.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

[color=green]ART STYLE[/color]

Здравейте!Т.к. нищичко не мога да намеря за този стил,а знам,че има такъв бих искала да ми помогнете.Някаква информация от къде произлиза и как се "носят" арт облечените хорица.
    Искам сълзите да бъдат от кръв!...Искам да късам от устните плът!... Искам легло в пръстта!..Искам любов след смъртта...!

Супер фен Аватара на pressiana
    От Ямбол си, а?
    Мале, какви хора имало от моя град...

По темата - не разбирам какво имаш предвид. За момче ли става въпрос, или момиче? Всеки си има собствен стил, вдъхновен от нещо. Обясни по-добре..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    като за начало си оправи заглавието
    Hostis Honori Invidia

ART STYLE

Цитирай Първоначално написано от dEviL_bEbz
    Здравейте!Т.к. нищичко не мога да намеря за този стил,а знам,че има такъв бих искала да ми помогнете.Някаква информация от къде произлиза и как се "носят" арт облечените хорица.
    Искам сълзите да бъдат от кръв!...Искам да късам от устните плът!... Искам легло в пръстта!..Искам любов след смъртта...!

Супер фен Аватара на pressiana

Re: ART STYLE

Аз ако бях намерила необходимата информация в мнението ти, нямаше да питам, не се ли сещаш?

Не претендирам да съм наясно, но предполагам за какво може да става на въпрос и си представям не много красивата гледка на нещо като хипари... (клошари и пропадлъци за мене)
    "хорица" wtf....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си