- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й докажа чувствата си
Как да й докажа че ми пука за нея .. и че я обичам .. защото думите не са достатъчни
Докажи, че е на първо място, но без да пренебрегваш изцяло другите важни неща за теб![]()
Smile!?
Просто бъди до нея, когато има нужда от теб.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ние не ходим въпроса е че вече не вярва на почти нищо което се казва асамо на действия , а не знам какво точно да направя за да го разбере![]()
И правилно не вярва на думиПървоначално написано от Bender
Казах ти - прави така, че да се чувства значима, важна, на 1-во място за теб
Smile!?
Както казаха по - горе, бъди до нея в трудни моменти, прави малки жестове, тя ще ги оцени , надявам се да се справиш..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не я игнорирайМалките жестове всеки ден са ключови.
на колко си и тя на колко е ? имали ли сте връзка ? дай един пример в който си личи че ти няма доверие?
Лигла съм била преди ти харесваше...курва съм била щот обичам друг ли?!Ама аз имам него ти кфо имаш !
на 19 сме ,не не сме , тя знае че я харесвам отдавна ,иначе просто не вярва вече на думи казвала ми го е
Както казаха малките жестове са ключови.
Направи нещо специално , лично от теб.Заведи я някъде , където знаеш , че иска да отиде от много време. Би трябвало да я познаваш , значи знаеш какво иска и какво харесва.
Успех! ^^
Думите не са действие, а без действие няма как да "докажеш" нищо. Прави това, което й харесва и което би й направило приятно впечатление. Нищо не става веднага. Всеки ден забивай по едно пиронче.
ако си срамежлив - напиши и съобщение...ако не си - покани я някаде...и кажи какво чувстваш
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
Не вярва на думи как ти звучи?Първоначално написано от KniGhT
По темата: както вече казаха по-горе. Бъди до нея, интересувай се от нея, покажи и, че може да ти има доверие. Заведи я на някое специално място за теб, където не си водил никой др. (ако има такова) примерно
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
как я изровихте тая тема ...
така или иначе вече е безсмилено.. благодаря за мненията все пак.