.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Прекомерна употреба на ескапел

Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.

3 ескапела за 3 месеца...

Найс , а ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на badsector
    Случайно да са й поникнали мустаци вече, или засега е само с рунтави крайници?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не се ли пазите бе хора?

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Това е пълна безотговорност спрямо тялото на приятелката ти! Ескапел е хормонална бомба. Не само, че може да и навреди.. а със сигурност оказва негативно влияние на целия и организъм. По - добре се насочете към друг алтернативен начин за прадпазване от нежелана бременност..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не се ли пазите бе хора?
    въпросът ми е същия...бива ли такова нещо ?
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Колко трябва да си прост, за да твориш такива гадости на организма си...?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Естествено, че е вреден След първа грешка не ви ли влезна акъл в главите Презервативите за какво са??? Пфф...
    Трагедията е пълна...

Повече от фен
    Щом пише 2 пъти в ГОДИНАТА защо питаш? Btw я остави един телефон или скайп на тая твоя приятелка...

Първият като пи ескапел си изгубихме девствеността и беше спотанно.Вторият път мисля,че еякулирах предварително,а сега презерватива сам се махнал.От средата на май го правим всеки ден по няколко пъти.

А бе ти май искаш само да се хвалиш...
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Голям фен Аватара на naksdy
    Баси, от ден на ден тва децата все повече затъпяват бе
    Що вместо да я тровеше с хапчета не пробвате с пресмятане на овулацията? Толкова ли е трудно?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Първият като пи ескапел си изгубихме девствеността и беше спотанно.Вторият път мисля,че еякулирах предварително,а сега презерватива сам се махнал.От средата на май го правим всеки ден по няколко пъти.
    принципно като си изгуби девствеността не е задължително да се пие ескапел... яко си я натровил твойта приятелка

Интересно... щом на листовката пише 2 пъти в годината, как мислиш, дали е добре да го пие 3 пъти в рамките на 3 месеца? Абе, деца, научете се да използвате презервативи...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    принципно като си изгуби девствеността не е задължително да се пие ескапел... яко си я натровил твойта приятелка
    WTF, тъп ли си? Това, че е била девствена, не й пречи да забременее.
    Боже опази от такива като вас, ще вземеш да забремениш някоя и ще ревеш после заедно с нея.

Въпросът ти е като да питаш: "От 329-ия път гей става ли се?"

Мога да ти кажа само:
    Преди да има употреба ще ти кажа
    листовката чети, че после да не плачеш

Там е описано какво трябва и какво не, а каквото пише там го приемаш за БЕЗУСЛОВНА ИСТИНА!!! Писано е от фармацевти, лекари и всякакви такива, след месеци тестове и практика, която продължава и сега

Нормално е да се скъса презерватив, но да остане в нея или да си без и да не усетиш като свършваш...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Боже опази от такива като вас, ще вземеш да забремениш някоя и ще ревеш после заедно с нея.
    И как ше забременее докато е девствена?Изгубената девственост в медицината означава,когато ципата се скъса,независимо от какво.Докато морално и всичко останало хората приемат,че е когато се прави секс. Авторът просто не знае кога се използва ескапел.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Що вместо да я тровеше с хапчета не пробвате с пресмятане на овулацията? Толкова ли е трудно?
    Аха аха и малко разбъркване на хормоните да има, на третия месец ще е бременна. Яко е да критикувате без да знаете, че самите вие грешите.
    П.с. Приятелската ти да отиде на генеколог, защото сте прекалли доста с ескапела. Щом ще правите секс-маратон всеки ден по няколко пъти, да и изпишат противозачатъчни, поне момичето няма да се притеснява, като правите всеки втори път фал.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    И как ше забременее докато е девствена?Изгубената девственост в медицината означава,когато ципата се скъса,независимо от какво.Докато морално и всичко останало хората приемат,че е когато се прави секс. Авторът просто не знае кога се използва ескапел.
    Докато е девствена не може.
    НО, ако е била в овулация по време на акта на "загубване на девствеността" и свърши пича в нея, може да забременее...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    ауе как може така да си тровите организмите , ескапел се пие в суупер крае случай и максимално рядко, веднъж в годината некъде , вие 3 пъти за 3 месеца ...лелееее трагедия

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Guest
    ти сериозно ли? 1во-момиче съм, няма шанс да забременя някоя и да искам, и 2ро не съм казала, че щом е била девствена не можело да забременнее. Може, разбира се! казах, че изгубването на девствеността не е причина да пие ескапел, както я беше казал пича по-горе.

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от naksdy

Ако и е нередовен може и да не могат. А може и да не знаят как... бтв...това не винаги помага..понякога и при пресмятането стават грешки...
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Аха аха и малко разбъркване на хормоните да има, на третия месец ще е бременна. Яко е да критикувате без да знаете, че самите вие грешите.
    П.с. Приятелската ти да отиде на генеколог, защото сте прекалли доста с ескапела. Щом ще правите секс-маратон всеки ден по няколко пъти, да и изпишат противозачатъчни, поне момичето няма да се притеснява, като правите всеки втори път фал.
    Аха и затова да гълтаме Ескапел, защото то не разбърква хормоните...логично
    Иначе ако и е нередовен, съществува едно гениално решение - нарича се презерватив...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Re: Прекомерна употреба на ескапел

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Аз бях в подобна ситуация преди време и не усетих нищо лошо да ми се случва, даже напротив сега имам най-прекрасно оформените крила и пипала, които един трол може да има...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си