- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекомерна употреба на ескапел
^![]()
![]()
![]()
и с още малко ескапел може приятелката му да почне да му п*ри дупето
О Света Дево .. защо ми се налага да чета такива работи ..![]()
Ти Ескапел случайно да си чувал, че казват, че е като "хормонална бомба" ... Щом можеш да четеш и си видял листовката от къв зор питаш, толкова ли ти е малко мозъка, че да не можеш от листовката да разбереш, че това което причинявате на нейния организъм е адски вредно ;х
Защо ли питам, то щом се е стигнало до ескапел, то значи наистина сте достатъчно глупави, че да предпочетете да дадете 30 лв за хапче, вместо 3 за презервативи... Хората не са ги измислили, за да си ги надувате като балончета, имат и друга цел.. случайно.
И на мен ми е чудно между другото, как може да се махне самичък презерватива... И да не усетиш еякулирал ли си, не си ли ?
За малко да оцелиш текста на песента!Първоначално написано от naQkataRaota
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Вредно е.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Има опасност да заприлича на хубавицата(от "Екзорсиста", ако не се лъжа) на сигнатурата на цитирания от мен пич.
Няма проблеми. Като го правите по няколко пъти на ден, най-добре да свършваш всеки път в нея и да пие по един ескапел след всяко свършване. Може и накрая на деня още един профилактичен. Или два.Първоначално написано от kurtiii
Ти си тъп и неадекватен, а приятелката ти два пъти повече, че те търпи и съвсем отказва да мисли за себе си...![]()
![]()
![]()
На мен за 3 години не ми се е случвало нито веднъж, а тя вече за 3-ти път
Ужас... Една приятелка след такова нещо се чувстваше доста зле.... много е вредно, не знам дали нещо ще й стане, ама хич не е хубаво това....
Една съученичка сподели, че и се наложило да пие 7мо хапче за 11 месеца. Вече няма защо да се чудим всички, че е качила минимум 10 кг. ... има едни ужасни червени стрии по кръста, заради бързото напълняване ... и каза, че открила между гърдите си 6-7 сантиметров черен косъм ....
... няма да коментирам ... това са само външни прояви и са поправими, но кистите, невъзможността за забременяване и купищата други проблеми, които може да имате са по-големият ви проблем
Не стига, че се оплакват хората от безброй проблеми при неуспешните опити за дете, ами сега и т'ва хапче, дето го измислиха и го направиха толкова достъпно ... след време за същите тези индивиди от форума ще слушаме как се мъчат от 10 години да забременеят (не ви го пожелавам, но натам сте тръгнали).
Всичките ми приятелки, които са пили ескапел (максимум 1 път в живота си) още първите няколко часа им се проявяват гадене, болки в яйчниците, изобщо навсякъде, след това с дни не могат да се възстановят. Вярно е, че е адски вредно и че не е много добра идея да е толкова достъпно, но то е направено, за да се пие в много много НАИСТИНА МНОГО наложителен момент (мацката е в овулация, 100% сте сигурни, че е забременяла), защото все пак ЕДИН ескапел е по-добре от един истински аборт. На мен веднъж ми се наложи, ама наистина ми се наложи. Истината е, че може би съм една от малкото, която не усети никаква промяна или разни физически неудобства и неразположения.
Но по веднъж на месец да се пие и то все по-начесто е най -голямата глупост, която човек може да си причини. Представи си, че сега това момиче вече е осакатено и не може да забременнее. И като скъсате и повече не се видите ще си намериш друга жена, ще си имате деца, семейство, а момичето ще страда цял живот заради безотговорното си бившо гадже и своята наивност и глупост...![]()
Аз пък никога през живота си не съм пила Ескапел...значи можело...ама от де толко акъл?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Не си само ти. За 3 години полов живот никога не съм пила. Веднъж исках, но партньорът ми (който дори не ходеше с мен), не ми позволи. Просто на някой хора им пука за себе си и човека срещу тях, на други - не.Първоначално написано от MojoJojo88
по-добре да беше взела да пие противозачатъчни...
Първоначално написано от MojoJojo88
И аз така и се надявам и да не ми се налага да го пия.
Авторе, щом на листовката пише, че максимума е 2 пъти ГОДИШНО, представи си дали пък не е вредно 3 пъти за 3 месеца...Гълтате го това хапче като бонбонка без изобщо да мислите какво си причинявате. Честно казано и аз вече съм против да е толкова лесно достъпно. Пие се в много крайни случаи, когато сте 99,9% сигурни че гаф а е станал и друго решение няма, а не всеки път просто ей така за успокоение... Моли се по приятелката ти да няма много усложнения.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Могат да задължат аптеките да го продават само на пълнолетни.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
За презервативи чували ли сте?
Кво е тва да се пие Ескапел, всеки месец.
Това момиче на нищо ще заприлича ако продължавате така.
Ама добре, де. Продължете в същият дух.
После ще се здрависваш с третата й ръка.
Около 3 години не мога да оправя от скапания Ескапел. Няма да се обяснявам за здравословните си проблеми, но не знам какво ще прави приятелката ти с 3 Ескапела за 3 месеца - да отиде на лекар!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
По-добре да му вдигнат цената (поне) двойно.Първоначално написано от badsector
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar
Те и да му я вдигнат нямат ли мозък в главата тийновете.... кво като стане 60лв. Идеята е да разберат колко е сериозно това да употребят едно такова хапче и че това не са бонбонки Тик-так...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Съгласен съм, но финансовите санкции обикновено вършат работа, а и са най-лесни за прилагане. Сигурен съм, че ако направят едно хапче 80-100 лв ще се купува доста по-рядко (друг е въпроса, че това ще е в ущърб на фармацевтичната компания, която го произвежда).
Welcome to the Jungle...
Още повече, че гафове стават, на мен ми се е случвало кондомът да се скъса и съм била в овулация, пазила съм се, амаа shit happens. ( всъщност няколко пъти е ставало и затова вече никога Durex).
Мисълта ми е, че 60-80-100 лева за хапчето са прекалено много. Защо да наказваме хората, които имат глава на раменете, само и само за да докажем, че има повече идиоти?
Както е казано, 'Светът ще се свърши, идиотите-не.'
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
^^ А също и във вреда на тези, на които наистина се налага, защото все пак има и такива. Но все пак пари се намират, изкарват, заемат и тн... важното е какво се случва след това. Може би ще е по-добре ако го направят с рецепта.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С рецепта.... И отново, хората, които са се пазили, но пак е станал гаф, да висят при лекарката по 2-3 часа, за да вземат рецепта? Да не говорим, че и възможност може да нямат да отидат на лекар. Отново се опира до това, че ще се накажат и незаслужилите. Дали ще се плющят като зайци си е въпрос на личен избор. Както и дали ще ражда, абортира, или ще го дава в дом детето. Но санкции от държавата ( рецепти, по-високи цени) ми се струва малко пресилено, а и грубо вмешателство в личния живот.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire