- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ИСКАМ ЖЕНСКОТО МНЕНИЕ. СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ.
МОМИЧЕТА ОБРЪЩАТЕ ЛИ ВНИМАНИЕ НА ТЕСТИСИТЕ НА МЪЖЕТЕ И ДАЛИ БИ ВИ НАПРАВИЛО ВПЕЧАТЛЕНИЕ АКО СКРОТУМЪТ (ТОРБИЧКАТА) Е ЛЕКО РАЗТЕГНАТА РАЗПУСНАТА С ПО ЕЛАСТИЧНА КОЖА![]()
ЪЪЪ НЕ ЗНАМ БРАТО , КАК ТАКА РАЗПУСНАТА ?
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
начи примерно когато на мъжете телесната температура е висока нали скротума се отпуска за да охлади тестисите и кожата става по- отпусната и разтегната даже и набръчкана отстрани ... но това си личи повече в седнало или легнало положение когато си прав са си просто отпуснати топки![]()
![]()
![]()
просто ми е интересно дали жените обръщат толкова внимание на вида на топките,сккротума колко и на пениса
Бих обърнала внимание на някакво патологично отклонение- бенка, нетипична раничка, etc.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лично на мен не ми е правило кой знае какво значение. И не виждам защо.
Smile!?
Е к'во? Който има бенка на топките да се гръмне ли.. ц ц ц...Първоначално написано от kalpazanka
Бтв взе ми думите от устата .Първоначално написано от exsicted
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Ама и вие двамцата сте едни акъллии. Направо мозъкът ви изтича под формата на ушна кал. Поне друго обяснение за ситуацията нямам. Като има бенка, естествено че ще му обърнете внимание да се прегледа при кожен и да я следи дали ръбът е неравен, дали има промяна в пигментацията, дали нараства....
Ако помислите малко, преди да напишете/кажете нещо, пак ли ще препоръчате да се гръмне? М?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мога и да забележа,но за мен за без значение как изглеждат,стига самите топки да са здрави.
Аз не бих обърнала внимание![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Мии зависи .. ако се познаваш с момичето от много време и се обичате мисля, че няма да има проблем. Аз не бих се притеснила пък и тва си е нормално ..