.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

нещо се обърка

Много добри приятели сме с момичето..почти най-добри, но аз се влюбих леко в нея без да се усетя кога стана т'ва. Проблема е че харесва друг и може и да тръгнат и тогава ще остана на още по заден план...мисля си, че не е за мен като момиче,но просто като я видя ми се оправя целия ден и не ми пука за някой различия и гледам само приликите. Ще съм благодарен на някой съвет

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Кажи и,какви чувства имаш към нея.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Re: нещо се обърка

Цитирай Първоначално написано от jamrock
    Много добри приятели сме с момичето..почти най-добри, но аз се влюбих леко в нея без да се усетя кога стана т'ва. Проблема е че харесва друг и може и да тръгнат и тогава ще остана на още по заден план...мисля си, че не е за мен като момиче,но просто като я видя ми се оправя целия ден и не ми пука за някой различия и гледам само приликите. Ще съм благодарен на някой съвет
    Утрепай чвора, дето ти е конкуренция.

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

Момичетата обикновено чакат момчето да е по- настоятелно, затова ако наистина я искаш направи всичко възможно да я спечелиш по някакъв начин! Ако имаш смелост я извикай да се срещнете някъде и й кажи всичко! Хората са казали че когато един човек разбере че някой го харесва, малко или много и той започва да го харесва! Късмет

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мисля , че трябва да си дадеш малко зор и да я ухажваш, както си му е редът, а не да очакваш да ти падне от небето. Виж темата " Как да се харесаме на момиче".
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Покажи и,че я харесваш да не стане късно и да гледаме теми те тръгнаха какво да правя,много я харесвам!Седнете,поговорет е и изрази чувствата си.

Съгласна съм с по-горните мнения. Покажи и че я харесваш и в подходящия момент говори с нея. Гледай да е скоро, че да не ти я откраднат преди дори да си се пробвал..
    Trust no bitch.

Супер фен Аватара на badsector
    Кажи й какво изпитваш и като те отреже, прекъсни всякакви контакти с нея.

Супер фен Аватара на InnoraX

Re: нещо се обърка

Цитирай Първоначално написано от jamrock
    Не бързай за никъде. Случвало ми се е, но в моя случай тя вече си имаше приятел. Затова аз изчаках да скъсат и след като й попремина, нещата потръгнаха от самосебе си

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Бъди искрен и и кажи всичко в очите..не в скайп, не във фейсбук...а право в очите. Това наистина говори много за един човек ( особено в днешно време, когато личната комуникация остава все повече на заден план). Успех!

недей да прибързваш като и споделиш чувствата си.първо се постарай да те заобича теб,покажи й ,че я заслужаваш повече и прецени дали тя би могла да ти отвърне със същото
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ъ! О.о
    Защо всички го съветвате да сподели чувствата си, след като тя харесва друг?

(Автора не е дал много обяснение кое-как. Възможно е момичето да прави такива намеци и да играе цирк, за да накара нашия човек да равнува. Ама ако наистина има някакви симпатии към другото момче и дори желание за връзка, от къде на къде ще е правилно той да й се бърка?)

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ако можеш да го понесеш, бъди до нея дори ако ходи с друг. Ако е свястна, ще го оцени. И все пак, опитай се да й се представиш и в друга светлина, различна от тая на приятел.

^ да й бърше сълзите, а онзи пич да й прави deepthroat? по-скоро не.

като цяло това, че харесва друг, не е толкова голяма пречка. според мен няма никакъв проблем едно момиче да харесва едно момче и да бъде и с друго. просто не се влияй от това - да не ти пука от другия пич. не бъди that needy&desperate guy, не се дръж така, все едно нейната любов е наградата за усилията ти и просто се забвлявай. нещо като агресивен, но не досаден.
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на gabsit000
    ти си много по-напред от този пич и имаш много по-големи козове-все пак си й приятел..знаеш много неща за нея и какво харесва или не...така че бъди по-смел и й признай за чувствата си ..надявам се след признанието тя да не се отдръпне от теб ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

незнам какво да очаквам вече каза че няма да се занимава с него. на мен не ми е проблем да и кажа всичко защото съм сигурен в чуствата си, но просто ме е страх да не се отдръпне. познавам я доста добре и имаме някои различия, но чуствата говорят сами за себе си и не мога просто да стоя и винаги да се заблуждавам, че тя ми е само приятелка. благодаря за всички съвети помогнахте ми донякъде няма да откажа и на други ест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си