- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- футболът ?!
Порасни малко и пак ми се обади,мненията на мацките ще слушам аз,вари се гръмни по-добреПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
И това с кво искаме да привлечеме внимание ти не го знаеш и само гадаеш,мъник![]()
Подкрепям мнението на DarkTemplar, въпреки че се занимавам и с бойни спортове и финтес. Много е прав човека и горното мнение само го потвърждава.![]()
Тцц според DarkTemplar аз съм путиоЗа пръв път чувам, че който отрича футбола е такъв .... Както каза tarlyo " Футболът е най-великата игра"
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А бе квото и да отричате и не отричате се е тая,тва дето казват мацките е противоположнотоА сега ако имате малко акъл помислете!
Темата е напълно изчерпана,некой МОД да сложи ключа!
Еми ЗипФейл ако ти ходиш на фитнес,за да привличаш внимание и да имаш приятели,те съжелявам!Първоначално написано от ZipFail
Първият въпрос, който ще ти задам, е ритал ли си до сега изобщо? Ама сериозно да риташ, не да си отишъл на два мача и да си седял 15 минути на врата, да си се потнал и да си излязъл. Защото говориш без грам да разбираш.Първоначално написано от everythingisrelative
Вторият въпрос - защо бокса да е по-малко тъп спорт, при условие, че там без счупен нос не можеш да се отървеш? За мен това е тъпо пък.
"кво толкова има да риташ топка и да е вкараш в вратата....."
За да вкараш вЪВ вратата, се иска много да се озориш и задъхаш. То отстрани изглежда много лесно нали? Изобщо за да играеш футбол, ти трябва много техника, бързина, издръжливост, трениране, да ти се отдава, дори бърза мисъл. Тей да кажеш "какво толкова има да вкараш една топка във вратата" е все едно аз да кажа "какво толкова има да нокаутираш противника, хич не е трудно."
"Бокса да речем е каде каде по мъжкарски спорт ,отколкото да риташ няква топчица, като някоя женка... всичкки мъже които кареват футбола за мен са путювци"
Тая "топчица" ако ти я нахамаля в главата, ще паднеш в несвяст. А това се случва на един футболист не рядко.
Що не отидеш да поиграеш малко футбол навънка със сериозни хора, ама 1,2 часа без почивка, да видим кой ще ревне на 15тата минута като женка. Или да отидеш за 1 месец на тренировки, да видим колко контузии ще направиш за толкова време. Че да разбереш дали наистина футбола е за "путювци". Ей такива типове са ми най-смешни обаче.
МОМЧЕ
В почти всеки спорт има мислене. Има бойни изкуства дето наистина трябва да си компютър (особено китайските). Но боксьорите за мен са мазохисти. Прочетох нещо от сорта "като си футболистче ще те набият" и не знам си какво - не веднъж съм ставал свидетел, а и съм участвал в бой, футболисти срещу боксьори, и доста от случаите футболистите побеждават.
Жена с пари е като луд с картечница.....
Тенисът е най-интелигентния спорт. За разлика от футбола тенисът се е практикувал първо от благородници и аристократи. Освен това кога е ставало меле на турнир по тенис-това показва какви хора се интересуват от тенис и какви от футбол.
Insieme assassini !
"кво толко има в това да риташ 1 топчица"
епа аре бегай ритай и вкарвай голове ... (ама не в махалата)
Ако беше така всеки футболист щеше да бъде ... иди поритай малко така едно мачле да видиш как ще се шляеш по терена и ще си ебаси дървото ...
Доста сте смешни в изказванията си. Това ,че вие не харесвате футбол ,а предпочитате бокс , фитнес или ... си е ваш проблем. (всеки е различен ... не е нужно да си показвате простотията)
Мен също може да не ме кефи бокс ... ама не съм тръгнал да отварям некви теми ,че боксът е тъп спорт. Относно това ,че ако се срещнат боксьор и футболист или някво билдърче и футболист ... футболиста ще бъде пребит показва колко прости и ограничени сте.
От кога боя стана най-важния фактор.
Все едно аз да кажа "аре пуснете 1 боксьор на терена да видя колко минути ще издържи."
Абе кво да говоря ... тъпи парчета сте
В почти всеки спорт трябва мислене, било то при футбола или при бойните изкуства.За бокса обаче трябва воля, а не толкова мислене.Дори не ви прочетох всичките мнения, но ще се изкажа с риск да повтарям...
До колкото видях всички, които не харесват футбола киснат на лостове, във фитнес и т.н. и смятат, че с мускули сте големи мъжкари, а онези там тъпите дето имат само техника са някви гейчета, дето не могат да ритат кълбо(аз си мисля, че е сфера...), но явно за тях 200 метра не са разстояние.
И ще кажа, не съм фен на футбола, тренирам бойно изкуство, ( В което не ми трябва да показвам някви бицепси и прасци и да викам другите какви са педали) обаче виждам, че за да постигнат футболистите това, което са са се потрудили доста и вече в чужбина рядко има "химици".А онези дето се бутат с глави рамене и се докосват леко за пред камерата са пълни пишлемета...
хах и кво бойно изкуство тренираш? Винг чун?![]()
100% да знаеш ,че при футболистите няма "химици". Моето момче, във всеки един спорт (без шаха) се вземат СТЕРОИДИ! Не случайно наши лекоатлетки са горяли на допинг тестове. Това,че във футбола не им правят контроли, не означава ,че не бухат стабилно!
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
хамстерски работи говориш!Първоначално написано от dunce
Ритал съм! Бил съм защитник, схемата е следната ... докосваш топката и след тва вкарваш техника от семейство Грейси и атаката приключва.
Ако падналият нещо се дърви се минава и към школата на Бас Рутънтва в кръга на шегата...
Имам 15 мача изиграни, в които са ни вкарали само 6 гола, просто нападателите вече почнаха да не идват от към мойта страна ... щото топката може да мине ама хора не могат
тва че пък в бокса винаги ти чупат носа е мит! Седи да гледаш боксови мачове на 30 мача я има 1 счупен нос, я няма ...
тая топка дет викаш ако мия "нахамалят" в глава аз не, ама който ме е ударил гаранция пада в несвяст!
към DarkTemplar
мацките кой ги пита кво обичат, нали му духат на човека и не го ебе!
Тея комплексари по-скоро са футболистите дето като потренират 2-3 месеца футбол и после не моеш да им кажеш здрасти ... само ми кажете, че не съм прав, особенно в България
тая щанга се вдига защото ти харесва, не защото някой трябва да те забележи като поуър ренджър.
А бойният спорт е просто необходимост, човек да се бори и бие му е вродено ... вместо да го прави пред дискотеките и в училище (както много футболисти), го прави на ринга или тепиха с хора, които са в неговата категория ... а не да се дървиш (с компанийката ти) на някво лапе с близалка.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Тренирам фехтовка...Прави си изводите...Не съм казал, че няма химици, но повечето не мисля, че вземат допинг...Първоначално написано от DA0Trooper
Тоя па вижте го някъв назобен олигофрен ...Пич ти си пародия на фитнес маниякПървоначално написано от firstdiesel
И какво да спортуваме бе пут.ици нещастни ? Тенис ли, федербал ли, бокс АХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ.Фу болът е най-простия спорт, който иска най-много мисленеВазирайте нежни гейове.
А тоя everythingisrelative или е някъв нежен гей, дето всички му се ебават или е някво комплексирано момиче
На бокса какво се мисли ? само се удрят това са най-големите тапаци там само едно и също http://www.interney.net/blogs/media/...ta-charity.jpg нежен спорт нали ?
абе вие сте едни хейтъри.
Х*Й СЪС ВАС БЕ МЪРЛЬОВЦИ
"в бокса или който и да е друг боен спорт има каде каде повече мислене отколкото да бягаш кат луд по няква топчица Confused"
ТОЯ ПЪК ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХХ кво мислиш ? как да го удариш да му изкъртиш мозъка .. тва ако е мъжки "СПОРТ" аз съм трактор
А тея тука назобени маняци сега ще ми е интересно какво ще напишат
НЕЖНИ ЛИГАВИ ПЕДЕРА*И ОТИВАЙТЕ ДА ЛАПАТЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ ГЕ*ОВЕ ТЪПИ
Тва обаче е супер смешно твърдениеПървоначално написано от zLatk0
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Еми нека, но и аз съм бил свидетел на такива случаи![]()
златко
души к-у-р-а, бе :P
Назобен е баща ти, щото те е сторил такъв тъп!
не ми се прави на нинджа щот съм сигурен, че ша ревнеш кат ти забия полвин шамар....
само вижте футболисткчетата кви коментари пишат тука през нета ... а на живо даже ги е страх да кажат здрастиша говорим ли още ?
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
що ми струва че си и вярвате кво пишете .....Първоначално написано от zLatk0
![]()
![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Защо ми се струва, че мислиш с мускули, а в главата ти най-много да има ядка за разкош...
Всеки спорт си има своя чар и не виждам какъв е смисълът да се съпоставят боксът и футболът,като няма нищо общо помежду им.
аре да не спорим за компетентност, че да не изложите футбола хептенПървоначално написано от tobiantonfan
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Не ме интересува особено, тъй като не гледам, нито съм фен на футбола...
Като си защитник да. Ама като играеш халф или нападател няма да ти е толкова лесно. Имам предвид за бягането, иначе всяка позиция си има трудните моменти.Първоначално написано от firstdiesel
"Имам 15 мача изиграни, в които са ни вкарали само 6 гола, просто нападателите вече почнаха да не идват от към мойта страна ... щото топката може да мине ама хора не могат"
Това, че си играл със слаби играчи изобщо не означава, че си толкова добър, за колкото се мислиш, или че футболът е толкова лесен спорт. Просто ти трябва хъс за игра.
"Тея комплексари по-скоро са футболистите дето като потренират 2-3 месеца футбол и после не моеш да им кажеш здрасти ... само ми кажете, че не съм прав, особено в България."
Стига с тоя шибан общ знаменател. И стига сте асоциирали футбола с позьорите. Само едно ще ви кажа, макар то да ви е ясно - позьорите са най-слабите играчи на футбол и най-често от едно препъване почват да скимтят. Проумете, че футболът, особено когато се играе интензивно срещу много добър противник (както е в и цялата английска, италианска, испанска и всяка друга голяма лига) хич не е толкова лесен. За това, че в България този спорт не се приема насериозно си прав. Всеки, който има потенциал, трябва да отива задължително в чужбина, тука само се развалят играчи.
"тая щанга се вдига защото ти харесва, не защото някой трябва да те забележи като поуър ренджър."
А кой ти е казал, че абсолютно всички футболисти са позьори и играят само за да се покажат пред момичетата? Както ти се изразяваш, това е мит. Футболът най-вече се играе за удоволствие и за спорт. Никога не съм ходил да го играя, само защото момичетата като ме видят и ще луднат по мене. И същото се отнася и за фитнеса и за бойните изкуства, спор няма. Ма не знам какво плюете футбола тука, той е като всеки друг спорт. Само избивате някакви комплекси.
Спри да се излагаш и да говориш простотии. Мисли малко преди да говориш такива глупости, че направо лошо ми става като чета такива коментари. Първо не можах да разбера за какво изобщо спомена Винг Чун? Щото си чул някъде, че това е бойно изкуство, и реши сега да се направиш на интересен и да го напишеш?Първоначално написано от DA0Trooper
Какви стероиди какви пет лева? Къде ми сравняваш лека атлетика с футбол? Ти зле ли си? Във футбола се вземал допинг, майко мила..
МОМЧЕ
Разхождали се в България, тук е по-опасно отколкото в Бенгази...Първоначално написано от Greennight
Извинявам се, ама в Испания са най-нежните и там има касапи като Пуйол...
Стига с тия американщини. Футболът бил путьовски спорт. То тия шутове само някакви хамалски или скучни спортове имат. Единственият, който по-става за гледане, е ръгбито, то и то не е тяхно, ама хайде...