- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- футболът ?!
точно пък футбола яко се проверява за допинг,що говорите като незнаете бе...
След като прочетох 4 страници коментари в които ня'кви мъжаги които предполагам мускулите им се праскат по шефовете говорят как щя разбият от бой футболистчетата ....е са как да не ви викаме "напомпани маймуни" като сте с интелект на шимпанзе и мускули на горила ,и също се наслушах на копмютърните войни дето ще ме пребият .Така по темата футбола не е женски спорт.ФАКТ !! Само безмочъна горила може да го каже.Няма повтарям това което казаха другите относно че няма да издаржите и 20 минути на един мач. Аз играя активно футбол и му се кефя на макс,обаче бокса не ми харесва обаче не създавам тема че бокса или там мма са спортове за тъпи мускулести "комптри" програмирани само да се бият.И относно че футболистите са по 60-65 кила...
http://static.soccer24seven.com/wp-c...go-forlan5.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images...cb4f6bka1.jpg/
http://habs.theoffside.com/files/200...ergioramos.jpg
^
тези момчета играят в най-женственото според някои парвенство в Испания .Правете си изводи за футболистите във Англия,Франция и Скандинавските страни
И за напомпаните войни от форума
![]()
От коЯ селУ си УА?Първоначално написано от revolver
Сега футбол се играе и от жени и дори има световни първенства за жени.
![]()
виртуалните боксьори и футболисти в случая нападат. Темата е за ключ от първото мнение, щото като ви гледам на 13 как разбирате ми се присира! Големи сте мишкари, щото наживо дума не обелвате ама зад клавиатурите е лесно! Ми нека, то за тва такива като вас ги оставям по канафките и да ви кажа изобщо не ме е яд ако някой ден се срещна с вас и ви оставя осакатени или направо мъртви някъде- просто следвам максимите "уважение всекиму, страх никому" и "като си хванал ножа режи до край"
п.с= тея на снимките са наистина големи педераси! На това ако му се вика мъж аз съм трамвай
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Дааа,мускулите ни праскат по нашите шефове. Съвсем ще ги изпраскаме тия наши шефове. Ама нали и ти имаш мускул там в гащите. Напраскай ги и ти.![]()
ЩЯ,щЯ. ЩЯ ва разбием от бой вас футболистчетата.Първоначално написано от revolver
Много скоро щЯ ви разбием!
![]()
По горе прочетох, че има женски футбол. ДОБРЕ - да направим такава съпоставка - колко жени тренират футбол и колко жени тренират БИ и фитнес ? В това отношение футбола като че ли губи ?Първоначално написано от DA0Trooper
Само да ви кажа една случка и спирам да пиша. Вероятно всеки е чул за Академията на МВР. Тази година кандидатствах, и като отидох там направо се забърках всички бяха по 2 метра с гръдна обиколка колкото дължината на крака ми. Както се казва - пръскаха се по шевовете. И си казах какво правя тук ? Тези ще ме отвеят на всички дисциплини. ДА ама НЕ! Още на лицевите се паднах с някакви машини те докато направят 15 лицеви аз направих 30 - направо ми стана смешно. След това бягането, на 30 метра ги надбягах с 3-4 крачки
Дадох 3-то време от всички 100 човека дето се явиха. 1-во време даде отново футболист, а 2-ро леко-атлет. На 800 метра от 12 човека бях на 2-ро място а големите момчета бяха с 1 минута зад мен![]()
![]()
От 100-те човека бях отново с 3-то време а пред мен бяха отново футболистчето с най-добро време на 30 -те метра и леко-атлета.
Жена с пари е като луд с картечница.....
Въобще не съм конкретизирал кой какъв е, не ми вменявай подобни твърдения. Просто казах, че много от комплексарите напоследък наблягат на бойните спортове, само и само да се докажат по някакъв начин. Което НЕ означава, че всеки, който тренира боен спорт, е комплексар. Имам приятели каратисти, самбисти, боди билдъри, които са съвсем нормални хора.Първоначално написано от awerw
Абе мамин златен, откъде се извъди такъв компетент? Кво ми говориш със снизхождение все едно си Big Brother? Точно пред теб ли да се доказвам къв съм и що съм и то в някакъв форум?Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
Ако имаш някакви нормални аргументи по темата, ги напиши, ако не - отивай да се лъжеш с наборчетата ти кой е по-велик.
Футболът е най-великият спорт, той отдавна не е само игра, а огромен бизнес и обект на внимание от стотици милиони хора по света. Не можете да си представите колко хора всеки ден лягат и стават с мисълта за футбол, какви колосални суми се въртят около него, как някои дори са готови дори да убиват в името на любимия отбор (и понякога го правят). Цялата система е толкова огромна и сложна, че ако искам да я обясня, трябва да изпиша фермани.
Има много други интересни и доходоносни спортове, но нито един не може да се сравнява по популярност и мощ с футбола, просто мащабите са различни.
Welcome to the Jungle...
Пич, първо комплексарите са навсякъде - има ги и във футбола, и в баскета, сигурно и в тениса и т.н. В бойните спортове и фитнеса (заради естеството на тея занимания) обаче са най-лесно забележими. Фитнесът дава физическо изражение на тренировките - трупане на мускулна маса, релеф и т.н. Това дава възможност на практикуващите го да изглеждат по-респектиращо в очите на останалите, които не се занимават с нещо подобно. И тук комплексарите започват си личат жестоко - показват мускули насам-натам, просто щото нямат с кво друго да блеснат - нямат 2 грама мозък в главата си (държа да отбележа, че едното по принцип НЕ пречи на другото). Живял съм дълго време в град, където подобни занимания са почти религия и съм запознат кво е положението. Виждал съм много пъти как вчерашния дребосък от махалата, на когото всички са се присмивали, влиза в пубертета, започва активни тренировки, пие хормон на растежа и изведнъж става "машина". И всичко това не е от любов към "блъскането" в залата, а просто, за да се докаже пред останалите и да ги респектира. Е това не е ли комплексарщина?Първоначално написано от firstdiesel
Същият случай само че с бойните спортове. Кварталният дребосък поотрасва, започва да тренира бокс/кикбокс и раздава тупалки наляво-надясно. Един борец от бившето ми училище много държеше да прави ключ на кръста на рандом хора (повечето от които хич не му бяха в категорията). Мисля не е нужно да ти казвам, че захватът му беше като менгеме и не беше особено комфортно. Учителя по физическо веднъж го попита защо го прави. Оня се охили тъпо и вика: "ахъхъхъ ами ей така, за кеф, щото е весело".
Българските "футболисти" въобще не искам да ги коментирам. Тва са алкохолизирани гейове-манекени, накичени с татуси, които издъхват още преди полувремето. Не може да си се наливал цяла вечер в Син Сити, Найт Флайт и т.н. и на другия ден да искаш да тичаш 90 минути, просто не става. Тотални непрофесионалисти и позьори са и именно заради това се движат най-вече с фолк певачките и манекенките - акъл при акъл отива.![]()
Welcome to the Jungle...
Пича 99та година,вземи пиши малко по-грамотно,че очите ми се насълзиха,много си станал мъдър от този футбол,евала ти правя!Първоначално написано от revolver
Слушайте DarkTemplar какво ви говори. Да не се излагате после с такива теми и коментари. А относно този:
"виртуалните боксьори и футболисти в случая нападат. Темата е за ключ от първото мнение, щото като ви гледам на 13 как разбирате ми се присира! Големи сте мишкари, щото наживо дума не обелвате ама зад клавиатурите е лесно! Ми нека, то за тва такива като вас ги оставям по канафките и да ви кажа изобщо не ме е яд ако някой ден се срещна с вас и ви оставя осакатени или направо мъртви някъде- просто следвам максимите "уважение всекиму, страх никому" и "като си хванал ножа режи до край"
п.с= тея на снимките са наистина големи педераси! На това ако му се вика мъж аз съм трамвай"
Ей на това му се вика липса на аргумент и естествено, твърдения от рода: "някакви недорасли лапета тука ми се отварят, ама то така не може, задклавиатурни супермени" веднага изпъкват. Направо си жалък. Тука всички за теб сме 13 годишни и някакви страхливци на живо. И най-интересното е какъв убиец си - чупиш вратове, хвърляш в канаВките.. За такива психически нестабилни като теб има само едно място и ти знаеш кое е.
Призовавам модератора на раздел "Спорт" (не му помня името) със зимния аватар с гарваните да се включи най-накрая. Което най-вероятно ще рече ключ. Защото тука не става спор между хора с различни мнения, а избиване на комплекси и подхвърляне на селски нападки.
HatersAlwaysGonnaHate, точно ти за грамотност недей да говориш, за да не ти изброявам твоите грешки. И ни кажи най-накрая на колко години си, че постоянно лаеш колко са малки всички. Тоя и 99-ти набор да е, пак е по-умен от теб.
МОМЧЕ
Само едно смислено нещо каза,парите са истината,ако не са те футбола е просто едно топкаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Футболът като почти всеки спорт е създаден с цел игра и забавление. А от зарибявката идва и съперничеството и създаването на първенства. Чак тогава се намесват парите, ама ти с твоя ограничен мозък откъде да го знаеш това? Просто една топка е главата ти.Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
МОМЧЕ
Е аз като гледам само дарк и ти как защитавате едната топка мога да разбера за какво става въпросПървоначално написано от dunce
Няма смисъл да продължаваме,нали се сещаш
А за това кой е по-умен и как се доказва и тн,с ритането на топка,едва ли
![]()
Хайде да сложим точка на тази тема. Ясно е че футболът е най-популярната игра в Европа, а и извън нея. Мога да ви дам 1000 линка с доказателства, но няма защото ме мързи. Просто прочетете какво е Футбол - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...B1%D0%BE%D0%BB
Жена с пари е като луд с картечница.....
HatersAlwaysGonnaHate, в другите теми беше споменал, че си чел книги. Никак не ти личи (или може би просто си ги чел механично, без да осмислиш идеите в тях). Разсъждаваш повърхностно и ограничено и въобще не можеш да схванеш смисъла на това, което ти се пише. Не става въпрос за защитаване на едно и маргинализиране (ако тая сложна думичка не я знаеш, може да поровиш в речника на чуждите думи, не е срамно) на друго, а за факти. Знаеш клишето, че когато те говоря и онези горе мълчат. Е, и в случая е така. Ние с тебе може да си чешем езиците и да дрънкаме по клавиатурите по цял ден и пак няма да променим статуквото. Що се отнася до парите, те са израз на определена стойност. Никой не дава пари на вятъра за нещо, което не струва. Оттук нататък сам си прави изводите.
Това, че само аз и dunce "защитаваме" футболът е чисто стечение на обстоятелствата. Пък и като гледам повечето от другите неграмотни полу-идиоти, които са писали в темата, се радвам, че сме само ние. Предпочитам качеството пред количеството.
Абсолютно съм убеден, че съм по-голям от теб, но не само възрастта е определяща за начина на мислене. Някои хора цял живот си оставят бунаци.
Welcome to the Jungle...
Да,евалата на най-великият спорт на света,ако не беше той, сега нямаше да съществувам!Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Искам да ти видя аргументите,защо мислиш,че примерно футболът иска повече да учиш от други спортове? Много ми е интересно![]()
ПП: Аз съм HatersAlwaysGonnaHate
Първоначално написано от HolyShit
Welcome to the Jungle...
DarkTemplar , защо му обясняваш ... той отново няма да те разбере. Сега пак ще лепне два реда отдолу с нещо което не било така или не е съгласен. Не виждаш ли че той трябва да е капака винаги ... ?!![]()
Твоя краен извод: футболът е най-великият спорт ..Първоначално написано от DarkTemplar
Иначе става добро кардио![]()
Неговият краен извод е, че трябва да се примирите вече с тоя футбол. Безмислено е да спорим за нещо, което е факт. И той е, че футболът е най-известният и разпространен спорт. И се научете на малко толеранс, не може всяко нещо, което не харесвате, да го плюете. Не само плюете, ами и да говорите глупости. Футболът бил за жени, за жени ама знаеш ли през колко контузии ще преминеш, докато играеш футбол? Аз в квартала като съм играл, винаги съм бил с най-малко 5 рани, а пък на тренировка или на терена какво е? Там е 5 пъти по-зле. Ако искаш можеш да видиш и някоя статистика за спортовете с най-много контузии.Първоначално написано от HolyShit
МОМЧЕ
който квото иска тва си тренира, но всеки има право на лично мнение ... аз лично намирам футбола за пошла работа, а баща ми е батти фена, иди кажи че съм му син(тряа питаме майка
).
Два спорта не могат да бъдат сравнени.
Малко факти :
ДА, футболът е с най-много контузии по статистиката, тва е щото се играе от много народ! Но далеч не е най-опасният спорт.
Тва че в един спорт има контузии не го прави нито женски, нито мъжки или какъвто и да е ... тея контузии са от некадърността и/или рисковете които предприемат спортистите.
Друг факт е че много футболисти-лапета тръгват на фитнес или на боен спорт, ама обратното го няма ... и да има 1 на 50
Има много дисциплинирани и културни футболисти (пичаги отсякъде), познавам 3-4ма такива ... но другите 20-30 са пълни позьори.
Ако сравним футбола и бокса за популярност бокса губи доста лошо ... в света има 3.5 милярда футболни фена, а за бокса не знам дали ша се съберат и 200 милиона ...
но пък бокса е много по-стар спорт, някъде 700 години пр. Хр са били първите олимнийски игри по бокс, футбола е някъде през 19 век въведен...
А ако говорим кво ша стане ако футболист се изправи срещу боксьор в бой ... еми то е ясно ако и двамата имат подобни размери боксьора ша го смаже
Ако говорим за заплащане във футбола се въртят парите... повече фенове - повече билети - повече пари.
Ум се иска във всеки спорт, тъпи преуспели атлети НЯМА!
Извод : Яжте кроасани!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Винаги рекламата и пласирането на стоката е най-важна , нали се сещашУм се иска във всеки спорт, тъпи преуспели атлети НЯМА!![]()
А пък културизма,фитнес зала и тн е нов спорт , преди 20 години я има я няма 1 фитнес зала в града,ся по 7-8 и тн..
Ама все пак , като човек иска да тренира , ходи във фитнес залата,не на стадиона , на кой ще се довериш за хранителен режим,на футболен треньор или на фитнес инструктор ?![]()
firstdiesel, много ти е странна логиката нещо.
"Малко факти :
ДА, футболът е с най-много контузии по статистиката, тва е щото се играе от много народ! Но далеч не е най-опасният спорт."
Някъде в коментара ми да прочете, че футболът е най-опасният спорт? И контузиите му също не са най-честите ако става дума. А на американския футбол. А какво ще рече това "много народ" не можах да разбера. От колкото и народ да се играе, контузиите какво общо имат с това, нали все пак ги има...
"Тва че в един спорт има контузии не го прави нито женски, нито мъжки или какъвто и да е ... тея контузии са от некадърността и/или рисковете които предприемат спортистите."
Каква некадърност, какви рискове? Пак казвам, когато тръгнеш да тренираш футбол, тогава ще обясняваш какви рискове и какви контузии се правят. Отстрани е едно да гледаш, друго е сам да го изпиташ. Контузии има 1 милион различни и дори от едно стъпване на криво можеш да получиш една. Да не мислиш, че са само от това, че някой те е спънал? И ако искаш да ми кажеш, че като ти се вреже някой в крака с бутонката и умреш от болка, това не било мъжки спорт.. то не знам кой спорт е такъв тогава, ама надали е женски.
"Друг факт е че много футболисти-лапета тръгват на фитнес или на боен спорт, ама обратното го няма ... и да има 1 на 50"
Може би защото футболът не е като бойните спортове или фитнеса? Докато боен спорт можеш да тренираш любителски, както и да ходиш на фитнес когато си поискаш, футбол или тренираш или не. То това е кариера.. не че няма такава и при бойните спортове де.
"Има много дисциплинирани и културни футболисти (пичаги отсякъде), познавам 3-4ма такива ... но другите 20-30 са пълни позьори."
Да не мислиш, че аз ги харесвам тия позьори?Напротив, много ме дразнят.
"Ако сравним футбола и бокса за популярност бокса губи доста лошо ... в света има 3.5 милярда футболни фена, а за бокса не знам дали ша се съберат и 200 милиона ...
но пък бокса е много по-стар спорт, някъде 700 години пр. Хр са били първите олимнийски игри по бокс, футбола е някъде през 19 век въведен..."
Не се заблуждавай, може официално футболът да е въведен 19ти век, но ритане на топка има също от преди Христа. И то много различни вариации на ритане на топка. Дори вмомента има една такава разновидност, ако искаш виж в Уикипедия.
"А ако говорим кво ша стане ако футболист се изправи срещу боксьор в бой ... еми то е ясно ако и двамата имат подобни размери боксьора ша го смаже"
Еми това е супер тъпо сравнение, да ме извиняваш. Все едно аз да сравнявам спринт на футболист и боксьор, кой ли ще бие? То е ясно, ама реална база за сравнение има ли? Не.
МОМЧЕ