.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Стрелец

Мега фен Аватара на babity
    Аз съм стрелец и имам познати мъже стрелци. Като цяло жена стрелец е по - добрата комбинация. Мъжете си падат малко донжуановци и в масовия случай си търсят само забавление. И не защото се чувствам засегната, а защото просто не е така, отбелязвам, че изобщо не сме повърхностни. Не знам за вас кое е допустино и приемливо, просто стрелците никога не падаме по гръб. Да, може наистина света да свършва, но просто няма да си проличи в държанието. Смеят се (или може би смеем се), дори когато положението е трагично и аз го смятам за положителна черта, а всеки може да го приема както си иска. Страшно упорити. Понякога чуват чуждото мнение, но почти на 100% не го приемат и лично за себе си си правя всяка простотия, която мине през главата ми на собствена отговорност.

Стрелците обаче са доблестни хора, смятам. В масовия случай имат много силно развито чувство за справедливост и си теглят, пак с високо вдигната глава, последствията сами. Наистина се палят бързо, обаче и минава бързо. Не всички са отмъстителни, но повечето никога не забравят.

Прекарването на време със стрелец на 1000% грантира болки в областта на коремните мускули на следващия ден. Задължително ще се смееш много. Мен лично колегите ми ме описват като... смях. Когато се коментират такива неща, винаги се казва как непрестанно се смея. Обаче са отговорни. Ако осерат нещо, значи е било от импулсивност, защото в този момент не са преценили ситуацията. И наистина говорят много и много си патят от голямата си уста!

Мега фен Аватара на Blab
    добре, много ви благодаря на всички за развитието на темата!!!
    сега ви моля да добавите и по нещо за взаимоотношенията на стрелеца - количество/качество, какви са нагласите му, търсенията, нуждите му. (дотук се спомена, че имат малко истински близки хора, на които могат да разчитат, както и, че предпочитат забавленията пред дълбочинността на едни сериозни взаимоотношения)

Това е основното, което ме интересува, всъщност - може ли стрелецът да е сериозен (склонен ли е да се проявява като такъв и при какви условия) или духът му е подобен на този на близнаците?

иначе, самолюбието, егото, критичността и нетактичността (вследствие необмисленото говорене) и на мен са ми направили впечатление. както и нещо, което не съм сигурна, че е характерно (вие ще кажете) - липсата на адекватна дистанция, т.е. някаква крайна освободеност от тяхна страна, която явно приписват и на останалите, без да зачитат личното им пространство.

Имам и още един въпрос, върху който разсъждавам. Ако както лъва стрелецът притежава подчертано чувство за справедливост, то възможно ли е освободеността му да е привидна, преднамерена и игрова, като тази на овена? Или с други думи (и това е въпрос към представителите на знака тук) - потаен и скрит ли е стрелецът в дълбочина или е дотолкова открит, че е склонен да се споделя с всички и => се изключва хипотеза за каквато и да е многопластовост в отношенията му. Благодаря и съжалявам, че ви занимавам с глупости!:Д

Аз съм стрелец и мога да кажа ,че съм спокойна,трудно се паля,мразя конфликтни ситуации,но това за отмъстителнотта важи и при мен.Според мен стрелците сме и много нетактични,което не го правим нарочно просто сме болезнено откровени.Като цяло сме с лесен характер,приказливи и болезнени(чак дразнещи) оптимисти и естествено големи купонджии )

Стрелецът може да е сериозен,но трудно..трябва някой наистина да го впечатли,за да може да започне истинска и сериозна връзка,защото сме адски свободолюбиви,но рядко може да обичаме и обичаме ли не е за кратко.Според мен така сме устроени,че през живота краткотрайни афери,над които много да не си даваме зор,а просто да се забавляваме,преживяваме много,но обичаме ли наистина-един път е.Но иначе забрави стрелец особено момче да ти бъде верен ако не си му докоснала сърцето..много са свободолюбиви и несериозни,но винаги пък ще ти е забавно и няма да скучаеш в компанията на един стрелец .. Да добавя,че под маската на Палячо,която много стрелци слагат,защото просто този имидж е част от природата ни,често се крият дълбоки и чувствителни личности..Просто огъня е в кръвта ни и като цяло емоционалността,но да със стрелецът може също да се говори на теми,които са на по -дълбоко ниво,които изискват сериозност!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    може ли стрелецът да е сериозен (склонен ли е да се проявява като такъв и при какви условия) или духът му е подобен на този на близнаците?
    Сериозен е в това, че каквото каже го прави. Не овърта, директен е. Но като държание е лиглbо. Той не обича да споделя и да говори за чувствата си.Има си негова представа за обич и трябва ДА ЗНАЕШ, че те обича. (примерно) Не е романтик и не обича сериозните дълбокомислени разговори. Просто не го умее, за това. Забелязала съм, че може изобщо да не са прави, да знаят! че не са прави, но въпреки това да спорят и да се възпротивяват до последно.
    Могат да кажат купища неща, които се казват в едно изречение, колкото да кажат нещо уж въздействащо, но само когато самите те не са сигурни в себе си... и обратното - когато разказват нещо не обичат да изпадат в дребнавости и да описват тоолкова много...казват си всичко стегнато и кратко.

Колкото до останалото както казах..за мен тея хора не са никак потайни (което ги прави безинтересни for me), могат да ти кажат всичко, дори когато говорят истината не се усещат, че може да е по-добре да излъжеш от любезност или че по тоя начин могат да наранят/обидят някой. И наистина не го правят нарочно, просто са си такива.
    Забеляяязало съм и че дори да ти говорят за нещо положително, дори да ти казват, че те обичат и държат на теб го казват с агресивен тон...все едно ти се карат...
    Стрелеца рядко ще каже, че е виновен за нещо. Рядко ще си каже, че има недостатъци. И ако се случи да го направи и му кажеш, че е така както мисли веднага ще се дръпне и ще ти се разсърди, щото е тесногръд.
    Най-дразнещото е това, че се подиграват на нещастието на другите и се шегуват прекалено много,...шега, която прераства едва ли не в гавра.
    Не говоря всичко това, само защото ми е най-омразната и простовата зодия, а защото действително мисля така. Не съм си промила мозъка със зодии, просто имам наблюдения. И не си избирам хората по зодиите, както казах познавам достатъчно стрелци и не ги отбягвам само защото са стрелци...

Като за финал...
    за да привлечеш вниманието на стрелец за нещо, което отрича просто трябва да изтъкнеш И отрицателните (за теб) неща, които за него са положителни. Да изглежда, че се съгласяваш с тях и си толерантен, а всъщност просто да вметнеш тук там че си и съгласен с него. (а всъщност не си) Защото трябва да му подхранваш егото,...не може то така ти да си прав, а той не. Не може хаха.. Трябва да блъфираш от време на време, за да си помисли, че той е правия, след което постепенно да му обясниш гледната си точка, защото ще ти е повярвал...иначе абсурд да те изслуша. И така лека по лека си успял да го убедиш в нещо, което е отричал преди това. Но трябва да си търпелив и умен и да не избухваш, защото както казах не е лесно с такива дразнители като тях. Видят ли те, че се ядосваш им доставя удоволствие и продължават да ти бъркат с пръст в очите.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    омфг .. никога не се занимавай с хора зодия СТРЕЛЦИ
    ESL !!!

Стрелците сме си супер готини хорица , айде стига глупoсти !

HAVE FUNN

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Имам приятел Стрелец, който е млад и известен, има си красива приятелка, въобще на пръв поглед всичко му е наред. Адски непостоянен човек, пълен бохем, който е несериозен към почти всичко, освен към професията си. Убеден съм, че кръшка на гаджето си, а не виждам логична причина - тя е качествено момиче и уж нещата помежду им са сериозни. Въобще доста алогичен и шантав типаж, иначе е веселяк, пийва си стабилно, движи се с големи компании, но не се задълбочава много в повечето неща. Идеален е за актьор - не можеш да разбереш кога преиграва, и кога си е той.

Ако типичният мъж-Стрелец е такъв, горко им на жените.

За жени това е една от зодиите, с които определено НЕ се разбирам и ми е в black list-a.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си