.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

не ми е добре

мисля че тук трябва да пиша ...
    от 2 седмици ми става лошо,вие ми се свят,чувствам се отпаднала,нищо не ми се прави, и ме болят очите все едно сам болна но нямам температура някои ми казват че може кръвното да ми пада но не може да ми пада няколко пъти на ден с приятеля ми се пазим ... според вас какво може да е

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Може да е от времето, затова да се чувстваш отпаднала и да ти се затварят очите .. обаче пък чак 2 седмици .. по-добре отиди на лекар..

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Променливото време може да оказва влияние. Аз съм с ниско кръвно и често изпитвам подобен дискомфорт, но при мен е за 2-3 дни. Може да е някой летен грип, или да си настинала.. може да е от липса на витамини и слаба имунна система.
    По - добре отиди на лекар, за да си по - спокойна
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

благодаря

отиди на лекар !!!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    пий повече витамини,храни се здравословно,поемай достатъчно течности и не стой на компютъра денонощно
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Аз съм с ниско кръвно и когато не съм хапвала нищо около 4 часа започват да ми треперят ръцете и ми прилошава,започва да ми се вие свят.Хапни нещо малко и виж дали ще ти стане по-добре

Re: не ми е добре

Цитирай Първоначално написано от sunsunsun
    мисля че тук трябва да пиша ...
    от 2 седмици ми става лошо,вие ми се свят,чувствам се отпаднала,нищо не ми се прави, и ме болят очите все едно сам болна но нямам температура някои ми казват че може кръвното да ми пада но не може да ми пада няколко пъти на ден с приятеля ми се пазим ... според вас какво може да е
    Климактериум!

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Цитирай Първоначално написано от Tonni
    Аз съм с ниско кръвно и когато не съм хапвала нищо около 4 часа започват да ми треперят ръцете и ми прилошава,започва да ми се вие свят.Хапни нещо малко и виж дали ще ти стане по-добре
    и аз мн често съм с ниско кръвно докато не ям нещо и не пия вога. когато ти стане лошо яж и си плесни една шепа вода в лицето и ше се опраиш
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

и аз бях така последните дни треперя и ми е лошо, не ми се яде, мисля че е от смяната на времето

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Иди на лекар,за да си напълно спокойна.Все пак 2 седмици е много време щом не ти минава.

Човече що не идеш на лекар като нормален човек или да питаш вашите, а питаш кияците в мрежата ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си