.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ИСКАМ ЖЕНСКОТО МНЕНИЕ. СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ.

МОМИЧЕТА ОБРЪЩАТЕ ЛИ ВНИМАНИЕ НА ТЕСТИСИТЕ НА МЪЖЕТЕ И ДАЛИ БИ ВИ НАПРАВИЛО ВПЕЧАТЛЕНИЕ АКО СКРОТУМЪТ (ТОРБИЧКАТА) Е ЛЕКО РАЗТЕГНАТА РАЗПУСНАТА С ПО ЕЛАСТИЧНА КОЖА

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    СЕРИОЗЕН ОТГОВОР!

ЪЪЪ НЕ ЗНАМ БРАТО , КАК ТАКА РАЗПУСНАТА ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

начи примерно когато на мъжете телесната температура е висока нали скротума се отпуска за да охлади тестисите и кожата става по- отпусната и разтегната даже и набръчкана отстрани ... но това си личи повече в седнало или легнало положение когато си прав са си просто отпуснати топки

просто ми е интересно дали жените обръщат толкова внимание на вида на топките,сккротума колко и на пениса

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бих обърнала внимание на някакво патологично отклонение- бенка, нетипична раничка, etc.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Лично на мен не ми е правило кой знае какво значение. И не виждам защо.
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Бих обърнала внимание на някакво патологично отклонение- бенка, нетипична раничка, etc.
    Е к'во? Който има бенка на топките да се гръмне ли.. ц ц ц...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exsicted
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Е к'во? Който има бенка на топките да се гръмне ли.. ц ц ц...
    Бтв взе ми думите от устата .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Ми аз лично да,обръщам внимание

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ама и вие двамцата сте едни акъллии. Направо мозъкът ви изтича под формата на ушна кал. Поне друго обяснение за ситуацията нямам. Като има бенка, естествено че ще му обърнете внимание да се прегледа при кожен и да я следи дали ръбът е неравен, дали има промяна в пигментацията, дали нараства....
    Ако помислите малко, преди да напишете/кажете нещо, пак ли ще препоръчате да се гръмне? М?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Shia
    Мога и да забележа,но за мен за без значение как изглеждат,стига самите топки да са здрави.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Аз не бих обърнала внимание
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не се заглеждам по тях.

Мии зависи .. ако се познаваш с момичето от много време и се обичате мисля, че няма да има проблем. Аз не бих се притеснила пък и тва си е нормално ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си