- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пушенето в гимназията
Сега ми прецтои 8ми клас в гимназия....и си говорих вчера с едно момиче от същата гимназия....и тя ми каза ,че почти всички пушат и това много ме притеснява....та въпроса ми може ли да не си аутсидер и да не пушиш и да дружиш с всички без да правииш това което те правят?Познавате ли такива хора?
i just wanna make you sweat :P :P :P
Естествено, че може :P![]()
![]()
Дам.![]()
Това, че не пушиш не те прави аутсайдер, аз имам много приятели, които пушат и не им пречи това, че аз мразя цигарите. Ако те харесат като човек едва ли ще гледат дали пушиш/пиеш.
Отговор: Оправи си заглавието, и.е. направи го подробно, за да не заключвам темата. Цъкваш копчето Редактирай в първото си мнение и действаш. Айде.
По-добрият вариант е да не пушиш. Обикновено "аутсайдерите" успяват в живота, а вървежните стават уличници и престъпници.
+1 и аз съм на това мнениеПървоначално написано от SummerHit
![]()
There is always a way!!!
Има да.Почти всички мои приятели пушат,аз не,но това не значи нищо,въпреки че,ако е по-голяма компанията се чувстваш като черната овца..![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
От 4-5 години в компанията ми винаги е имало солиден брой пушачи, но въпреки тва аз така и не ги започнах (така че съм един вид пример, че и без да пушиш няма проблем). Всичко е до човека, ако на теб не ти се пуши, значи няма кой да те накара да го направиш. И кви ще са тея приятели, ако ти мрънкат да пушиш само 'щот те го правели? Тва е личен избор.![]()
Не се притеснявай,в моята компания,повече от половината не пушат.Така,че точно поради тази причина няма как да бъдеш аутсайдер.
Аз лично не пуша, а и не мисля да започвам само защото някой не ме приема в "групичката" си.. в моя клас пушат само 2-3 човека (доколкото знам), но за мен не е от особено значение дали някой пуши, или не, то това си е лично тяхно решение. :P
извинете ме, ако ви дразня с поправките, обаче просто не можех да го гледам с толкова много грешки....Първоначално написано от joronir
таа по темата: ако си мислиш, че ще си мега якия гъзар, като лапнеш цигарата и си нафиркан до козирката, пробвай се, но надали ще ти се получи!! хипер тъпо е някои хора да си мислят, че ако не правиш горепосочените от мен неща, си тъп, задръстен, зубрач, аутсАЙдер и тн.
Съвземете се!
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да познавам себе сиВсичките ми приятели са пушачи,аз не пуша,но не ми е попречили с каквото и да било в общуването с хората.Съвета ми е да не правиш нещо само защото е модерни и всички го правят и не живей в заблудата че пушенето те прави популярен
![]()
Ако не го искаш , няма как да го направиш.
От нашият клас имаме само 3-ма пушачи ,а сме в 8 клас.
Дружи с тези които ще се чувстваш сигурен/сигурна , дали те ще са пушачи или не , не е от голямо значение. Просто те трябва да те приемат такава каквато си.
А аз лично се отвращавам от цигарите![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Пф, разбира се... не е нужно да ставаш пафкач и ти за да си с тайфата, аз не знам хората да си избират, приятелите по фаса, защото ако си добър приятел с тях, дори да не си пушач, ти пак можеш да се движиш с тях или да те викат когато им се пуши, просто за компания
, макар, че от бившият ми клас т'ка много пропушиха впоследствие
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Доста погрешно схващане. Повечето от вървежните са именно такива, защото имат връзки и каквато и мизерия да направят ще им се размине. И после пак те успяват в живота по същата причина.Първоначално написано от badsector
По темата: възможно е. Но не се знае какво ще ти дойде до главата, така че не си казвай, че "НИКОГА няма да.." пропушиш, примерно.
по-точно не може да се кажеПървоначално написано от badsector
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Има и такива хора, които казват, че няма да пропушат и не го правят, просто защото не им харесва. А такива, които постоянно си го казват и после почват да пушат, са такива които го правят, за да са "готини"Първоначално написано от TheNewReligion
може,ако съучениците ти са кретени.
гледай да не се поддадеш,че после няма отказване..
аз поне още не пуша трева и не се дрогирам.
евала,че не пушиш ;д
Много ядно,че може.Просто като ходят да пушат отивш и ти..Какъв е проблема.В нащо даскало се сабират и пушачи и такива,който не пушат.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пушех 4 години , а от 2 години съм ги спрял и разбрах , че всичко е до човек , няма никакво значение дали пушиш или не!
Всичко е до човек , ,както казах по-горе! Пич/мацка ли си , няма значение дали пушиш или не![]()
Да, затова писах "престъпници".Първоначално написано от TheNewReligion
Ако за теб такива хора се наричат „аутсайдери“, значи аз съм един от тях. В моето училище почти всички пушат (дори и най-добрите ми приятели), но аз не. Карали са ме много пъти да си дърпам, но просто отказвам. Инат съм си.![]()