- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Eй писна ми ве, к'во се случва тука!??!
Изчетох сумати теми, ше счупа нещо вече..
Карах без ръкоблудство една седмица и пак куротикафе :@
Кви са тия шибани точици по гривата на пениса, имам 4 от ляво и 3 от дясно.
Писали сте хигиена тука..
Е.. БЕМ ти хигиената, на ден по .. всеки път като пикам си го мием с Тео Бебе и почнаха некви червени раоти да излизат..
Писали сте, че не трябва толкова често да се мие със сапун, хуу почнах по-редко, пак почнаха тия бели точки, Е НЕМА УГОДИЯ ВЕ..
Аре кажете как да ги махнем, че станах като далматинец ве!
Уролог. Елементарно, Уотсън.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не забравяйте, че тук не сме специализирани лекари и потенциалната ни възможност да помогнем е ограниченаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
http://en.wikipedia.org/wiki/Hirsuties_coronae_glandis
Ако въобще е това, нямаш повод за притеснение. Потърси си още снимки, за да си сигурен. И за всеки случай питай личния или директно на уролог.
Ама дразни ме бе.
Поддържам зверската хигиена и тва пак е тия 5-6 "пъпки" като на тая снимка пак си стоят там бееееееееееееее ;@
Щом е като на тази снимка, нямаш повод за притеснение... и все пак ако искаш да направиш нещо иди на лекар.. аз не могаа да дойда да ти ги махна !!
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
АВЕ НЕЩА ДА СИ ПОКАЗВАМ К*РА НА НИКОЙ НА НИКВИ ЛЕКАРИ ВЕ...
Като се знае какво е трябва да има записан начин, по който да се премахне, ЗА ТОВА ПРАВЯ ТЕМАТА, а не да ми кажете да ходя на лекар, да си покажа оная работа и той да ми каже какво е, след като вече знам!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Rawrrfearme
![]()
Първоначално написано от Rawrrfearme
Оближи си го.