- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- ГУБИМ БЪЛГАРИЯ! Турция и ислямът настъпват!
Първоначално написано от ZipFail
Виж си средната графика и ще забележиш, че тези, за които Бог е много важен и които са с нисък интелект са баш мюсюлманските държави.
Аз ти казах, че исляма води до затъпяване, но това нещо при християнството го няма.
А от първата графика процент невярващи в Бог - 0 и нисък интелект са мюслитата. Те вярват на 100% в Бог.
Третата графика няма да я коментирам много, но въпреки че едната колона изглежда много по-малка разликата между 103 и 97 е почти пренебрежителна в интелектуално отношение.
И какво стана? Подтвърди моята теза, че исляма води до затъпяване, но християнството не оказва влияние на интелекта.
Я виж едини китай и белгия, сащ и новрегия колко им е различен процента на вярващи, а интелекта им не се различава особено. Що така нали вярващите бяха по-глупави? А да кажеш че китай, белгия, сащ или норвегия е бананена държави с ниско образование - не можеш. Тези първите 5 дръпнати държави са генетично малко по-интелигентни между другото. Доказаха го това нещо.
По оста Християнство - атеизъм не може да се извади някаква тенденция и зависимост на интелект-религиозност от тези таблици. При говедата на алах това вече е тенденция. Всички са тъпи.
Я да видим дали наистина последните са мюсюлмански ?
Ethiopia Islam 45%–50%, Ethiopian Orthodox 35%–40%, animist 12%, other 3%–8%
Sierra Leone Islam 60%, indigenous 30%, Christian 10%
Congo, Democratic Republic of the Roman Catholic 50%, Protestant 20%, Kimbanguist 10%, Islam 10%; other syncretic and indigenous 10%
Zimbabwe syncretic (part Christian, part indigenous beliefs) 50%, Christian 25%, indigenous beliefs 24%, Muslim and other 1%
Guinea nominally Christian and predominantly Roman Catholic, pagan practices
Nigeria Islam 50%, Christian 40%, indigenous beliefs 10%
Ghana Christian 63%, indigenous beliefs 21%, Islam 16%
Tanzania mainland: Christian 30%, Islam 35%, indigenous 35%;
South Africa Zion Christian 11%, Pentecostal/Charismatic 8%, Catholic 7%, Methodist 7%, Dutch Reformed 7%, Anglican 4%, other Christian 36%, Islam 2%, none 15% (2001)
Kenya Protestant 45%, Roman Catholic 33%, indigenous beliefs 10%, Islam 10%, others 2%
Jamaica Protestant 61.3%, (Church of God 21.2%, Baptist 8.8%, Anglican 5.5%, Seventh-Day Adventist 9%, Pentecostal 7.6%, Methodist 2.7%, United Church 2.7%, Brethren 1.1%, Jehovah's Witness 1.6%, Moravian 1.1%), Roman Catholic 4%, other including some spiritual cults 34.7%
Uganda Roman Catholic 33%, Protestant 33%, Islam 16%, indigenous beliefs 18%
Zambia Christian 50%–75%, Islam and Hindu 24%–49%, indigenous beliefs 1%
Nepal Lamaistic Buddhist 75%, Indian- and Nepalese-influenced Hinduism 25%
Айде сега ми обясни как това потвърждава тезата ти ? От последните 15 държави в графиката само в 3 исляма е водещата религия, при това с рекордните 60% от населението ! Но пък за сметка на това християнството е основна религия в 9 от 15. Следващия път преди да говориш глупости си проверявай информацията, мой![]()
А ,и впрочем - в Китай и Япония (и другите 'дръпнати') нивото на интелигентност е най-високо в световен мащаб. Особено Китай.
Еми много голям процент мюсюлмани има в тези държави. Те дърпат нещата назад. На черните им е и генетично, но разгледай не черните държави от края на списъка и ще видиш, че съм прав.
Обединени арабски емирства, саудитска арабия, иран,мароко...
Убийствена аргументация, нищо не мога да кажа по въпроса. Мюсюлманите са 12 пъти по тъпи от християните и ги дърпат на последните места, понеже ти твърдиш така, нищо че никое проучване или статистика не потвърждава тезата ти. Смазан съм духовно и умствено и се оттеглям от темата с подвита опашка.![]()
Нещо не виждам мюсюлманска държава в първите 40 от таблицата ти. Защо ли? Сега ти търся едни резултати от Менса и ще се увериш в това, което ти казвам. Мани я тази таблица не се знае кой я е правил.
http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_...ite_note-IQ1-3
Ето ти в първите 40 няма нито една мюсюлманска държава, освен малайзия, която на всички е ясно е американска колония:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...f_Malaysia.svg
Вече от 50-то място нагоре исляма идва в повече (иран, египет, араби) и започват да се гонят маймуните.![]()
Омг целта на ВМРО е да се докопа до властта, да поокраде малко или много, да назначи нейни хора на ръководни постове, да защити интересите на тези, които я финансират и т.н., то такива са целите на всички политически партии де.
Просто политически-неграмотната и безпартиина маса(т.е. тия, които не разбират и не се занимават с политика, и не са членове на партии нито имат интереси в някоя партия), та тя определя кой ще спечели дадени избори. И партиите трябва да я убедят, да гласува за тях. Та ВМРО и Атака се опитват да лъжат хората с патриотизъм и национализъм, другите партии си имат други начини и така.
За толкова глупави ли ни мислиш, че да ни лъжеш с някви партии?
Иначе нормално мюсюлманските теократични и ислямистки държави да не са много напреднали, та те културно и духовно са на ниво средновековието.
Хубаво че имат много нефт и разни природни ресурси, иначе щяха да са като Африка.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Дабе,сега пък вярващите ги изкарахте тъпанариИначе много ясно,че радикалните резаняци ще са тъпи.То като цяло исляма е за тъпанари.За овце,които лесно се манипулират.Просто е такава религията и само тъпаци,овце я следват.При християнството няма такова нещо,защото просто религията и ценностите са съвсем различни.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Първоначално написано от Greennight
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се за включването, ама не издържах.![]()
![]()
![]()
И кво смешно казах ?Първоначално написано от ZipFail
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
що ли си мисля, че за религиите си има специален раздел във форума..
Що ли си мисля, че тряя да и бием куфара на тая тема, ако продължавате така?
Неграмотността и confirmation bias-a (почнах като оня кофаджия ,ама кво да се прави) на голяма част от хората направо ме вцепенява. Не е истина просто.
Не издържах да прочета всички мнения, но ето какво мисля аз. Ислямът е навлязъл в България още като е паднала под турско робство. В страната има много турци и те си изповядват собствената си религия. Това не означава, че Турция и ислямът навлизат в България. Те отдавна са го направили. Навлизат и други култури, но това не означава нищо.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
А според теб какво означава факта, че в България има най-много джамии на глава от мюсюлманското население в цяла Европа, даже и от ислямска Турция.Първоначално написано от ivyy
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)
стига сте ревали за тия турци. много.. смешно/болно ми става, като видя някой, който постоянно разправя такива филми. пълно е с толкова по-належащи неща от турците, върху които да се концентрираме.
REGGAE BOOM <3
Като например ?Първоначално написано от antifashionshit
Че живеем в най-изпадналата държава в Европа примерно?!?Първоначално написано от Lucho
☆ Addicted to Addictions
И откъде го направи тоя извод ?
Ами върви в Албания или в Босна тогава. Там живота е просто страхотен, само цветя и рози.Първоначално написано от BgHtH
След 500 години робство на турция как няма да има най-много джамии??? Тяхната култура е навлязла отдавна.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Този аргумент тотално издиша, като сравним данните с други държави които са били под сянката на ислямския ятаган:Първоначално написано от ivyy
България - 1500 джамии
Испания - 668
Португалия - 48
Румъния - 80
Гърция - 365
Така че недей ми приказва врели некипели!
Това ли ти е аргумента,че Албания и Босна и Македония примерно са същите бананови държави като нашата?Първоначално написано от Patriot
☆ Addicted to Addictions
Ами ти каза, че живеем в най-изпадналата държава в Европа, ако искаш погледни на атласа, че и тези две държави са в Европа и затова ти препоръчвам да идеш да видиш там какъв "живот" кипи.Първоначално написано от BgHtH
Дразнят ме такива като тебе, които не си дават сметка, че в света има страшно много държави които не са и сънували такъв живот като нашия. Има места където хората масово нямат къде да живеят и какво да ядът (ама буквално нямат, а не примерно че някой му се ядяло примерно риба и нямал пари да си купи в момента) или пък са управлявани от тоталитарни диктатори и живея в постоянен страх.
Но ти си решил да мрънкаш, защото стандарта на живот в Западна Европа, САЩ и още 4-5 страни е по-висок от в България.