.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

ФК Конелиано набира деца за футболната си школа.

Школата се ситуира в село Герман, до което, противно на разбиранията се стига много бързо и лесно. Базата е идеална, тренировките се провеждат на идеален, перфектно поддържан тревист терен. За съжаление не мога да дам линк, тъй като съм нов във форума.

Търсят се момчета родени от 1997 до 1993г. За повече информация ми пишете на скайп voblera или на лично.

Град
    Варна, моретоо :)
    Много идеално... отбор на който му вкараха над 100 гола за 1 сезон в А група... (n)
    хЪх...

Не виждам как мъжкият отбор е мерило за школата... Чавдар например никога не са помирисвали А група а имат може би най-добрата школа в България. Нямаш да казваш нищо смислено, плюс това си от Варна, което значи че нямаш интерес към обявата, не виждам защо трябва да коментираш...

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от yasen95
    Не виждам как мъжкият отбор е мерило за школата... Чавдар например никога не са помирисвали А група а имат може би най-добрата школа в България. Нямаш да казваш нищо смислено, плюс това си от Варна, което значи че нямаш интерес към обявата, не виждам защо трябва да коментираш...
    Не съм от Варна...
    хЪх...

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    Конелиано не бяха ли марка италиански елекроуреди
    Insieme assassini !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си