- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дамски тример
Здравейте!
Искам да си купя тример, но не знам какъв да избера. Има различни видове - от подстригващи до бръснещи, от 20 лв до 100 лв.
Търся нещо, което да бръсне гладко и на трудно достъпни места, като интимните зони например. И ще съм доволна, ако цената не надвишава 50 лв.
Споделете вашите наблюдения от тримерите. Какъв използвате? От кой сте доволни или не сте доволни и защо? Ще съм благодарна за всяко ваше наблюдение, което ще ми помогне с покупката.
![]()
![]()
![]()
Не ползвам тример.Не бих дала толкова пари. Ползвам Gillette Fusion, онази бръсначка със синьото и оранжевото и съм супер доволна. Отстрани и отначалото на бикини линията издържам с епилатор, но надолу просто ми бърка в здравето... И като ги махна с тази бръсначка ти казвам е супер гладко, преродих се, чак на 1/2 ден израстват и стават като с обикновена (такива като мънички точици). Уникална просто! Сори за спама..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."