Здравейте,

До сега не ми се е случвало с друго момче и не знам..

Аз съм момиче на 20г, живея в Лондон. От 8 месеца се познавам с едно момче - Г. В началото (за около месец) всичко беше цветя и рози. След това започна да иска само секс и да няма време за разходки, излизане и т.н.... Трябва да знаете че живота тук е много натоварен. Наистина мноого натоварен - всичко трябва да се прави на минутата, без отлагане, иначе си си пропуснал шанса (говоря в професионална сфера). И двамата сме студенти, с разликата че той И работи в същото време. Работата му е вечерна - от 20 до 1ч през нощта и работи точно в дните когато човек излиза по заведения ( от четв до нед).
За мен - аз уча музика, всеки петък вечер съм с компанията навън. Не се лишавам от излизания и започнанства с нови хора. Т.е. точно обратното на него. Той през деня учи, а вечер работи и не излиза с приятели, никъде.

Това беше малко инфо за да навлезнете в ситуацията

Сегашните ни взаимоотношения с него са ''на изчакване'' така да се каже: Не ходим сериозно защото той е зает с учението си, аз също. Ноември тази година се очаква той да се дипломира и тогава евентуално ще започнем сериозна връзка. Понякога се виждаме за по една нощ, чуваме се по тела редовно. Общо взето прители сме си. Аз не крия че си имам и други момчета (нали не сме обвързани сериозно) и дори нарочно го уведомявам най-подробно за новите ми 'приятели' (от мъжки пол)
Така нещата си вървяха гладко, учиме си, виждаме се И... След една нощ прекарана заедно (всичко беше ОК) Чакам той да ми се обади 1ви.. минава ден, 2, 3.. Цяла седимца никакво позвъняване или смс от него. Реших аз да му звънна - направих го веднъж, ест никой не ми вдигна, нито ми се обади по късно. Изчаках ОЩЕ 2 дена и му писах смс "Г. жив ли си?'' - без отговор.
Първоначално мислех че нарочно не ми звъни, но след някой и друг ден ще го направи. После ме хвана ЯД. Как може да не ми отговори на обаждане и смс, никой не го е правил до сега, още повече той. Знам че държи на мен, защото не веднъж ме е питал къде на шега, къде по-сериозно - за брак!
Общо взето сериозно момче е, НО И МНОГО СТРАНЕН!!!
Някой би ли ми пояснил какво може би се случва, защото в момента аз мога само да гадая, тъй като нямам никаква комуникация с него. А, и да добавя - след всички усилия от моя стряна без резултат просто взих решение и го изтрих от skype-a и facebook-a ми.

Ако сте го прочели до тук или поне малка част от историята ми, моля ви за здравомислещи предположения и съвети. Какво да правя? Това нормално ли е? Може би сме твърде различни с него, за да го разбера правилно???

Благодаря Ви и хубав ден!