- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пиете ли кафе сутрин
Ами май не пропускам ден без кафеДаже някой път по 2 най-много 3!
Addicted съм май
![]()
Пия само вода, или чай. Разсънвам се с "петимата тибетци" и последващ душ.
И аз така.Първоначално написано от xSANYAx
От известно време предпочитам някакъв сок или вода сутрин.
Кафето го пия след обяд на терасата. Тогава ми действа най-добре!
И спря да се върти за миг земята..
Рядко. Само когато наистина не мога да се събудя.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
има уникален аромат от който настръхвам но на вкус не ми допада
novasum![]()
nirvana13![]()
Първоначално написано от xBubble
От 14 годишна пия всяка сутрин кафе.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Пия кафе, когато ми се спи много, но не го правя всеки ден, защото, ако привикнеш му се губи ефекта ... а така като не съм свикнал и като пия ме държи буден цял ден![]()
мм, не, избягвам го![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Пия кафе само на училище, защото в 7 и половина сутринта все още съм полузаспалаа и 3 в 1 кафемашината го прави много вкусно
иначе в нас никога не пия..
Сутрин не пия кафе,заради проблеми със стомаха и кафето сутрин ми дразни стомаха,иначе кафе пия само на фрапе,защото чисто кафе не обичам.
Напоследък пия сутрин 3 в 1, някак приятничко ми е, но не изпитвам зависимост.. както и да не ми влияе "събуждащо"![]()
Но мисля да го заменя с 2 в 1![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Не, не пия кафе, но когато ми се спи наистина много(1-2 пъти в учебната година) пия енергийни напитки.
Пия кафе само ако ходя с приятели на кафе, а то тогава много рядко е сутринИначе вкъщи ако мноооооооого ми се спи и помоля майка ми да ми направи иначе (освен ако не е 3в1) сама не се захващам
![]()
Предпочитам чайове, мляко с какао, топъл шоколад и т.н.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Много рядко пия кафе, пък и не ми действа много ободряващо.
Понякога.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Ооо винаги.. не мога нищо да направя през целия ден ако не съм пила кафе.. Ако може и да е с една цигара придружено става супер..
![]()
T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”
Имаше един период, в който най-редовно пиех кафе понеже тия 2 часа сън на денонощие направо ми съсипваха възможността не да мисля, ми да гледам изобщо. Ако съм се наспала като хората, т.е не съм превтасала, нито съм си недоспала, един душ и след това закуска са ми напълно достатъчни за едно пълноценно започване на деня, докато от кафето се дехидратирам и подпухвам.