.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Има ли смисъл да се занимавам с него или не ?

Здравейте ,
    Може би моят случай ще ви се стори много тъп ,но наистина се нуждая от още едно мнение по въпроса.
    Аз съм на 16 години и момчето което харесвам е с 2 години по-голямо от мен . Харесвам го от доста дълго време ,но едва от месец започнахме да си говорим и повече . Станахме приятели , пишем си почти всяка вечер по доста време и сме излизали два пъти .Отделно се виждаме всяка вечер ,защото ходим на едни и същи уроци . Когато сме в компания и той е около приятелите си се държи доста различно , малко по-наперен е и според мен се опитва да им се хареса ,но когато сме само двамата се държи много мило и нормално и доста по-различно . Приятелите ми казват ,че той може би ме харесва ,заради поведението му когато сме насаме .Имаме адски много общи интереси и когато сме само двамата или си пишем ,си говорим много без прекъсване .Той не е имал приятелка до сега.
    Та въпросите ми са : Дали той ме харесва като повече от приятелка ? Дали има смисъл да се надявам че между нас може да се получи нещо ,или просто да не си давам напразни надежди?

Мерси предварително за отговорите.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен те харесва. Дай му някой намек, че си падаш по него и може да стане по-уверен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Харесва те. Покажи му, че и ти го харесваш.
    Welcome to the Jungle...

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    +1
    Всички пътища водят към теб... !!! <3
    http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Харесва те,но може би не е сигурен в чувствата си щом се държи така,ако е сигурен ще се държи мило с теб и няма да се надува независимо дали сте само двамата или сте сред приятели,покажи му,че и ти го харесваш!

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Според мен те харесва. Дай му някой намек, че си падаш по него и може да стане по-уверен.

Мерси много за отговорите ви.
    Аз наистина мнооого се чудя дали ме харесва защото дава много противоречиви сигнали .И все пак няма да се откажа .

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Харесва те,но може би не е сигурен в чувствата си щом се държи така,ако е сигурен ще се държи мило с теб и няма да се надува независимо дали сте само двамата или сте сред приятели,покажи му,че и ти го харесваш!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Харесва те. А това за перченето пред приятелите му - нормално е.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ех какви сте наивни Ама хубаво е това, вярвате в любовта още всички
    Не се знае харесва ли я или не, не сте в акъла му.Има перчовци, които са си такива и се правят на мили, за да те минат 1 път или ако не поне да те накарат да се влюбиш, а през това време дори казват на приятелите си вижте я тая глупачка
    Не можем да знаем какво е твоето момче Защо не го питаш или му подскажеш какво ТИ чувстваш Ако губиш ок, поне си пробвала ,но пък може да спечелиш

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не се знае харесва ли я или не, не сте в акъла му.Има перчовци, които са си такива и се правят на мили, за да те минат 1 път или ако не поне да те накарат да се влюбиш, а през това време дори казват на приятелите си вижте я тая глупачка
    Не можем да знаем какво е твоето момче Защо не го питаш или му подскажеш какво ТИ чувстваш Ако губиш ок, поне си пробвала ,но пък може да спечелиш
    Точно това си помислих, докато четох как другите я убеждават, че я харесва.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Единствения начин тя да се пристраши да му покаже, че го харесва, е да мисли, че и той нея я харесва.
    По темата: Действай директно, ако си самоуверена, имаш повече шансове.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Единствения начин тя да се пристраши да му покаже, че го харесва, е да мисли, че и той нея я харесва.
    По темата: Действай директно, ако си самоуверена, имаш повече шансове.
    абсолютно подкрепям.. трябва да си по-смела ..щом той не смее да направи първата крачка действай ти .. трябва да си директна,повечето от момчетата от намеци не разбират и по-добре да му кажеш всичко както стои,за да си наясно ..за да знаеш дали да продължиш да се опитваш да стане нещо повече или да си останете приятели само..късмет

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Харесва те според мен ...
    . . . . < 33

Голям фен Аватара на alice13
    не знам дали те харесва, но това пред приятелите му е защото го е страх да не си помислят че е някаф кифляк

Мега фен Аватара на gummybear
    Според мен те харесва .. :P

theo <333

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Born Bad,The Dog who loves too much!
    ---------------------------------------------

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    абее.. да ти кажа дай му шанс но помни че ти си му първата тоест.. от което преочетох де .. !? Така чее Влюбен е в тебе и ти в него амии.. просто тръгвайте пък каквоото стане за по нататък! УСПЕХ :P
    ESL !!!

Мерси отново за отговорите . abvd ти казваш че е влюбен в мен и наистина се надявам да е така ,обаче няма как да съм сигурна все още. А и какво като ще съм му първата ? И още нещо аз започнах малко по малко да му правя намеци ,но като че ли той не разбира или...

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от sisi954
    Мерси отново за отговорите . abvd ти казваш че е влюбен в мен и наистина се надявам да е така ,обаче няма как да съм сигурна все още. А и какво като ще съм му първата ? И още нещо аз започнах малко по малко да му правя намеци ,но като че ли той не разбира или...
    прочети мила какво ти написах малко по нагоре АЗ...МОМЧЕТАТА ОТ НАМЕЦИ - НЕ РАЗБИРАТ!Бъди ясна и конкретна пред него за да те разбере..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Не знам дали са наивни,ма поне момичето гледа реално на нещата.Щото има някои заблудени.
    имам предвид,че знае ,че се парви на интересен пред пирятелите си,а пред нея разгръща евентуално т.нар истинската си същност.В което няма нищо лошо де,нормално е.

Това,че не е имал приятелка не значи,не би могло да се пробвате.
    Прави му намеци,а после поговорете и по-искренно.

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Точно това си помислих, докато четох как другите я убеждават, че я харесва.
    И аз. Веднага ми светва лампичката, когато видя, че се държи различно пред мен и пред приятелите си.

Ами ние излязохме отново и всичко беше много готино . Аз го закачах и така нататък когато се прибирахме го хванах за ръката и той нямаше нищо против . Дори каза че ще излезем отново и само трябва да кажа дата и час . Всичко беше много добре ,но след два дни той се отдръпна, стана по-студен. Според мен се е стреснал или нещо подобно и просто го е страх да започне връзка с мен ...поне така предполагам .Та въпроса ми е : Какво правиш с момче което го е страх от обвързване ? .
    Защото наистина не искам да се откажа от него .
    Надявам се на професионалните ви съвети отново.

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Хмм, не го търси за малко да видиме,какво ще стане ... Иначе DevilWish скрий дък фейса и не говори глупости
    I hate cold-blooded people !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си