.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен

Много притеснена моля за компетентни мнения . Благодаря

много се притеснявам така че ако имам грешки при правописа не ме съдете плс . значи давам направо към проблема . преди 1 , 2 месеца на половия орган си очоплих нещо мислех че е пъпка и ми излезе бенка мъничка но на пипане се усеща . искам да оточня къде е : точно до срамните устни но не от вътрешната страна а на самата кожа където излизат космите . та нали някой път в зависимост от гащите и ако не са ми удобни и като почна да пипам да местя и днеска отивам до тоалетна , и минах с пръст през бенката (плъзнах го) и от едната страна сякаш се е откъснала (не сякаш ами се е) ама нали има някой бенки които растат хвърчащи ддз как се казват ама съм виждала . та страх ме е да не съм си направила нещо защото живота е пред мен а аз утре мога да сдам багажа . Може ли някой да ми каже какво да правя или ако трябва да ходя на доктор какъв или какво да правя ;((((((((((
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Полов живот водиш ли? По начало да те види гинеколог, да се изключи бонус, предаван по полов път.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    сещам се за какво говориш мен ми е излизало нещо такова,но на врата и ми казаха да го мажа с мляко от смокиня иии да ти кажа ми се махна... обаче не знам дали при теб е абсолютно същото,затова по-добре отиди при гинеколога си,за да ти каже със сигурност какво е
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Повече от фен
    не не водя полов живот но то това не е вътрешно така че не виждам какво общо може да има с половия живот . ето сега изтеглих една картинка от гоогъл и съм обозначила мястото да видите http://www.prikachi.com/images/531/3521531a.jpg къде е . а и сега забелязах че не е много черно ами е като тъмно синьо което ми е много странно .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

ще пиша тук, за да не отварям нова тема. Та, и моят проблем е подобен. От доста време на същото място място (не винаги, но в тази област) ми се появяват подутини, като с времето се появява гной. За 2-3 дена минават и след това отново се появяват. Понякога са и доста болезнени при допир. И така вече доста време. Знам, че ще кажете да отида на гинеколог, но ме е срам :Д та исках първо да попитам тук дали някой е имал подобен проблем

Повече от фен
    ако не е от вътрешната страна може да се получава от подкожен косъм . така се получават тези подутинките . ама дори да не е тва не ми се вярва да пукнеш от него а аз ако имам проблем с май е бенка може да сдам багажа на бързо

ами аз мисля че не е от това,защото понякога има и от вътрешната страна и стават като раники ... А ти защо не отидеш при гинеколог? не бързай да мислиш такива лоши работи

Повече от фен
    да ок ама генеколога не гледа ли вътрешно . смисъл той какво може да ми каже като проблема се намира отвън

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    да ок ама генеколога не гледа ли вътрешно . смисъл той какво може да ми каже като проблема се намира отвън
    Те хората си знаят.

Guest
    няма значение дали е отвътре или отвън. гинеколога може да ти даде най-точно и компетентно определение на това и как да се излекува. и спокойно, няма "ей сега да сдаваш багажа" ... ако е било бенка имаш поне още няколко месеца живот

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    няма значение дали е отвътре или отвън. гинеколога може да ти даде най-точно и компетентно определение на това и как да се излекува. и спокойно, няма "ей сега да сдаваш багажа" ... ако е било бенка имаш поне още няколко месеца живот
    тва като го прочетох щях да се метна през прозореца ама се сетих че съм на първия етаж :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^Абе я не се психясвай. Иди на гинеколог, той най може да те успокои. Кво да гадаем тук.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    ImaginaryWorld.com
    Или по-добре при личната и тя ще знае къде да те прати. Може и на дерматолог да те прати.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дерматологът не е вариант! Гинеколозите също имат отношение към вулвата!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Отиди на лекар и спокойно,няма да умреш от това...

А за подутините,ако се бръснеш сигурно е подкожен косъм и на мен ми излизат такива,много са гадни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    тва като го прочетох щях да се метна през прозореца ама се сетих че съм на първия етаж :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    добре, преди да се мяташ от където и да било иди на лекар първо...

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Такава ,,хвърчаща,, бенка се нарича пишка. това не е подигравка, поне нашето семейство го нарича така. Не е страшно. може да го махнеш с конец, но е болезнено и не става бързо и не е много безопасно като се има предвид мястото.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Повече от фен
    Само си се представям ако го махна и ще получа сърдечен удар :ДД не не се ебавам . ама един пич приятел на баба си беше махнал такова нещо с конец и ослепя така че не мисля да рискувам (неговото беше някъде на лицето де) :ДД

Град
    ImaginaryWorld.com
    Абе ако говорите за тва дет си мисла никви конци нищо. Не се махат тия, че може да стане много много лошо. И аз имам такива ама не ми е минавало и през ум да ги махам..

Град
    vraca
    Не си и помисляй да я махаш с конец защото точно тези бемки са ракови образувания и може да стане лошо.Най-добре отиди на лекар
    "Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Отиваш на преглед при гинеколог!
    Да чакаш не е в твоя полза!

ами може да не е голям проблем но отиди на гинеколог ! най-вероятно ще ти изпише крем . не се притиснявай !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си