Цитирай Първоначално написано от Blab
може ли стрелецът да е сериозен (склонен ли е да се проявява като такъв и при какви условия) или духът му е подобен на този на близнаците?
Сериозен е в това, че каквото каже го прави. Не овърта, директен е. Но като държание е лиглbо. Той не обича да споделя и да говори за чувствата си.Има си негова представа за обич и трябва ДА ЗНАЕШ, че те обича. (примерно) Не е романтик и не обича сериозните дълбокомислени разговори. Просто не го умее, за това. Забелязала съм, че може изобщо да не са прави, да знаят! че не са прави, но въпреки това да спорят и да се възпротивяват до последно.
Могат да кажат купища неща, които се казват в едно изречение, колкото да кажат нещо уж въздействащо, но само когато самите те не са сигурни в себе си... и обратното - когато разказват нещо не обичат да изпадат в дребнавости и да описват тоолкова много...казват си всичко стегнато и кратко.

Колкото до останалото както казах..за мен тея хора не са никак потайни (което ги прави безинтересни for me), могат да ти кажат всичко, дори когато говорят истината не се усещат, че може да е по-добре да излъжеш от любезност или че по тоя начин могат да наранят/обидят някой. И наистина не го правят нарочно, просто са си такива.
Забеляяязало съм и че дори да ти говорят за нещо положително, дори да ти казват, че те обичат и държат на теб го казват с агресивен тон...все едно ти се карат...
Стрелеца рядко ще каже, че е виновен за нещо. Рядко ще си каже, че има недостатъци. И ако се случи да го направи и му кажеш, че е така както мисли веднага ще се дръпне и ще ти се разсърди, щото е тесногръд.
Най-дразнещото е това, че се подиграват на нещастието на другите и се шегуват прекалено много,...шега, която прераства едва ли не в гавра.
Не говоря всичко това, само защото ми е най-омразната и простовата зодия, а защото действително мисля така. Не съм си промила мозъка със зодии, просто имам наблюдения. И не си избирам хората по зодиите, както казах познавам достатъчно стрелци и не ги отбягвам само защото са стрелци...

Като за финал...
за да привлечеш вниманието на стрелец за нещо, което отрича просто трябва да изтъкнеш И отрицателните (за теб) неща, които за него са положителни. Да изглежда, че се съгласяваш с тях и си толерантен, а всъщност просто да вметнеш тук там че си и съгласен с него. (а всъщност не си) Защото трябва да му подхранваш егото,...не може то така ти да си прав, а той не. Не може хаха.. Трябва да блъфираш от време на време, за да си помисли, че той е правия, след което постепенно да му обясниш гледната си точка, защото ще ти е повярвал...иначе абсурд да те изслуша. И така лека по лека си успял да го убедиш в нещо, което е отричал преди това. Но трябва да си търпелив и умен и да не избухваш, защото както казах не е лесно с такива дразнители като тях. Видят ли те, че се ядосваш им доставя удоволствие и продължават да ти бъркат с пръст в очите.