Цитирай Първоначално написано от Auriss
Абе пич я се замисли - ако момиче те покани на среща и по някаква причина откажеш ,какво ще си помислиш ? Нищо ,нали ? Просто не те кефи и си гледаш интереса. Същото е и отсреща.
Никаква причина няма да си пилееш живота в чуденки - като те кефи ,пробвай се - нищо не губиш - в най-лошия случай да ти стане кофти ,че не те харесва ,ама здраве да е.
А относно 'успокояването' - ако си мислиш ,че ще се изложиш ,винаги ще ти е нервно. Та вместо да обмисляш вариантите как ще се издъниш по-добре обмисляй какво ще правите и ако не ви потръгне разговора каква тема да повдигнеш. Тренирате тенис и двамата ,най-малкото - цял ден можете само за това да си говорите ,ако не друго ...

Тя да ми говори , а аз да слушам и да кимам тва също става , нали ? Нали !?
Тц ,щото в даден момент ще забиеш и като спре да говори няма да имаш какво да кажеш. Случвало ли ти се е да си в компания и тия около теб да си лафят за нещо ,което не те интересува или си нямаш и понятие ? Доста забило ти става ако не смениш 'насилствено' ( ) темата и си като пън ... поне при мене е така ,де.
Пък и я си представи ,че не е от най-разговорливите или че обича да изслушва и чуждото мнение ? И такива ги има
Брат яко ме надъха

Прав си , нищо не губя. Утре ще я поканя , ако ми откаже здраве да е , ще си намеря друга по-яка мацка

Пък тва за говоренето , ако зацепя ще и кажа да ми препоръча тенис ракета , тя докато ми се обяснява ще измисля нещо друго. Супеер :P

Ако имате още надъхващи мнения давайте ги насам