- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Слушалките ми отказват
Нови слушалки
Вземи си нови де![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Как не ви е срам цели 17 минути да мъчите момичето![]()
![]()
И да взимай нови.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Да не си прехвърлила звука само на едната страна?
Или е това, или проблема е в буксата на слушалките/звуковата карта, кабела на слушалките или просто от едното говорителче...Първоначално написано от Rolezzz
Аз съм със същия проблем. Голям е кошмар това.... а най-гадното е че аудио картата е вътрешна (директно прикрепена за дъното)... това нещо въобще може ли да се смени и горе-долу колко ще ми олекне джобчето ?
Няма нужда нещо да се подменя - решението е нова звукова карта, която да се монтира на PCI слот! - Най-евтините звукови карти са по 10-тина лева...Първоначално написано от InnoraX
![]()
A ако не е от слушалките?!?
Don't hate the hacker,
hate the code!
Точно за това трябва да се пробва - дали проблема е в слушалките или в самата звукова карта (на моя комп още като нов единя канал за звука не работи, само на зеления изход, но тъй като мога да променям, кой изход за какво да се използва, чрез драйвера за управление на звуковата карта ползвам друг изход!)Първоначално написано от MrCreeper
Така, че слушалките първо да се пробват на друг комп или други слушалки да се пробват на този!![]()
Благодаря за инфотоПървоначално написано от doomkillerr
![]()