.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Страх ме е

Страх ме е

Здравейте в момента съм в 9ти клас, другата година ще съм десети , по семейни причини трябва да се местим в София ... ще трябва да си намеря ново училище , нови приятели , всичко на ново ... много съм притеснен.. Моля ви дайте ми някакъв съвет какво да правя , направо при мисълта ,че няма да се виждам със старите ми приятели и ще трябва да съм в нов град , започвам да треперя от нерви ..

Има скайп, телефон и фейсбук, които ще ти помогнат да преживееш началото. Можеш да си говориш постоянно със старите ти приятели и няма да ти е толкова самотно. Колкото до новото училище и новите приятели - сега е моментът да разбереш дали те бива в интегрирането в нова среда, защото целият ти живот ще бъде изграден от местене и нови познанства и сега е времето да го разбереш. Няма какъв съвет да ти дам, освен да спреш да се страхуваш и да го приемеш като предизвикателство.

Има скайп, телефон и фейсбук, които ще ти помогнат да преживееш началото. Можеш да си говориш постоянно със старите ти приятели и няма да ти е толкова самотно. Колкото до новото училище и новите приятели - сега е моментът да разбереш дали те бива в интегрирането в нова среда, защото целият ти живот ще бъде изграден от местене и нови познанства и сега е времето да го разбереш. Няма какъв съвет да ти дам, освен да спреш да се страхуваш и да го приемеш като предизвикателство.

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Местила съм се два пъти в нови училища и въобще не се притеснявах. Просто общувай с новите си приятели повече за да те приемат такъв какъвто си , ако се държиш по друг начин , те няма да те приемат и ще чувстваш много зле. Знам , гадно е когато се местиш , всичко ново и т.н
    От една страна , можеш да забравиш за лошите си навици , които си показвал на предишните си приятели , за да нямаш конфликти с новите.
    Лесно се свиква , стига да мислиш позитивно . Обаждай се приятелите си и близките всеки ден , за да се чувстваш добре.

Надявам се да съм помогнала
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Честно казано бих искала да съм на твоето място.
    Та,както и да е.
    Няма от какво да се притесняваш.. Това е един страхотен шанс да отвориш нова страница в живота си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Точно защото се местиш трябва явно да си пренастроиш и нагласата към света Първо се запознай с хора от квартала в които живееш,след това с хора от даскало и така първо-ще си намериш чудесни нови приятели и второ-страхът ти че няма да се справиш на ново място ще изчезне Пообиколи града,виж най-хубавите му кътчета...с една дума-заобичай новото място!И не на последно място-не забравяй старите дружки

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ми супер к'во - ново начало
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Да ти кажа, ще ми се и аз да замина така в София или някой друг град, далеч от тук. Ще ми се да започна всичко отначало, без да си повтарям старите грешки.

Така че това за теб е идеална възможност да бъдеш една различна личност (в добрия смисъл) на новото място. Още щом отидеш в новото училище, се дръж естествено и отпуснато, сякаш не си се местил.

Ще те приемат по-добре и по-бързо, пък и 10-ти клас (хах, набор си ми) вече съучениците ти няма да са лапетии, а разбрани хора... СПОКО!

Повече от фен
    Бъди себе си Не се сдухвай, ще се опознаете и ще се сближите. Със старите ти приятели ще си говорите, ще си пишете Успех
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Благодаря на всички. Вече се чувствам по-добре и не ме е страх , дори с нетърпение очаквам новата учебна година , за да видя новите си съученици

Цитирай Първоначално написано от m4r1o
    Благодаря на всички. Вече се чувствам по-добре и не ме е страх , дори с нетърпение очаквам новата учебна година , за да видя новите си съученици
    Доо-оо-оообре.

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Цитирай Първоначално написано от m4r1o
    Доо-оо-оообре.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Започваш от нулата да градиш нови приятелства и запознанства,ще се справиш!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Не знаеш колко хора искат да са на твоето място! Възползвай се! Плюсовете са много.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си