- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекомерна употреба на ескапел
Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
3 ескапела за 3 месеца...![]()
Найс , а ?![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Случайно да са й поникнали мустаци вече, или засега е само с рунтави крайници?
Това е пълна безотговорност спрямо тялото на приятелката ти! Ескапел е хормонална бомба. Не само, че може да и навреди.. а със сигурност оказва негативно влияние на целия и организъм. По - добре се насочете към друг алтернативен начин за прадпазване от нежелана бременност..![]()
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
въпросът ми е същия...бива ли такова нещо ?Първоначално написано от dimitar_ak
Hostis Honori Invidia
Колко трябва да си прост, за да твориш такива гадости на организма си...?![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Естествено, че е вреденСлед първа грешка не ви ли влезна акъл в главите
Презервативите за какво са??? Пфф...
Трагедията е пълна...
Щом пише 2 пъти в ГОДИНАТА защо питаш? Btw я остави един телефон или скайп на тая твоя приятелка...![]()
![]()
![]()
![]()
Първият като пи ескапел си изгубихме девствеността и беше спотанно.Вторият път мисля,че еякулирах предварително,а сега презерватива сам се махнал.От средата на май го правим всеки ден по няколко пъти.
А бе ти май искаш само да се хвалиш...
Баси, от ден на ден тва децата все повече затъпяват бе![]()
Що вместо да я тровеше с хапчета не пробвате с пресмятане на овулацията? Толкова ли е трудно?
Женско съм! Пикая клекнала...
принципно като си изгуби девствеността не е задължително да се пие ескапел...Първоначално написано от kurtiii
яко си я натровил твойта приятелка
![]()
Интересно... щом на листовката пише 2 пъти в годината, как мислиш, дали е добре да го пие 3 пъти в рамките на 3 месеца? Абе, деца, научете се да използвате презервативи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
WTF, тъп ли си? Това, че е била девствена, не й пречи да забременее.Първоначално написано от theeye770
Боже опази от такива като вас, ще вземеш да забремениш някоя и ще ревеш после заедно с нея.
Въпросът ти е като да питаш: "От 329-ия път гей става ли се?"
Мога да ти кажа само:
Преди да има употреба ще ти кажа
листовката чети, че после да не плачеш
Там е описано какво трябва и какво не, а каквото пише там го приемаш за БЕЗУСЛОВНА ИСТИНА!!! Писано е от фармацевти, лекари и всякакви такива, след месеци тестове и практика, която продължава и сега
Нормално е да се скъса презерватив, но да остане в нея или да си без и да не усетиш като свършваш...
И как ше забременее докато е девствена?Изгубената девственост в медицината означава,когато ципата се скъса,независимо от какво.Докато морално и всичко останало хората приемат,че е когато се прави секс. Авторът просто не знае кога се използва ескапел.Първоначално написано от WaterLilly
Аха аха и малко разбъркване на хормоните да има, на третия месец ще е бременна. Яко е да критикувате без да знаете, че самите вие грешите.Първоначално написано от naksdy
П.с. Приятелската ти да отиде на генеколог, защото сте прекалли доста с ескапела. Щом ще правите секс-маратон всеки ден по няколко пъти, да и изпишат противозачатъчни, поне момичето няма да се притеснява, като правите всеки втори път фал.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Докато е девствена не може.Първоначално написано от SuNsEt
НО, ако е била в овулация по време на акта на "загубване на девствеността" и свърши пича в нея, може да забременее...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
ауе как може така да си тровите организмите , ескапел се пие в суупер крае случай и максимално рядко, веднъж в годината некъде , вие 3 пъти за 3 месеца ...лелееее трагедия![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
ти сериозно ли? 1во-момиче съм, няма шанс да забременя някоя и да искам, и 2ро не съм казала, че щом е била девствена не можело да забременнее. Може, разбира се! казах, че изгубването на девствеността не е причина да пие ескапел, както я беше казал пича по-горе.Първоначално написано от WaterLilly
Първоначално написано от naksdy
Ако и е нередовен може и да не могат. А може и да не знаят как... бтв...това не винаги помага..понякога и при пресмятането стават грешки...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Аха и затова да гълтаме Ескапел, защото то не разбърква хормоните...логичноПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Иначе ако и е нередовен, съществува едно гениално решение - нарича се презерватив...
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз бях в подобна ситуация преди време и не усетих нищо лошо да ми се случва, даже напротив сега имам най-прекрасно оформените крила и пипала, които един трол може да има...Първоначално написано от kurtiii