- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хмм...?
Здравейте (:
Няма да Ви карам да гадаете дали съм бременна или дали тепърва ще забременявамПросто искам да споделя нещо, което ми направи впечетление (не лошо) и ако можете, Вие да ми дадете обяснение.
С приятеля ми ходим от 2 месеца и все още не сме правили секс. Но вече на няколко пъти му правих орална любов и забелязах нещо, което ми направи впечетление или по скоро нещо, което предишният ми приятел нямаше. До сега съм била само с 1 момче и нямам голяма база на сравнение така, че не мога да преценя дали е така при повечето момчетаТо даже и аз не знам как да го обесня... Има сякаш повече kожа по члена му, която не може да се опъне напълно като е надървен. Закрива му цялата главичка и понякога го наболява като главичкта се оголи (ако му правя чекия). Кожата му не стои назад, а излиза някак си по напред. o.O
Извинявам се предварително, но се опитах да Ви го опиша точно как е, не знам дали ме разбрахте какво се опитвам да обесня. Аз държа на приятеля си и това не ме притеснява въобще и не ми е проблем, но ми беше чудно просто. Както казах това го нямаше при бившият ми приятел и просто ми направи впечетление, че е...по-различно. Някой може ли да ми обясни защо е така и дали ще окаже влияние по късно по време на същинският акт?
Благодаря предварително![]()
Както го описваш, много, ама много силно прилича на фимоза. Влез в здравния раздел и прочети важната тема по този въпрос, която е написана от доктор. Ако проблемът е същият, говори с гаджето ти и го накарай да отиде на уролог-андролог.
Поне от твоето описание шансът проблемът да съществува ми изглежда реален. Иначе не се шашкай - ако е това, се прави една супер кратка операция и до 1 месец няма и помен.![]()
С две думи - на лекар
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Добре е, че се консултира тук, макар да не сме лекари, поне е хубаво, че има здравна тема... А имам един въпрос, всъщност, ако искаш имаш правото да не ми отговаряш, може би е малко личен: Ти първата му сериозна приятелка ли си, защото ако е имал друга преди теб може би е щял да забележи, че го боли и нещо не е наред. Струва ми се странно ти да забележиш преди него, че той има проблем... дано се оправите бързо и всичко мине добре.![]()
Потърсих в google, а и прочетох темата за фимоза и по всичко личи, че май това е проблема.
Emily...Не, не съм първата му приятелка. Все пак е на 24 god, а аз съм на 19 и той определено има повече опит с жените преди мен. Не знам дали другите му приятелки са го забелязали това нещо, не знам дали това въобще е проблем някакъв. Както казах секс още не е имало и не знам как ще протекат нещата: дали ще окаже някакво влияние, etc. Междудругото не сме обсаждали тази тема с него. Явно той си смята, че е нормално и не му прави впечетление. Но на мен специално ми направи.
Може просто да му е трудно да си признае, че има проблем.![]()
Говори му. Кажи му да прочете темата, да отиде на доктор.
Има късмет момчето с гадже като теб, на което му пука наистина...браво!Най-искрено съм впечатлен с хубаво...