.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 176
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от nikolaiazaz
    Няма връзка между атеизъм и интелект. Също така между християнство и интелект. Но исляма води до мозъчно изоставане
    Я дай пак ?

Друг интересен факт е, че средното IQ на мюсюлманите е по-високо от това на католиците, мормоните и баптистите. Единствено православните имат по-високо средно IQ от мозъчно изостаналите мюсюлмани.

Виж си средната графика и ще забележиш, че тези, за които Бог е много важен и които са с нисък интелект са баш мюсюлманските държави.

Аз ти казах, че исляма води до затъпяване, но това нещо при християнството го няма.

А от първата графика процент невярващи в Бог - 0 и нисък интелект са мюслитата. Те вярват на 100% в Бог.

Третата графика няма да я коментирам много, но въпреки че едната колона изглежда много по-малка разликата между 103 и 97 е почти пренебрежителна в интелектуално отношение.

И какво стана? Подтвърди моята теза, че исляма води до затъпяване, но християнството не оказва влияние на интелекта.

Я виж едини китай и белгия, сащ и новрегия колко им е различен процента на вярващи, а интелекта им не се различава особено. Що така нали вярващите бяха по-глупави? А да кажеш че китай, белгия, сащ или норвегия е бананена държави с ниско образование - не можеш. Тези първите 5 дръпнати държави са генетично малко по-интелигентни между другото. Доказаха го това нещо.

По оста Християнство - атеизъм не може да се извади някаква тенденция и зависимост на интелект-религиозност от тези таблици. При говедата на алах това вече е тенденция. Всички са тъпи.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Я да видим дали наистина последните са мюсюлмански ?

Ethiopia Islam 45%–50%, Ethiopian Orthodox 35%–40%, animist 12%, other 3%–8%

Sierra Leone Islam 60%, indigenous 30%, Christian 10%

Congo, Democratic Republic of the Roman Catholic 50%, Protestant 20%, Kimbanguist 10%, Islam 10%; other syncretic and indigenous 10%

Zimbabwe syncretic (part Christian, part indigenous beliefs) 50%, Christian 25%, indigenous beliefs 24%, Muslim and other 1%

Guinea nominally Christian and predominantly Roman Catholic, pagan practices

Nigeria Islam 50%, Christian 40%, indigenous beliefs 10%

Ghana Christian 63%, indigenous beliefs 21%, Islam 16%

Tanzania mainland: Christian 30%, Islam 35%, indigenous 35%;

South Africa Zion Christian 11%, Pentecostal/Charismatic 8%, Catholic 7%, Methodist 7%, Dutch Reformed 7%, Anglican 4%, other Christian 36%, Islam 2%, none 15% (2001)

Kenya Protestant 45%, Roman Catholic 33%, indigenous beliefs 10%, Islam 10%, others 2%

Jamaica Protestant 61.3%, (Church of God 21.2%, Baptist 8.8%, Anglican 5.5%, Seventh-Day Adventist 9%, Pentecostal 7.6%, Methodist 2.7%, United Church 2.7%, Brethren 1.1%, Jehovah's Witness 1.6%, Moravian 1.1%), Roman Catholic 4%, other including some spiritual cults 34.7%

Uganda Roman Catholic 33%, Protestant 33%, Islam 16%, indigenous beliefs 18%

Zambia Christian 50%–75%, Islam and Hindu 24%–49%, indigenous beliefs 1%

Nepal Lamaistic Buddhist 75%, Indian- and Nepalese-influenced Hinduism 25%

Айде сега ми обясни как това потвърждава тезата ти ? От последните 15 държави в графиката само в 3 исляма е водещата религия, при това с рекордните 60% от населението ! Но пък за сметка на това християнството е основна религия в 9 от 15. Следващия път преди да говориш глупости си проверявай информацията, мой

Мега фен
    А ,и впрочем - в Китай и Япония (и другите 'дръпнати') нивото на интелигентност е най-високо в световен мащаб. Особено Китай.

Я да видим дали наистина последните са мюсюлмански ?

Ethiopia Islam 45%–50%, Ethiopian Orthodox 35%–40%, animist 12%, other 3%–8%

Sierra Leone Islam 60%, indigenous 30%, Christian 10%

Congo, Democratic Republic of the Roman Catholic 50%, Protestant 20%, Kimbanguist 10%, Islam 10%; other syncretic and indigenous 10%

Zimbabwe syncretic (part Christian, part indigenous beliefs) 50%, Christian 25%, indigenous beliefs 24%, Muslim and other 1%

Guinea nominally Christian and predominantly Roman Catholic, pagan practices

Nigeria Islam 50%, Christian 40%, indigenous beliefs 10%

Ghana Christian 63%, indigenous beliefs 21%, Islam 16%

Tanzania mainland: Christian 30%, Islam 35%, indigenous 35%;

South Africa Zion Christian 11%, Pentecostal/Charismatic 8%, Catholic 7%, Methodist 7%, Dutch Reformed 7%, Anglican 4%, other Christian 36%, Islam 2%, none 15% (2001)

Kenya Protestant 45%, Roman Catholic 33%, indigenous beliefs 10%, Islam 10%, others 2%

Jamaica Protestant 61.3%, (Church of God 21.2%, Baptist 8.8%, Anglican 5.5%, Seventh-Day Adventist 9%, Pentecostal 7.6%, Methodist 2.7%, United Church 2.7%, Brethren 1.1%, Jehovah's Witness 1.6%, Moravian 1.1%), Roman Catholic 4%, other including some spiritual cults 34.7%

Uganda Roman Catholic 33%, Protestant 33%, Islam 16%, indigenous beliefs 18%

Zambia Christian 50%–75%, Islam and Hindu 24%–49%, indigenous beliefs 1%

Nepal Lamaistic Buddhist 75%, Indian- and Nepalese-influenced Hinduism 25%

Айде сега ми обясни как това потвърждава тезата ти ? От последните 15 държави в графиката само в 3 исляма е водещата религия, при това с рекордните 60% от населението ! Но пък за сметка на това християнството е основна религия в 9 от 15. Следващия път преди да говориш глупости си проверявай информацията, мой

Еми много голям процент мюсюлмани има в тези държави. Те дърпат нещата назад. На черните им е и генетично, но разгледай не черните държави от края на списъка и ще видиш, че съм прав.

Обединени арабски емирства, саудитска арабия, иран,мароко...

Убийствена аргументация, нищо не мога да кажа по въпроса. Мюсюлманите са 12 пъти по тъпи от християните и ги дърпат на последните места, понеже ти твърдиш така, нищо че никое проучване или статистика не потвърждава тезата ти. Смазан съм духовно и умствено и се оттеглям от темата с подвита опашка.

Убийствена аргументация, нищо не мога да кажа по въпроса. Мюсюлманите са 12 пъти по тъпи от християните и ги дърпат на последните места, понеже ти твърдиш така, нищо че никое проучване или статистика не потвърждава тезата ти. Смазан съм духовно и умствено и се оттеглям от темата с подвита опашка.

Нещо не виждам мюсюлманска държава в първите 40 от таблицата ти. Защо ли? Сега ти търся едни резултати от Менса и ще се увериш в това, което ти казвам. Мани я тази таблица не се знае кой я е правил.

http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_...ite_note-IQ1-3

Ето ти в първите 40 няма нито една мюсюлманска държава, освен малайзия, която на всички е ясно е американска колония:

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...f_Malaysia.svg

Вече от 50-то място нагоре исляма идва в повече (иран, египет, араби) и започват да се гонят маймуните.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Омг целта на ВМРО е да се докопа до властта, да поокраде малко или много, да назначи нейни хора на ръководни постове, да защити интересите на тези, които я финансират и т.н., то такива са целите на всички политически партии де.

Просто политически-неграмотната и безпартиина маса(т.е. тия, които не разбират и не се занимават с политика, и не са членове на партии нито имат интереси в някоя партия), та тя определя кой ще спечели дадени избори. И партиите трябва да я убедят, да гласува за тях. Та ВМРО и Атака се опитват да лъжат хората с патриотизъм и национализъм, другите партии си имат други начини и така.

За толкова глупави ли ни мислиш, че да ни лъжеш с някви партии?

Иначе нормално мюсюлманските теократични и ислямистки държави да не са много напреднали, та те културно и духовно са на ниво средновековието.
    Хубаво че имат много нефт и разни природни ресурси, иначе щяха да са като Африка.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    София
    Дабе,сега пък вярващите ги изкарахте тъпанари Иначе много ясно,че радикалните резаняци ще са тъпи.То като цяло исляма е за тъпанари.За овце,които лесно се манипулират.Просто е такава религията и само тъпаци,овце я следват.При християнството няма такова нещо,защото просто религията и ценностите са съвсем различни.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    .За овце,които лесно се манипулират.Просто е такава религията и само тъпаци,овце я следват.При християнството няма такова нещо,защото просто религията и ценностите са съвсем различни.

Извинявам се за включването, ама не издържах.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    .За овце,които лесно се манипулират.Просто е такава религията и само тъпаци,овце я следват.При християнството няма такова нещо,защото просто религията и ценностите са съвсем различни.

Извинявам се за включването, ама не издържах.
    И кво смешно казах ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

що ли си мисля, че за религиите си има специален раздел във форума..

Що ли си мисля, че тряя да и бием куфара на тая тема, ако продължавате така?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Неграмотността и confirmation bias-a (почнах като оня кофаджия ,ама кво да се прави) на голяма част от хората направо ме вцепенява. Не е истина просто.

Не издържах да прочета всички мнения, но ето какво мисля аз. Ислямът е навлязъл в България още като е паднала под турско робство. В страната има много турци и те си изповядват собствената си религия. Това не означава, че Турция и ислямът навлизат в България. Те отдавна са го направили. Навлизат и други култури, но това не означава нищо.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Цитирай Първоначално написано от ivyy
    Не издържах да прочета всички мнения, но ето какво мисля аз. Ислямът е навлязъл в България още като е паднала под турско робство. В страната има много турци и те си изповядват собствената си религия. Това не означава, че Турция и ислямът навлизат в България. Те отдавна са го направили. Навлизат и други култури, но това не означава нищо.
    А според теб какво означава факта, че в България има най-много джамии на глава от мюсюлманското население в цяла Европа, даже и от ислямска Турция.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

стига сте ревали за тия турци. много.. смешно/болно ми става, като видя някой, който постоянно разправя такива филми. пълно е с толкова по-належащи неща от турците, върху които да се концентрираме.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    стига сте ревали за тия турци. много.. смешно/болно ми става, като видя някой, който постоянно разправя такива филми. пълно е с толкова по-належащи неща от турците, върху които да се концентрираме.
    Като например ?

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Като например ?
    Че живеем в най-изпадналата държава в Европа примерно?!?
    Addicted to Addictions

И откъде го направи тоя извод ?

Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Като например ?
    Ами върви в Албания или в Босна тогава. Там живота е просто страхотен, само цветя и рози.

След 500 години робство на турция как няма да има най-много джамии??? Тяхната култура е навлязла отдавна.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Цитирай Първоначално написано от ivyy
    След 500 години робство на турция как няма да има най-много джамии??? Тяхната култура е навлязла отдавна.
    Този аргумент тотално издиша, като сравним данните с други държави които са били под сянката на ислямския ятаган:

България - 1500 джамии
    Испания - 668
    Португалия - 48
    Румъния - 80
    Гърция - 365

Така че недей ми приказва врели некипели!

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Като например ?
    Ами върви в Албания или в Босна тогава. Там живота е просто страхотен, само цветя и рози.
    Това ли ти е аргумента,че Албания и Босна и Македония примерно са същите бананови държави като нашата?
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Като например ?
    Това ли ти е аргумента,че Албания и Босна и Македония примерно са същите бананови държави като нашата?
    Ами ти каза, че живеем в най-изпадналата държава в Европа, ако искаш погледни на атласа, че и тези две държави са в Европа и затова ти препоръчвам да идеш да видиш там какъв "живот" кипи.

Дразнят ме такива като тебе, които не си дават сметка, че в света има страшно много държави които не са и сънували такъв живот като нашия. Има места където хората масово нямат къде да живеят и какво да ядът (ама буквално нямат, а не примерно че някой му се ядяло примерно риба и нямал пари да си купи в момента) или пък са управлявани от тоталитарни диктатори и живея в постоянен страх.
    Но ти си решил да мрънкаш, защото стандарта на живот в Западна Европа, САЩ и още 4-5 страни е по-висок от в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си