Здравейте ,
Може би моят случай ще ви се стори много тъп ,но наистина се нуждая от още едно мнение по въпроса.
Аз съм на 16 години и момчето което харесвам е с 2 години по-голямо от мен . Харесвам го от доста дълго време ,но едва от месец започнахме да си говорим и повече . Станахме приятели , пишем си почти всяка вечер по доста време и сме излизали два пъти .Отделно се виждаме всяка вечер ,защото ходим на едни и същи уроци . Когато сме в компания и той е около приятелите си се държи доста различно , малко по-наперен е и според мен се опитва да им се хареса ,но когато сме само двамата се държи много мило и нормално и доста по-различно . Приятелите ми казват ,че той може би ме харесва ,заради поведението му когато сме насаме .Имаме адски много общи интереси и когато сме само двамата или си пишем ,си говорим много без прекъсване .Той не е имал приятелка до сега.
Та въпросите ми са : Дали той ме харесва като повече от приятелка ? Дали има смисъл да се надявам че между нас може да се получи нещо ,или просто да не си давам напразни надежди?