- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стрелец
//1. ще помоля да не ми заключвате темата поне за известен интервал от време. благодаря!)
2. темата не е, за да споделяме мненията си относно астрологията и достоверността й, както и характеристики на феновете й. отново благодаря!)
3. темата е в "Любов" умишлено.
така:
Не познавам мъже стрелци. Това е единственият знак, с който съм нямала досег, и това ме (п)обърква. Затова ще ви помоля да опишете приятелите/познатите си стрелци с по няколко изречения(или ключови думи), отнасящи се, както за основните черти от характера им, така и привичките, вкусовете, влеченията и неприязънта.
Благодаря трети път (за щастие:Д) предварително!)
Най-добрия ми приятел е стрелец и сме като братя,лесно се дразнят,отмъстителни са и държат на думата си,действат бързо и не мислят много...много добри приятели са,на които може да се разчита !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Като за арт персони много обичате да слагате хората в опаковки.
В момента когато го срещнете, вие ще се почувствате по-жива. Той е весел, сериозен, умен, остроумен и ще ви накара да мислите, че сте най-очарователната. Не се трогвайте. Ако се вгледате, ще видите, че неговият поглед танцува от жена на жена в стаята. Истината е, че той иска всички. Когато една симпатична жена влезе в стаята, ще я последва, ще й предложи напитка, ще изпълни специален репертоар да я заинтригува. Ще вземе адреса и телефонния й номер. Ще я засипе с телефонни обаждания, сладкиши, цветя и други подаръци. В един роман, той е идеалист, който мисли, че поредното момиче е единственото. Няма значение колко пъти е разочарован. Неговият оптимизъм се съживява, той гледа на всеки нов ден като на нова възможност. Но независимо от всичко това е ден, който той никога досега не е виждал. Може да де чудесно да се събудиш и да откриеш, че днес е вторник.
Той е човек на чувствата със сърце, което може да бъде пронизано, иска да бъде влюбен, но се страхува от съюз. Нито една връзка не може да продължи дълго, защото в природата му е да създава проблеми, когато такива няма. След това неговата аналитичност се заема и разнищва проблема по такъв начин, че доказва: той не може да бъде решен. Бори се срещу по-близкото обвързване и предизвиква ревност у жената. Предпочита връзки с по-опитни жени, защото те ще приемат любовта лесно, като него. И той ще им достави толкова удоволствие, колкото и на себе си. Вярва, че всеки роман трябва да бъде с чувство за хумор. В действителност не е подготвен да влезе в дълготрайни истински взаимоотношения. Отнася се към любовта твърде леко. Когато се влюбва, не обича да чувства, че сключва договор. Трябва да има спасителна сламка. Никога не знае какво всъщност иска. Може да убеди себе си, че най-важното нещо в живота е да знаеш какво точно искаш. Мъжете стрелец са откровени и словоизлиятелни. Истината понякога наранява, но тактът не е присъщ на стрелеца. От друга страна, ако той ви даде дума, можете да разчитате на него. Като приятел е сговорчив, толерантен. Но веднъж станал ви любовник, вие се превръщате в негова сянка. Той не иска да ви помогне да растете. Ако си изразходва времето с вас и вие го разочаровате, неговото привличане ще премине в отблъскване, не стои над дребнавата критичност или мълчаливото одобрение. Върши нещата съвършено и изисква умствено и физическо съвършенство от този, когото обича. Но неговата критичност е също знак, че ви чувства близко до себе си.
Той има склонност към тайнственост и би държал взаимоотношенията си в тайна даже когато това не е необходимо. Чувствителен и лесно изпадащ в депресия, може да страда от нервност и странна потиснатост. За щастие тези настроения не траят дълго. Вие можете да бъдете отблъснати от неговата упоритост. Той обича да върши нещата самичък, без да ги споделя. Опитът го е научил, че може да постигне почти всичко, към което е насочил амбициите си. Той е много практичен финансист. Но слабостта му е в начинания, които не са достойни за него. Ще видите, че е щедър. Обича лукса и прави блестящи подаръци. Отличен разказвач е, чаровен гост на тържества. Предпочита малки празненства, не твърде много хора под един покрив. Най-добре се чувства изобщо без покрив. Обича широките открити пространства, безоблачното небе и звездите, пътуванията, новите гледки, новите лица, контакти и преживявания. Той е прототип на мъжа, който отишъл при един пътнически агент и поискал билет до “някъде”, защото имал приятели навсякъде. Търси факти, неговото любопитство е безкрайно и проявява голям интерес в сексуалната просвета. Една жена, която се омъжи за стрелец, трябва да има предвид, че това е мъж, който по сърце винаги си остава ерген.
не опаковки, по-скоро почва.;Първоначално написано от w0sh
помолих за въздържание от подобни кукички, преглътни агресията си този път, моля те най-сърдечно.
не искам и пейстнати чаршафи, търся си лични наблюдения от и за близки и не толкова близки хора.
ексцентрични, хапливи, искрени, добронамерени
това се сещам и ги описва много точно..
двама, които са ми направили силно впечатление, бяха много директни и всичко казваха и обясняваха без никакви заобикалки и притеснения другия как ще реагира или нещо подобно. м/увременно бяха (специално тези двамата) като някакви хейтъри, но добронамерени и топли. добри хейтъри. смис., наистина о.0 под недоволството им от това и това, вкл. и от твоите недостатъци прозира една чиста добронамереност и никакво, ама никакво желание да те засегне. хубава зодия са, просто дали ще свикнеш с тоя език е др. въпрос. по моему, са и малко несериозни... опа, МНОГО. : ) но инак са си добронамерени, чисти отвътре.
знам че обичаш да четеш, затова -> http://yovko.net/blog/695
и тук (в този сайт ВСИЧКИ зодии са описани направо скандално добре) -> http://www.meridian27.com/Mer27/Vol9/f1-9.htm
пп. едит! а, и освен ексцентрични, много, много ексцентрични, при тях прозира и едно такова... малко psycho излъчване. Но по-скоро "псайко", отколкото "психо", т.е. с по-положителен оттенък, но пак са странни птици. Точно шантави са си по някакъв свой начин. Според мен доста мислят над нещата, но не се задълбочават в чувства и романтики. Живеят си в някакъв свой свят, без да са затворени в себе си. Мисля, че не е лесно да им се влезне под кожата и не са от тия мъже, дето да въртиш на пръста си с фасони и пр.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
баща ми е стрелец... обръща внимание на по-важните неща, каже ли нещо така остава,по принцип, защото познавам и други хора стрелци...са хора които обръщат внимание на някой неща дори и да си мълчат,доста отмъстителни.. ами това се сещам..![]()
леле, не съм чела Йовко от години сигурно.
мерси и на двете!)
Повече обичат да наблюдават, отколкото да говорят, мълчаливи са, но определено се усеща присъствието им в компанията; интелигентни, трудолюбиви и страшно отговорни са; хора емпати са, страшно отзивчиви, впрягат всички сили, за да ти помогнат, когато имаш нужда, надали ще чуеш някога да те упрекват, колкото и глупаво да си постъпил(а) в дадена ситуация; гледат предимно цялостната картина, но и знаят, че детайлите също са много важни, затова се стараят да ги изпипат; умеят да се забавляват по най-невероятни начини и всъщност да си имаш Стрелец вкъщи е като да си гледаш дете в тяло на възрастен; страшно чаровни мъже са и имат страхотна усмивка. Нагледно, ако не се лъжа и на теб ти беше слабост.![]()
Баща ми е стрелец - с него често се караме за глупости. Понякога не само и за глупости ;д Ноо като цяло не е лош човек. Макар да е темпераментен.
Сестра ми и тя е стрелец - като бяхме малки бяхме като куче и котка.. ама сега много се обичамеМоже би и щото замина за Англия не знам ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Това все едно е писано за мен, само дето не съм мъжПървоначално написано от Valento
Това, което ми е направило най-силно впечатление за тази зодия, и за мъже, и за жени е, че са много добрички и милички, докато не ги засегнеш с нещо, толкова са отмъстителни, че чак свят да ти се завие
Много приятни хора са по принцип, не обичат кавгите
![]()
А пък аз съм се занимавала само със момчета стрелциИ бяха коренно различни един от друг ... Така че това не е критерий
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Blaaaaaab, слънчице искам аз!
Слушай сега внимателно...изобщо...ама изобщо не се занимавай със стрелци. Тея животни са ужасни. Не са зли, но са ужасни дразнители. Доставя им удоволствие да те гледат как се дразниш на нещо и продължават ли продължават да дълбаят. Адски хапливи,остроумни,забавни, еселяци,простаци и късметлии. Също така са мега повърхностни,лекомислени,о граничени и тесногръди.
(Усещам колко псувни ще отнеса от този си пост)
Никви дълбокомислители не са, но винаги имат мнение за всичко, винаги трябва да си го кажат, налагат мнението си, не търпят на критика и мразят да губят. Познавам достатъчно и мъже и жени и имат доста общо по между си. Отвратителна зодия. Първата в черния ми списък по отвратителност.
Никакви допирни точки с моя милост. О...и безобразно,болезнено искрени са. Което ме дразни. Това също им доставя удоволствие. Не ти казват истината защото така трябва, а защото знаят, че ще те заболи, че ще те обидят. Тея хора вечно гледат да те затапят с някоя простотия и не осъзнават, че може би искаш да проведеш един нормален разговор с тях, без някой от двамата да е по-висш. Винаги ще е прав за него си.
Слабото им място... е елементарно, щото са просто устроени. Не ги търсиш и ще те потърсят. Толкова глупаво и толкова лесно..
Обичат да контролират и манипулират. И ако някой не им играе по свирката се вбесяват. Не могат да разказват вицове. Леко егоистични са, не могат да се контролират,избухват за глупости...ного и големи глупости. Но им минава сравнително бързо.
Мрънкат за глупости, което прераства в караници, ако не им угодиш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз съм Стрелец !
Много лесно се дразня , мразя да се повтаря иначе става революция , обичам да помагам на хората , влюбчива съм , добронамерена ... тва са ни на нас стрелците повече х-ки .. но има и по-лоши .. ако някой ни нарани или ни направи нещо лошо изчакваме и удряме точно тогава когато другия не очаква и на най-слабото място ...
За приятелство ..Не съм приятелка на почти никой имам 5 приятеля общо но те са подбрани и се разбираме чудесно 4-ма са стрелец 5-тия е рак .. Отмъстителни сме ..
Но и много чувствителни
Имам дългогодишно приятелство със стрелкиня, но това са само лошите черти. Всеки има такива, просто ги приемаш.Първоначално написано от ShtrudeL
Няма да пиша на килограм (?).
Все пак въпросната приятелка е супер купонджийка, не показва, че й пука от чуждото мнение и е опасно красива. Забавна е, прави глупости и после не й дреме. Възхищавам й се на моменти. Освен това много рядко се показва като слаба, губеща, страдаща. Може да й се плаче, но винаги върви напред с високо вдигната глава, та ако ще и да настъпва края на света. Не е от най-сериозните и точните, но т'ва не ме притеснява по никакъв начин, защото и аз съм така.
Не искам да ти създавам някакво впечатление за въпросната зодия, ами да си похваля приятелчицата.
Мнението сама ще си го изградиш, няма как да не познаеш стрелците, дори в голяма компания.
Така е, защото не им пука. За някои неща трябва да ти пука.Освен това много рядко се показва като слаба, губеща, страдаща.
Но да...интересното е, че им пука какво другите мислят за тях, но на тях самите не им пука за другите. ъъх...за чувствата им и т.н.
Мисля, че пропуснах да кажа, че не крият нищо...т.е..не са прикрити и обгърнати с някакви интриги,драми и т.н...проосто защото не са толкова сложни личности за такива интересни работи.
4XCOKИ
Оф щрудел много си зле , аз съм стрелец и половината дето си изписал/а са глупости !
Е.. ДА отмъстителна съм , лесно се дразня. Не съм егоистка , пука ми и за другите ! Мразим да губим - мисля , че това е една МНОГО ХУБАВА черта от нашия характер , въпреки трудностите продължаваме напред и се справяме с тях ! ТОЧНИ ХОРА СМЕ ! И сме МНОГО ДОБРИ приятели ! Купонджии сме и също така много сърдечни и емоционални хора!
Спри с глупостите си![]()
![]()
Спри да описваш само ЛОШИТЕ черти от характера ни![]()
![]()
ХАХАХААХА.
АЗ съм права.
Казах ли, че се се вбесявате? Особено като говорят против вас.
Споменах и добри черти, но като цяло сте дразнители. (гуш)
4XCOKИ
Допускам, че т'ва е вярно, но само при положение, че не си им близък. Аз считам непукизма им за защитна реакция, не са чак толкова простовато устроени, колкото описваш.Първоначално написано от ShtrudeL
За късмета е абсолютна истина. Специално въпросната стрелкиня поема страшно много рискове (със здравето си, реномето си..), но в 90 % от случаите нещата се получават. Пу пу, да не й е уроки.![]()
Ха.Искрени са да. До безобразие,обаче една от характерните черти е в това,че Стрелците нямат никакви задни мисли.Първоначално написано от ShtrudeL
Тук даже ме подкрепяш ;дМисля, че пропуснах да кажа, че не крият нищо...т.е..не са прикрити и обгърнати с някакви интриги,драми и т.н...проосто защото не са толкова сложни личности за такива интересни работи.
В тези моменти едва ли усещат какви ги дрънкат и колко дълбоко ще ти бръкнат в раната.А когато човек нацели слабото ти място,ти не би си и помислила,че е случайно.Не?
П.П Не съм Стрелец,но са страшни личности.А и друго.Щом тези неща са интересни за сложна личност като тебе, проблемът е ..?
Именно,и това е най-важното в тях.Ако срещнеш такъв за отрицателно време ще го опазнаеш.Поне аз съм тъй.Мисля, че пропуснах да кажа, че не крият нищо...т.е..не са прикрити и обгърнати с някакви интриги,драми и т.н...проосто защото не са толкова сложни личности.
Брях,брях
Съгласна съм за по-голямата част от нещатаПървоначално написано от ShtrudeL
Но това е като цяло има различни, хора с различни характери. Само за това не съм изобщо съгласна, че са ограничени
също и за това, че ако не ги търсиш те ще те подтърсят
Малко извън темата, ама за мен най-отвратителната зодия и за мъж, и за жена е близнаци, както и водолей
![]()
О да и тази глупост,че са ограничени не бях я видял. ;д