Аз съм стрелец и имам познати мъже стрелци. Като цяло жена стрелец е по - добрата комбинация. Мъжете си падат малко донжуановци и в масовия случай си търсят само забавление. И не защото се чувствам засегната, а защото просто не е така, отбелязвам, че изобщо не сме повърхностни. Не знам за вас кое е допустино и приемливо, просто стрелците никога не падаме по гръб. Да, може наистина света да свършва, но просто няма да си проличи в държанието. Смеят се (или може би смеем се), дори когато положението е трагично и аз го смятам за положителна черта, а всеки може да го приема както си иска. Страшно упорити. Понякога чуват чуждото мнение, но почти на 100% не го приемат и лично за себе си си правя всяка простотия, която мине през главата ми на собствена отговорност.

Стрелците обаче са доблестни хора, смятам. В масовия случай имат много силно развито чувство за справедливост и си теглят, пак с високо вдигната глава, последствията сами. Наистина се палят бързо, обаче и минава бързо. Не всички са отмъстителни, но повечето никога не забравят.

Прекарването на време със стрелец на 1000% грантира болки в областта на коремните мускули на следващия ден. Задължително ще се смееш много. Мен лично колегите ми ме описват като... смях. Когато се коментират такива неща, винаги се казва как непрестанно се смея. Обаче са отговорни. Ако осерат нещо, значи е било от импулсивност, защото в този момент не са преценили ситуацията. И наистина говорят много и много си патят от голямата си уста!