.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Пушенето в гимназията

Сега ми прецтои 8ми клас в гимназия....и си говорих вчера с едно момиче от същата гимназия....и тя ми каза ,че почти всички пушат и това много ме притеснява....та въпроса ми може ли да не си аутсидер и да не пушиш и да дружиш с всички без да правииш това което те правят?Познавате ли такива хора?
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Естествено, че може :P

Това, че не пушиш не те прави аутсайдер, аз имам много приятели, които пушат и не им пречи това, че аз мразя цигарите . Ако те харесат като човек едва ли ще гледат дали пушиш/пиеш.

Няма НИКАКВО значение.
    Play or you'll never know...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Отговор: Оправи си заглавието, и.е. направи го подробно, за да не заключвам темата. Цъкваш копчето Редактирай в първото си мнение и действаш. Айде.

Супер фен Аватара на badsector
    По-добрият вариант е да не пушиш. Обикновено "аутсайдерите" успяват в живота, а вървежните стават уличници и престъпници.

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SummerHit
    Това, че не пушиш не те прави аутсайдер, аз имам много приятели, които пушат и не им пречи това, че аз мразя цигарите . Ако те харесат като човек едва ли ще гледат дали пушиш/пиеш.
    +1 и аз съм на това мнение
    There is always a way!!!

Град
    София
    Има да.Почти всички мои приятели пушат,аз не,но това не значи нищо,въпреки че,ако е по-голяма компанията се чувстваш като черната овца..
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Повече от фен Аватара на Audiophile
    От 4-5 години в компанията ми винаги е имало солиден брой пушачи, но въпреки тва аз така и не ги започнах (така че съм един вид пример, че и без да пушиш няма проблем). Всичко е до човека, ако на теб не ти се пуши, значи няма кой да те накара да го направиш. И кви ще са тея приятели, ако ти мрънкат да пушиш само 'щот те го правели? Тва е личен избор.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Не се притеснявай,в моята компания,повече от половината не пушат.Така,че точно поради тази причина няма как да бъдеш аутсайдер.

Аз лично не пуша, а и не мисля да започвам само защото някой не ме приема в "групичката" си.. в моя клас пушат само 2-3 човека (доколкото знам), но за мен не е от особено значение дали някой пуши, или не, то това си е лично тяхно решение. :P

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD

Re: Пушенето в гимназията

Цитирай Първоначално написано от joronir
    Сега ми преДСтои 8ми клас в гимназия....и си говорих вчера с едно момиче от същата гимназия....и тя ми каза ,че почти всички пушат, атова много ме притеснява....та въпроса ми: може ли да не си аутсАЙдер и да не пушиш, и да дружиш с всички, без да правииш това, което те правят?Познавате ли такива хора?
    извинете ме, ако ви дразня с поправките, обаче просто не можех да го гледам с толкова много грешки.... таа по темата: ако си мислиш, че ще си мега якия гъзар, като лапнеш цигарата и си нафиркан до козирката, пробвай се, но надали ще ти се получи!! хипер тъпо е някои хора да си мислят, че ако не правиш горепосочените от мен неща, си тъп, задръстен, зубрач, аутсАЙдер и тн. Съвземете се!
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Да познавам себе си Всичките ми приятели са пушачи,аз не пуша,но не ми е попречили с каквото и да било в общуването с хората.Съвета ми е да не правиш нещо само защото е модерни и всички го правят и не живей в заблудата че пушенето те прави популярен

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Ако не го искаш , няма как да го направиш.
    От нашият клас имаме само 3-ма пушачи ,а сме в 8 клас.
    Дружи с тези които ще се чувстваш сигурен/сигурна , дали те ще са пушачи или не , не е от голямо значение. Просто те трябва да те приемат такава каквато си.

А аз лично се отвращавам от цигарите
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Пф, разбира се... не е нужно да ставаш пафкач и ти за да си с тайфата, аз не знам хората да си избират, приятелите по фаса , защото ако си добър приятел с тях, дори да не си пушач, ти пак можеш да се движиш с тях или да те викат когато им се пуши, просто за компания , макар, че от бившият ми клас т'ка много пропушиха впоследствие
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Цитирай Първоначално написано от badsector
    По-добрият вариант е да не пушиш. Обикновено "аутсайдерите" успяват в живота, а вървежните стават уличници и престъпници.
    Доста погрешно схващане. Повечето от вървежните са именно такива, защото имат връзки и каквато и мизерия да направят ще им се размине. И после пак те успяват в живота по същата причина.

По темата: възможно е. Но не се знае какво ще ти дойде до главата, така че не си казвай, че "НИКОГА няма да.." пропушиш, примерно.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    по-точно не може да се каже
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Доста погрешно схващане. Повечето от вървежните са именно такива, защото имат връзки и каквато и мизерия да направят ще им се размине. И после пак те успяват в живота по същата причина.

По темата: възможно е. Но не се знае какво ще ти дойде до главата, така че не си казвай, че "НИКОГА няма да.." пропушиш, примерно.
    Има и такива хора, които казват, че няма да пропушат и не го правят, просто защото не им харесва. А такива, които постоянно си го казват и после почват да пушат, са такива които го правят, за да са "готини"

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    може,ако съучениците ти са кретени.
    гледай да не се поддадеш,че после няма отказване..
    аз поне още не пуша трева и не се дрогирам.
    евала,че не пушиш ;д

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Много ядно,че може.Просто като ходят да пушат отивш и ти..Какъв е проблема.В нащо даскало се сабират и пушачи и такива,който не пушат.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Пушех 4 години , а от 2 години съм ги спрял и разбрах , че всичко е до човек , няма никакво значение дали пушиш или не!

Всичко е до човек , ,както казах по-горе! Пич/мацка ли си , няма значение дали пушиш или не

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    ...Повечето от вървежните са именно такива, защото имат връзки и каквато и мизерия да направят ще им се размине. И после пак те успяват в живота по същата причина...
    Да, затова писах "престъпници".

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ако за теб такива хора се наричат „аутсайдери“, значи аз съм един от тях. В моето училище почти всички пушат (дори и най-добрите ми приятели), но аз не. Карали са ме много пъти да си дърпам, но просто отказвам. Инат съм си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си