Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Не са зли, но са ужасни дразнители. Доставя им удоволствие да те гледат как се дразниш на нещо и продължават ли продължават да дълбаят. Адски хапливи,забавни,веселяци,п остаци и късметлии. Също така са мега повърхностни,лекомислени,о граничени и тесногръди.

Никви дълбокомислители не са, но винаги имат мнение за всичко, винаги трябва да си го кажат, налагат мнението си, не търпят на критика и мразят да губят.
О...и безобразно,болезнено искрени са. Което ме дразни. Това също им доставя удоволствие. Не ти казват истината защото така трябва, а защото знаят, че ще те заболи, че ще те обидят. Тея хора вечно гледат да те затапят с някоя простотия и не осъзнават, че може би искаш да проведеш един нормален разговор с тях, без някой от двамата да е по-висш. Винаги ще е прав за него си.

Обичат да контролират и манипулират. И ако някой не им играе по свирката се вбесяват. Не могат да разказват вицове. Леко егоистични са.
Имам дългогодишно приятелство със стрелкиня, но това са само лошите черти. Всеки има такива, просто ги приемаш.
Няма да пиша на килограм (?).
Все пак въпросната приятелка е супер купонджийка, не показва, че й пука от чуждото мнение и е опасно красива. Забавна е, прави глупости и после не й дреме. Възхищавам й се на моменти. Освен това много рядко се показва като слаба, губеща, страдаща. Може да й се плаче, но винаги върви напред с високо вдигната глава, та ако ще и да настъпва края на света. Не е от най-сериозните и точните, но т'ва не ме притеснява по никакъв начин, защото и аз съм така.
Не искам да ти създавам някакво впечатление за въпросната зодия, ами да си похваля приятелчицата.
Мнението сама ще си го изградиш, няма как да не познаеш стрелците, дори в голяма компания.