- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цикъл-Витамин Ц
На 30 заминавам на море.. трябва да ми дойде някъде на 28-29 .. и първите ми 5 дена отиват подяволите.Досега никога не съм пила витамини,но съм чувала,че като започне да се пие от втория ден ии до два дни някъде спира..Моля ви,който е пил нека ми обясни малко.. кога трябва да започна да го пия..и до колко дни би трябвало изцяло да съм се изчистила..![]()
Наскоро имаше такава тема..
Потърси малко преди да пуснеш нова тема![]()
Аз съм пробвала , намалява го и за около 3 дни ти минава , поне при мен е така . Взимам първия ден две хапчета и са ми достатъчни .Надявам се да съм ти помогнала![]()
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
При мен спира за часове, независимо в кой ден съм. Когато спра да ги пия си идва до 1-2 дена.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
При мен 10-15 хапчета го намалят малко,но изобщо не го спира..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ти колко изпиваш?Първоначално написано от DarknessAngel
Ами ако независимо кога ми спре,трябва ли да продължа да ги пия.. в смисъл има ли шанс при спиране на пиене на витамините пак да ми дойде..
между другото, приятелки са ми се оплаквали, че вместо да им отложи/спре менструацията, кръвотечението им ставало много по-силно![]()
на мен ми предстои заминаване на море в края на юли месец и първите дни на август месец, а ще ми дойде сигурно или края на юли или началото на августмислех да ходя на гинеколог да предпише хапчета за предизвикване или отлагане на менструацията
ии да, знам, че са вредни, но мразя тампони, не искам изобщо да се тормозя с тях и през цялата почивка да се притеснявам
някой пил ли е нещо подобно?
No need to ask
He's a smooth operator
На мен витамин Ц не ми помага честно казано ..
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Може да пробваш, но не виждам какъв ви е проблема. Просто караш в тампони и готово. Не е никак трудно, а и е супер удобно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^ Има мини тампони. И едва ли нещо, с големината на малкия ти пръст ще те отвори. Да, той се разширява, като се напои, но е постепенно, и ако го сменяш на 2-3 часа няма да е толкова много![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
кФо праим??!...Ами ако момичето иска тампони ще се заинтресува дали може да се ползват от девственици или не, ако въобще е девствена...Като цяло може да се ползват тампони и от девствени момичета, стига само да не ги е страх. Има риск да се отворят без да искат, но там рискът си е техен. Все пак не е страшно, не боли, не се усеща. Като цяло има много предимства!Първоначално написано от kaRamella
И аз бих съветвала да пробваш с тампони. Не е нищо страшно, защото с витамина я ти спре, я не ти спре, я ти се увелечи...Апък с тампоните просто ще ходиш през 2-3 часа до тоалетна и няма да имаш никакви проблеми!
Ми девствена съм ,но дори да се отворя..айде голяма работа.. няма да си скапвам морето пък ..![]()
Но пък и ще ви попитам-кои са най-подходящите тампони за този случай,които надали могат да навредят (:
Тоя витамин Ц мен много ме прецаква. Пия си аз 2 хапченца, всичко точно, спира. Ама след няколко часа - още по-зле.
Мисля, че това нещо трябва да се "изтече" и то няма къде да отиде.. Дори да пиеш хапче, като се освободи организмът от витамина, всичко си продължава. А повече от 3-4 витамина на денонощие е вредно.![]()
Мини тампоните са най-подходящи за девствени.Аз лятото имах,супер малки са изобщо няма да имаш проблем при слагането.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
видях едни на OB те са 2 капки,но колко ли издържат .. и все пак за 2ри ,3ти ден не върви с мини тампон..Първоначално написано от neeDaBosS
Ами ти ги сменяй..на мен ми е перфектно,сменям ги доста често обачеКато не пък си вземи нормални
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
а нещо за предизвикване на цикъла,защото и аз заминавам на 10 юли и понеже ми е доста силно искам да минава и така.....