- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- футболът ?!
Не говоря за А групите,а за всичси отбори,села-градове и тнПървоначално написано от DarkTemplar
) Или май само професионалистите имат подобни привелигии?
Е това се подразбира. Макар че и на аматьорските мачове (от аматьорските лиги) е задължително присъствието на лекар.
Welcome to the Jungle...
Бе жените не съм споменавал изобщо. Говорим за това дали е женски спорт или не. Не съм казал, че една жена, като спортува мъжки спорт, автоматично я прави по-малко жена.Първоначално написано от redbul2
едит: Не мога да ви разбера, защо се хващате за такива дреболии? Все едно аз сега да почна да търся кусури на фитнеса или бокса или квото ще да е. За какво ми е? И вие никога ли не сте играли футбол? Толкоз ли ви е тъп?
МОМЧЕ
Исках да кажа,че жени също получават травми в спорта. Например Ивет Лалова,разни наши лекоатлетки и други. И твоето "доказателство",че щом има толкова травми при футболистите значи са големи "мъже" не е убедително.Давам ти пример,че спортуващи жени също имат травми и травмите не са "доказателство",че някой футболист е мъж. Може да е голям женчо и пак да получи травма,както я получават и жените-спортистки.Първоначално написано от dunce
Сега разбра ли ме? Или още половин час да обяснявам? Коментарът ми беше към писаното от теб за травмите като "доказателство" за мъжественост на футболистите.Ако това е доказателството значи повечето ни лекоатлетки са мъже или поне двуполови![]()
Тогава ще те питам един въпрос. След като има жени, които тренират бойни изкуства и фитнес, и също изпитват болки и имат контузии, то тогава защо да наричаме БИ или фитнеса мъжки спорт? Има жени, които могат да пребият мъже във залата за БИ. Има и такива, които вдигат повече от мъжете във фитнеса. Ма това означава ли автоматично, че и двете са женски спортове? НЕ. Стига си намесвал тия жени, много тъп довод. Под мъжки спорт аз разбирам много натоварващ, изискващ много усилия и измарящ. Независимо дали бива практикуван и от жените. А пък тях можеш само да уважаваш, щото знаят какво е мъка.Първоначално написано от redbul2
МОМЧЕ
Да,има такива жени.Могат да пребият повечето футболисти. Но за истинските мъже трениращи БИ и фитнес,такъв резил е невъзможен. Вярно е ,че мъжкият спорт е много натоварващ. Точно такива натоварващи са фитнеса в зала и БИ. Всяка жена може да играе футбол,има и световно за жени. Ама коя може да вдигне над 100-200 кг от лежанката?Първоначално написано от dunce
Футболистчетата натоварват почти само краката си подобно на колоездачите. В такъв случай колоезденето може да дойде много по-мъжки спорт от футбола.Не си ли съгласен?
![]()
Ех,много оспамихме темата.Поне в останалите теми да помогнем на начинаещите.
Значи първо искам да каже , че за фитнеса наистина се изискват доста качества и не всеки може да се справи.Трябва да имаш доста воля да блъскаш секи ден , защото не вярвам да не ви омръзва.Другото , което е трябва да спазваш хранителни режими , има доста лишения и затова им казвам евала на хората , които са наистина постоянни и това им е начин на живот.
Ама такива мнения като това , че футбола е лесна игра и просто трябва да вкараш една топка са наистина безумни.Първото , което играта стана на доста физическа основа и наистина трябва да си доста издражлив , бърз и въобще добре физически подготвен.Второ едно е да играеш на малко игрище с приятели и да се мислиш за добър , друго е да си на голям терен и да играеш професионално.Честно казано не знам дали някой от хората дето казват , че футбола е лесен спорт , въобще ще се ориентира на голям терен.Трето вече във футбола тактиката има голямо значение и дали си тактически грамотен е много важно.
И тези които не са тренирали дори и една година било то в младежите на някой отбор или професионално да не казват , че е толкова лесно и всеки можел да рита и да я вкарва тая топка.Само да кажа , че дори и най-добрите нападатели като Дрогба,Вия и т.н дори и те не знам дали имат 50% успеваемост при всеки свой открил се шанс
Ама пък боксьорите и тем подобни удрящи се, шутове са много по-големи КРЕТЕНИ.Още като видя коментарите на redbul2 ми става ясно..![]()
Кретени , а ? Вземеш да кажеш така в лицето на един боксьор да те видим на къв ще станеш ти,малкото ми футболистче,дето се изхвърля всяка вечер гледайки Бербатов!Първоначално написано от zLatk0
абе мокорончо още пикаеш на тенекия тука си ми дошъл да ни наричаш кретени, бягай майка ти да та кърми ... че ти се е вкиснало нещоПървоначално написано от zLatk0
като не знаеш нищо за бокса и другите бойни изкуства си яж пюренцето и си трай!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ХахахаПървоначално написано от zLatk0
Еми КРЕТЕНИ,ама нацепени
Корави пичове
Завиждайте ни момчета!![]()
Първоначално написано от firstdiesel
Всеки спорт си има свойте особености и привърженици.Не виждам защо скачате един срещу друг.
П.п Бокса не е бойно изкуство![]()
А истината е, че в тая тема показахте колко много комплекси има и в представителите и на едните, и на другите спортове. По нищо не се различавате. Продължавайте да тренирате за социален статус или за да ви се кефят мацките, а не за себе си. Далече ще стигнете![]()
Ам тези дето мразят тоя кирлив и спорт,ама тренират за себе си![]()
Като гледам снимките с телефона пред огледалото във фитнеса, ти май си от тея, които тренират за признание, а не за себе си. Иначе не би си ги сложил за подпис и аватар.
В боя освен техниката много голяма роля играе и злобата - амбицията да смажеш отсрещния, не просто да го победиш. За да се знаят тея неща обаче се иска известен опит, не голи слова.
От поддръжниците на бойните спортове единствено ZipFail показва някаква адекватна и аргументирана позиция, другото е плява.
Welcome to the Jungle...
Ей мамка му деба!!!! Кога ще разберете,че тоя на подписа ми не съм аз,тоя е 34 годишен и ходи на състезания , грък е!Първоначално написано от DarkTemplar
Тоя на аватара гледай..
Какво е футболът ли?Много просто-най-великият спорт в цял свят.
Ти сигурно си футболист? Щом имаш обиколка на ръката:24,5 см. По това се познават футболистите,по обиколката на ръкатаПървоначално написано от Nadal97
![]()
Бате, не ми се прави на луд. Дали е подписа или аватара, все тая. Важното е, че позираш.Първоначално написано от DownloadVirus
Като му гледам ника по-скоро е фен на тениса, но за да го разбереш се иска акъл и елементарни спортни познания, които не всеки има.Първоначално написано от redbul2
Welcome to the Jungle...
И к'во като позирам,нещо да не те садвам![]()
Мне, просто от километри лъхаш на комплекси.
Welcome to the Jungle...
много сте умни всички!!
аре махайте тая тема, че са вмириса форума вече
Да живее футбола. Футбола е най-велия спорт във вселената!
Ключ на темата!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9