- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекомерна употреба на ескапел
Деба извергите!Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
това ще е доста тъпо, защото им трябва точно на непълнолетните. смисъл, ако стане гаф (презерватива се къса или изхлузи) по-добрия вариант е ескапел, от един истински аборт или раждане... а непълнолетно момиче да роди си е доста рисковано както за живота на момичето, така и за бебето...Първоначално написано от badsector
Един гаф не означава непременно бременност (и оттам аборт)!! Макар че и това не е хубаво да говоря, не се забременява толкова лесно!Първоначално написано от theeye770
Никой не може да каже дали едно раждане на 16-17 или едно хапче е по-зле.
Много, ама адски много пъти ми се е случвало презервативът да се скъса или да се изхлузи, като в половината от тях, не съм била готова за дете, само че нито съм забременяла, нито съм гълтала хапче! Веднъж даже свърши вътре когато мислех, че съм в овулация - треперих малко, ама не си докарах главоболия като пия Escapelle.
Осъзнайте се, хора. Един ден ще искате тези деца. Ще се молите с цялото си сърце да има 2 чертички.
глупаво е да казваш не се забременява толкова лесно и, че един аборт или раждане е по-добре от хапче... какво ли не бих дала преди няколко месеца да се бях сетила на време, да бях пила хапче и да не си бях съсипвала отношенията с родителите ми, с гаджето ми и изобщо да си съсипя психиката... вярно е, че някой ден ще заискаме деца, но Ескапел не води задължително до импотентност. даже при някои хора дори след като го изпият бременността си продължава.Първоначално написано от kremen4eto
^ Никъде не написах кое е по-добре или по-зле.
Защото до онзи ден не се притеснявахме от бременност, после започнахме всички да говорим, плашим и отидохме в другата крайност - а именно, че се забременява във всеки един момент, когато пенисът е във вагината. И това не е хубаво да се мисли. Това е болестно състояние да мислиш, че е напълно в реда на нещата да си изпиеш едно хапче ей така всеки месец.
Да, едно хапче е ОК, даже понякога е за добро, но в темата става въпрос за евентуално 4то за 3 месеца. Това няма как да не увреди организма.
3-4 хапчета -това си е натравяне, да. аз имах друго предвид![]()
Ако сега намират по 30 лева, то ще намират и по 60. Но, ако се продава само на пълнолетни, то като стане белята и няма друг изход, ще се наложи да помолят някой да го вземе вместо тях. Може и непознат от улицата да се съгласи, но пак може да им вкара малко акъл. А има голяма вероятност да потърсят някой роднина, примерно родител и да си изядат шамарите. По-важното е, че ще ги накара да се замислят колко вредно е въпросното хапче. Но е ясно, че тогава ще се намалят продажбите, от което производителите и търговците нямат сметка.Първоначално написано от DarkTemplar