.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Потене :( Посъветвайте ме :х

Моят проблем е следният че от 3-4 месеца се потя без причина и то само под мишниците.Не се потя много като количество,а като пъти.Повечето хора ми казаха че това е нормално,сега съм навлизал в пубертета(потя се от рожденният ми ден,станах на 13).Когато съм в нас или навън(когато ми е нормално-нито студено,нито топло изобщо не се потя,но когато изляза навън и много топло се потя за няма и 30 сек.Използвам съм много продукти против потенето.

Преди това изобщо не се потях под мишниците.Сега започнах доста бързо да се окосмявам там и това забелязах че преди като правех някаква физическа работа или ми беше много много топло,първо ми се изпотяваше главата,а сега само подмишниците и нищо друго.

Още информация за мен: На 13 год съм,момче,170-173,д/г 50-55кг.

Бях се запитъл с мойте съученици дали и те се потят така,какво вземат против потене(посъветвах се с тях),но аз съм единственият който така безпричинно се поти.

НИКОГА НЕ МИ СЕ ПОТЯТ КРАКАТА,А РЪЦЕТЕ РЯДКО САМО КОГАТО Е МНОГО ТОПЛО И ТЕ СА МИ ДО ТЯЛОТО!

Моля Ви кажете,това дали това е от пубертета,защото много се притеснявам дали това ще ми остане за цял живот,като това НЕ ми е ген.

...

не знам дали е от пубертета или нещо друго, но мога да ти предложа да си купиш Одорекс део. прочети за него повече в интернет :P

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    И аз съм с две ръце за Одорекс! Наистина е ефикасен препарат
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Чел съм много за този прословут "одорекс" , но това неразрешава проблема а го скрива и а незнаем с какво е тъпкан вътре(може да получа някаква инфекция,имам малко по-чуствителна кожа)
    Незнам вече какво да правя :х

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ОТГОВОРИТЕ (bow)

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Не се тревожи, все пак се продава в аптеките, производителите му не биха си позволили да злоупотребят. Аз лично съм го използвала и мога да ти кажа, че върху себе си негативни последици не съм забелязала - просто ми разреши проблема и то.. след 1 - 2 пъти употреба.
    Има хора, които са по - склонни към изпотяване и само подобен препарат би им помогнал
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Аха.... благодаря за окуражението Амо все пак върпосът ми беше дали това е от пубертета ? Споделето какво мислите. Да,не ?

Ми пич може и да е от пубертета и аз почнах преди няколко години като тебе сега съм ан 18 и преди време ползвах Одорекс и ми помогна много препоръчвам ти го, иначе също може да се потич ако си прекалено напрегнат примерно като си навън и така... Примерно аз вкъщи като се разхождам почти не се потя но явно от напрежение или притеснение когати излизам и аз съм така Пробвай с Одорекс, само че попитай първо в аптеката да не да си много малък да г позлваш

Четох за едно Тересон викат че било доста ефикасно или Одабан

Порови в нета и че намериш нещо

Град
    София
    Виж аз какво ще ти кажа, пък ти както си прецениш. Като се потиш, изхвърляш част от непотребните токсини от теб, нали така? С тая гадост ''одорекс'' все едно ги задържаш в себе си... Просто си се поти, недей да се третираш с чак такива глупости, къпи се по-често и използвай безобиден дезедорант, който премахва миризмата. Това е моето мнение.

pomisli dali ne se potish ot naprejenie ili kogato si pritesnen i ako e taka potursi lekar mislq che nevrolog ili psiholog trqbva ama ne sum siguren pointeresuvai se

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Наистина е възможно да е от пубертета,защото сега хормоните бошуват.

На мен Одорекс буквално ми изгори кожата.Добре,че веднага се измих с вода,защото кожата ми стана адски зачервана за броени секунди.Една седмица след това още беше леко розова.Не го препоръчвам!

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Наистина е възможно да е от пубертета,защото сега хормоните бошуват.
    +
    Цитирай Първоначално написано от DragonG
    ......къпи се по-често и използвай безобиден дезедорант, който премахва миризмата.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си