , а ако откаже ще ми е някво супер сконфузно. Не знам - чувствам се някак странно , днеска я дебна кога ще влезне в фейсбука - така мислех да я поканя , ама тя излезе бързо-бързо извън линия. Мислех дебненето във фейсбук за тъпо , смешно и малоумно , а аз кво напраих . А ако отида на тая среща и усещам , че може да зацепя и да загубя връзка със сървъра, и да стоя като някво дърво и да не знам кво да и кажа , все пак не се познаваме толкова добре , абе с една дума не искам да стане някъв FAIL... А попринцип като съм на среща и почват да ми пърхат пеперуди в стомаха. Как мога да се успокоя ? Ако откаже след време да се пробвам ли отново ? По-специално към момичетата : Ако някой ви покани на среща , какво ще си помислите ?
Тва е общо взето ако се сетя още нещо ще ви питам , ако може да отговорите на тия въпроси супер , че съм доста притеснен![]()
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"