- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- футболът ?!
Пича садна якоМного съжелявам,че ще плачкаш заради мене , само заради тебе ще си махна снимката от аватара,да не ми плачкаш
![]()
Готово,дишай сега и дано спиш спокойноПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Първоначално написано от firstdiesel
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Толкова смешно ми стана,че чак забравих да се засмеяПървоначално написано от redbul2
:P и държа да отбележа,че това,което написах малко по-горе
е лично мое мнение!Това,че някой хора не харесват най-великият и интересен поне за мен/хах само за мен лиКакво е футболът ли?Много просто-най-великият спорт в цял свят/спорт не ме грее,даже изобщо.Харесвайте си каратето,бокса,джудото и подобни силови спортове,а аз ще се радвам на гения на футболисти,като Меси,Шави,Руни и Иниеста,Йозил,Роналдо и т.н и не ми се нахвърляйте,само 'щото не харесвам това,което вие смятате за велико и интересно.
ПП.Знаете ли колко ни е през кура,че ако се бият футоблист и боксьо ще победи боксьора?
Да,обаче след това боксьорът ще отнеме гаджето на футболиста и ще я нае**Първоначално написано от Nadal97
А пък ти на 14 год само можеш да си мечтаеш за "мъжки полов орган". Най-много да се похвалиш с 2-3 санта пи**а.
![]()
Точно така става в истинския живот, redbul2 правилно го казаНабиваш някой и после гаджето му е в краката ти и я е*еш. После грабвате бухалките и отивате на лов за съблезъби тигри, а цяла вечер танцувате около ритуалния огън през пещерата, за да осветите плячката. Вземи се събуди
![]()
Дам,радвам се че колегите са съгласни с мен и ме подкрепят. Какво да се прави,такъв е живота. По-силният се налага над по-слабия и всичко е за него. (В случая боксьорът)Негова е "плячката"
![]()
@redbul2
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И все ПАК ФУТБОЛЪТ Е НОМЕР 1!![]()
Това е неОспорим факт.Футболът е най-гледаният,най-известния,един от най-скъпоплатените, спорт/спортове.