Аз от целия клип разбрах ТОЧНО едно нещо и то е - Блаблабла-бла-блалалабла-блабла-блаблабла-блаблаблаблаблаааааа. Бла-бла-бла-блаааа.

Къде е доказателството за някакви такива намерения ,питам аз ? Имало турски училища - и това какво доказва ? Има и Американски колеж ,в границите на който е ЗАБРАНЕНО да се говори български език. Това какво доказва ? Че ще ни превземат американците ли ?

Имало хора ,дето не говорят български в Б-я ? И какво - жената при която ходех да се подстригвам едно време децата й не говорят български as well. Знаят си гръцкия ,макар да са родени тук. И какво ? Трябва да им се налага езикът ни просто защото насилствено сме окопирали дадена територия и сме поставили някакви фантастични граници около себе си ? ОК - ако това е държавата България за теб ,то бих се гордял да се разгранича.

Някой си казал ,че иска да върне границите на Ои ? И какво - половината ненормалници-националисти пропагандират България на три морета... И кво ? Къде им е ресурсът ; кой ще ги подкрепи ? Кой въобще ще им позволи ?

Айде вземете се осъзнайте най-сетне ,бе ,хора ... Бива плиткоумие и ксенофобия ,ама е вече прекалено. Едно е да отричаш исляма като религия и символ на некоректна морална система ,съвсем друго да хвърляш обвинения по адрес на цяла нация на базата на това ,че са последователи на въпросната религия. А тоя клип е толкова плитък ,колкото и самосъзнанието на създалите го.

Помня съвсем доскоро (няма и половин година ,всъщност) бях готов да викам по митинги и да защитавам българското. После останах тотално разочарован ,виждайки що за стока е държавата ми. Накрая за щастие осъзнах ,че не е само тя - целият свят е зле и всички са готови да се изколят за едното име... Последното отне най-много време ,но беше най-поучително ,имайки предвид надеждите ,които имах за бъдещето си далеч от родното пространство.
Е ,викайте си "България" ,други ще викат "Турция" ,трети "Русия" и така до края на света. Интелигентно и проникновено.
Жалко само ,че съм на някакви си 20години ,а вече се разделих с това си мислене ,а колко хора прекарват живота си с него ... Държава ... да ти пикам и на държавата ,и на 'настъплението' ,и на християнството ,и на глупостта.

ПС: ъм ,реших покрай обидите да вкарам и малко инфо - в Ню Йорк искаха да строят джамия насред руините от 11/9 ,а в Лондон една доста огромна (г/д колкото игрище) баш в центъра на града. В Германия на ислямското население му е позволена законно полигамията ,а в Белгия съдиха писател за някаква шега с полумесеца. На практика това ,което правят Сидеров ,ВМРО и разни подобни щеше да ги е вкарало в затвора в повечето европейски държави. Не че е редно - не е. Ама не е редно и да мразиш просто ей-така. Аз мога да ти дам пример защо ненавиждам исляма ,но можеш ли и ти ?

/// Атеист съм и не съм от турски ,ромски или прочие произход. Да не се объркаме нещо.