.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 135 от общо 135
    Мега фен
    Пича садна яко Много съжелявам,че ще плачкаш заради мене , само заради тебе ще си махна снимката от аватара,да не ми плачкаш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Мне, просто от километри лъхаш на комплекси.
    Готово,дишай сега и дано спиш спокойно

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    аре махайте тая тема, че са вмириса форума вече
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от Nadal97
    Какво е футболът ли?Много просто-най-великият спорт в цял свят.
    Ти сигурно си футболист? Щом имаш обиколка на ръката:24,5 см. По това се познават футболистите,по обиколката на ръката
    Толкова смешно ми стана,че чак забравих да се засмея :P и държа да отбележа,че това,което написах малко по-горе
    Какво е футболът ли?Много просто-най-великият спорт в цял свят
    е лично мое мнение!Това,че някой хора не харесват най-великият и интересен поне за мен/хах само за мен ли /спорт не ме грее,даже изобщо.Харесвайте си каратето,бокса,джудото и подобни силови спортове,а аз ще се радвам на гения на футболисти,като Меси,Шави,Руни и Иниеста,Йозил,Роналдо и т.н и не ми се нахвърляйте,само 'щото не харесвам това,което вие смятате за велико и интересно.
    ПП.Знаете ли колко ни е през кура,че ако се бият футоблист и боксьо ще победи боксьора?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadal97
    ПП.Знаете ли колко ни е през "мъжкия полов орган",че ако се бият футоблист и боксьо ще победи боксьора?
    Да,обаче след това боксьорът ще отнеме гаджето на футболиста и ще я нае** А пък ти на 14 год само можеш да си мечтаеш за "мъжки полов орган". Най-много да се похвалиш с 2-3 санта пи**а.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Точно така става в истинския живот, redbul2 правилно го каза Набиваш някой и после гаджето му е в краката ти и я е*еш. После грабвате бухалките и отивате на лов за съблезъби тигри, а цяла вечер танцувате около ритуалния огън през пещерата, за да осветите плячката. Вземи се събуди

Супер фен
    Дам,радвам се че колегите са съгласни с мен и ме подкрепят. Какво да се прави,такъв е живота. По-силният се налага над по-слабия и всичко е за него. (В случая боксьорът) Негова е "плячката"

Мега фен Аватара на Chacho
    @redbul2

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    И все ПАК ФУТБОЛЪТ Е НОМЕР 1! Това е неОспорим факт.Футболът е най-гледаният,най-известния,един от най-скъпоплатените, спорт/спортове.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Айде стига

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си