Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
Цитирай Първоначално написано от HolyShit
Да,евалата на най-великият спорт на света,ако не беше той, сега нямаше да съществувам!
Нали се сещаш колко ми пука на мен, а и на всички, които не те познават дали съществуваш или не?

Искам да ти видя аргументите,защо мислиш,че примерно футболът иска повече да учиш от други спортове? Много ми е интересно
Не казвам, че е нужно да учиш повече от определен(и) спорт(ове), но си трябва много сериозна отдаденост на това, което вършиш.
Нужни са поне 10-тина години тренировки, за да укрепнеш физически и да се научиш на тактическа дисциплина. Естествено е нужен и определен талант, трябва да ти се отдава и да го правиш с известно удоволствие. Нужно е да мислиш, докато играеш, не само механизирани действия и реакции, защото обстоятелствата се променят. Характерът също е важен - за да си добър футболист, трябва да спазваш режим и да се лишиш от определени удоволствия и забавления (а изкушенията са много, особено когато си млад, богат и известен). Футболът учи на дисциплина и работа в колектив. Много футболисти нямат изобилие от талант, но пък са работоспособни, със силен характер и лидерски качества в напечените моменти, с което са много по-полезни на колектива. Всичко свързано с футбола гълта много време. Това ти се отплаща после на тренировките и в самите мачове.
За мен е много по-трудно да си футболист, отколкото някакъв вид лекоатлет или състезател в моторните спортове (където половината работа върши машината) примерно. Единствено тенисът за мен е по-труден и сложен, защото е убийствено натоварващ и чисто индивидуален (затова и кариерата на един тенисист продължава много по-кратко, отколкото тази на фуболист).
Твоя краен извод: футболът е най-великият спорт ..

Иначе става добро кардио