- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам един въпрос
Възможно ли е момче и момиче да се харесват.....и момичето да чака момчето да и пише(дали било в Скайп или във Фейсбук),а ако момчето не и пише тя да си направи извода че момчето не я харесва.......Много ми е интересно![]()
"Възможно ли е момче и момиче да се харесват..." - То възможно и момче и момиче , и момче и момче , и момиче и момиче ...
При хорските взаимотношения всичко е възможно.Е , за да съм по-точен, почти всичко.Според мен , каквито и отговори да получиш , няма да са ти от полза.В такъв случай по-добре поне единия да не се ослушва , ами да действа.
Възможно е. Колкото са по малки момчето и момичето, толкова е по възможно. И не е много хубаво да харесваш някого и да чакаш от него първата стъпка, но при някои задръжките (срам, притеснение, какво ще кажат другите и т.н.) са прекалено силни.
е по принцип сме излизали 1 път
А една приятелка прави така (чака на нея да и пишат момчетата)
и за това реших да ви попитам.....между другото ние сме на по 15
Одари си 1 шамар
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Да, може.
И нека не забравяме, че начинът на мислене на всеки човек е различен. Какъв извод ще си направи някой, трудно би могло да се предвиди![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Естествено,че може. Дори и да не сте на по 15...а и на по-вече...има ги всекви...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
дали е възможно да е очаквала още на 1вата среща да и предложа (в смисъл преди това се запознахме лице в лице )......и после симпатиите и към мен да са отминали при положение че тогава ме покани на плаж,без причина си изтърсваше хавлията и незнайно защо все се приближаваше до мен....![]()
Да.. но в повечето случаи аз си мисля че ми се сърдят...
Ако можех, щях да ти ударя шамар през чата. Щом се е държала така на плажа и самият факт, че сте излезли, говори, че не си му безразлична. Не чакай, а направи ти първата стъпка.
Може..
Честно да си призная - аз също съм го мислила това..
Какво да се прави..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Възможно ли е да си толкова проС...
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Хипотетично ли говорим или твоят случай е такъв?
Ако говорим хипотетично - да, абсолютно възможно е.
Ако те притеснява факта, че не ти пише и не те търси, просто му пиши или го потърси. Какво като е прието момчетата да правят първата крачка? Така най много да си останеш с пръст в устата. Нищо не губиш, нали така?![]()
Първоначално написано от Giosterica
съгласна с коментара![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от 4o4ina