.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 135
    Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Значи 20 отбора от хилядите , якооо )))
    Ми 80-100 отбора (ако сложим и тея от 2рото ниво на английския футбол, където нивото е като в А групите на повечето първенства) си е една нелоша цифра. Квото и да ми отговориш, всичко на въпросните места е по-професионално и поддържано отколкото в който и да е фитнес, където и да е.
    Не говоря за А групите,а за всичси отбори,села-градове и тн ) Или май само професионалистите имат подобни привелигии?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Е това се подразбира. Макар че и на аматьорските мачове (от аматьорските лиги) е задължително присъствието на лекар.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Изводът който правиш не е съвсем логичен. Някои от най-добрите ни спортистки имаха жестоки контузии и спираха състезанията за някое време.Но това,че имаха травми не ги прави по-малко жени или мъже!!!
    Може някои футболистчета да са много женствени и пак да получат травма
    Бе жените не съм споменавал изобщо. Говорим за това дали е женски спорт или не. Не съм казал, че една жена, като спортува мъжки спорт, автоматично я прави по-малко жена.

едит: Не мога да ви разбера, защо се хващате за такива дреболии? Все едно аз сега да почна да търся кусури на фитнеса или бокса или квото ще да е. За какво ми е? И вие никога ли не сте играли футбол? Толкоз ли ви е тъп?
    МОМЧЕ

Супер фен Аватара на HolyShit
    Отекчителен е

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Бе жените не съм споменавал изобщо. Говорим за това дали е женски спорт или не.
    Исках да кажа,че жени също получават травми в спорта. Например Ивет Лалова,разни наши лекоатлетки и други. И твоето "доказателство",че щом има толкова травми при футболистите значи са големи "мъже" не е убедително.Давам ти пример,че спортуващи жени също имат травми и травмите не са "доказателство",че някой футболист е мъж. Може да е голям женчо и пак да получи травма,както я получават и жените-спортистки.
    Сега разбра ли ме? Или още половин час да обяснявам? Коментарът ми беше към писаното от теб за травмите като "доказателство" за мъжественост на футболистите.Ако това е доказателството значи повечето ни лекоатлетки са мъже или поне двуполови

Повече от фен
    Исках да кажа,че жени също получават травми в спорта. Например Ивет Лалова,разни наши лекоатлетки и други. И твоето "доказателство",че щом има толкова травми при футболистите значи са големи "мъже" не е убедително.Давам ти пример,че спортуващи жени също имат травми и травмите не са "доказателство",че някой футболист е мъж. Може да е голям женчо и пак да получи травма,както я получават и жените-спортистки.
    Сега разбра ли ме? Или още половин час да обяснявам? Коментарът ми беше към писаното от теб за травмите като "доказателство" за мъжественост на футболистите.Ако това е доказателството значи повечето ни лекоатлетки са мъже или поне двуполови
    Тогава ще те питам един въпрос. След като има жени, които тренират бойни изкуства и фитнес, и също изпитват болки и имат контузии, то тогава защо да наричаме БИ или фитнеса мъжки спорт? Има жени, които могат да пребият мъже във залата за БИ. Има и такива, които вдигат повече от мъжете във фитнеса. Ма това означава ли автоматично, че и двете са женски спортове? НЕ. Стига си намесвал тия жени, много тъп довод. Под мъжки спорт аз разбирам много натоварващ, изискващ много усилия и измарящ. Независимо дали бива практикуван и от жените. А пък тях можеш само да уважаваш, щото знаят какво е мъка.
    МОМЧЕ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dunce

Тогава ще те питам един въпрос. ...Има жени, които могат да пребият мъже във залата за БИ. Има и такива, които вдигат повече от мъжете във фитнеса. ... Под мъжки спорт аз разбирам много натоварващ, изискващ много усилия и измарящ.
    Да,има такива жени.Могат да пребият повечето футболисти. Но за истинските мъже трениращи БИ и фитнес,такъв резил е невъзможен. Вярно е ,че мъжкият спорт е много натоварващ. Точно такива натоварващи са фитнеса в зала и БИ. Всяка жена може да играе футбол,има и световно за жени. Ама коя може да вдигне над 100-200 кг от лежанката? Футболистчетата натоварват почти само краката си подобно на колоездачите. В такъв случай колоезденето може да дойде много по-мъжки спорт от футбола.Не си ли съгласен?
    Ех,много оспамихме темата.Поне в останалите теми да помогнем на начинаещите.

Значи първо искам да каже , че за фитнеса наистина се изискват доста качества и не всеки може да се справи.Трябва да имаш доста воля да блъскаш секи ден , защото не вярвам да не ви омръзва.Другото , което е трябва да спазваш хранителни режими , има доста лишения и затова им казвам евала на хората , които са наистина постоянни и това им е начин на живот.
    Ама такива мнения като това , че футбола е лесна игра и просто трябва да вкараш една топка са наистина безумни.Първото , което играта стана на доста физическа основа и наистина трябва да си доста издражлив , бърз и въобще добре физически подготвен.Второ едно е да играеш на малко игрище с приятели и да се мислиш за добър , друго е да си на голям терен и да играеш професионално.Честно казано не знам дали някой от хората дето казват , че футбола е лесен спорт , въобще ще се ориентира на голям терен.Трето вече във футбола тактиката има голямо значение и дали си тактически грамотен е много важно.
    И тези които не са тренирали дори и една година било то в младежите на някой отбор или професионално да не казват , че е толкова лесно и всеки можел да рита и да я вкарва тая топка.Само да кажа , че дори и най-добрите нападатели като Дрогба,Вия и т.н дори и те не знам дали имат 50% успеваемост при всеки свой открил се шанс

Ходи си гледай балета брат ... Футбола е УНИКАЛЕН СПОРТ! Т'ва е най - хубавия и интересен спорт . Аз лично обичам както да гледам така и да играя футбол!!!

Повече от фен Аватара на zLatk0
    Ама пък боксьорите и тем подобни удрящи се, шутове са много по-големи КРЕТЕНИ.Още като видя коментарите на redbul2 ми става ясно..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zLatk0
    Ама пък боксьорите и тем подобни удрящи се, шутове са много по-големи КРЕТЕНИ.Още като видя коментарите на redbul2 ми става ясно..
    Кретени , а ? Вземеш да кажеш така в лицето на един боксьор да те видим на къв ще станеш ти,малкото ми футболистче,дето се изхвърля всяка вечер гледайки Бербатов!

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    абе мокорончо още пикаеш на тенекия тука си ми дошъл да ни наричаш кретени, бягай майка ти да та кърми ... че ти се е вкиснало нещо

като не знаеш нищо за бокса и другите бойни изкуства си яж пюренцето и си трай!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен
    Хахаха Еми КРЕТЕНИ,ама нацепени Корави пичове

Завиждайте ни момчета!

Град
    МайнаTown
    Хахаха Еми КРЕТЕНИ,ама нацепени Корави пичове

Завиждайте ни момчета!
    АМИН!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    абе мокорончо още пикаеш на тенекия тука си ми дошъл да ни наричаш кретени, бягай майка ти да та кърми ... че ти се е вкиснало нещо

като не знаеш нищо за бокса и другите бойни изкуства си яж пюренцето и си трай!

Всеки спорт си има свойте особености и привърженици.Не виждам защо скачате един срещу друг.
    П.п Бокса не е бойно изкуство

Мега фен Аватара на ZipFail
    А истината е, че в тая тема показахте колко много комплекси има и в представителите и на едните, и на другите спортове. По нищо не се различавате. Продължавайте да тренирате за социален статус или за да ви се кефят мацките, а не за себе си. Далече ще стигнете

Мега фен
    Ам тези дето мразят тоя кирлив и спорт,ама тренират за себе си

Като гледам снимките с телефона пред огледалото във фитнеса, ти май си от тея, които тренират за признание, а не за себе си. Иначе не би си ги сложил за подпис и аватар.

В боя освен техниката много голяма роля играе и злобата - амбицията да смажеш отсрещния, не просто да го победиш. За да се знаят тея неща обаче се иска известен опит, не голи слова.

От поддръжниците на бойните спортове единствено ZipFail показва някаква адекватна и аргументирана позиция, другото е плява.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Като гледам снимките с телефона пред огледалото във фитнеса, ти май си от тея, които тренират за признание, а не за себе си. Иначе не би си ги сложил за подпис и аватар.

Освен това в боя освен техниката много голяма роля играе и злобата - амбицията да смажеш отсрещния, не просто да го победиш. За да се знаят тея неща обаче се иска известен опит, не голи слова.

От поддръжниците на бойните спортове единствено ZipFail показва някаква адекватна и аргументирана позиция, другото е плява.
    Ей мамка му деба!!!! Кога ще разберете,че тоя на подписа ми не съм аз,тоя е 34 годишен и ходи на състезания , грък е!

Тоя на аватара гледай..

Град
    София
    Какво е футболът ли?Много просто-най-великият спорт в цял свят.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadal97
    Какво е футболът ли?Много просто-най-великият спорт в цял свят.
    Ти сигурно си футболист? Щом имаш обиколка на ръката:24,5 см. По това се познават футболистите,по обиколката на ръката

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Ей мамка му Д**а!!!! Кога ще разберете,че тоя на подписа ми не съм аз,тоя е 34 годишен и ходи на състезания , грък е!

Тоя на аватара гледай..
    Бате, не ми се прави на луд. Дали е подписа или аватара, все тая. Важното е, че позираш.

Ти сигурно си футболист? Щом имаш обиколка на ръката:24,5 см. По това се познават футболистите,по обиколката на ръката
    Като му гледам ника по-скоро е фен на тениса, но за да го разбереш се иска акъл и елементарни спортни познания, които не всеки има.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    И к'во като позирам,нещо да не те садвам

Мне, просто от километри лъхаш на комплекси.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    много сте умни всички!!

аре махайте тая тема, че са вмириса форума вече

Да живее футбола. Футбола е най-велия спорт във вселената!
    Ключ на темата!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си