.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Топче на врата.

От 1 седмица имам някакво топче на врата до гратляна ... не е много голямо и се движе наляво и надясно , съшто така неме боли . От днес забелязах че до него е излязло оште едно но много малко на размери , и то се двийи и неме боли . Може ли помощ ... на 17 съм Казвам се иван ....

Мс. предварително
    213123123

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Иди на лекар,тука няма кой да ти помогне,не сме лекари,каква помощ очакваш!Още утре иди,за да не стане късно,ако е нещо сериозно.

Повече от фен
    аз имам някво такова на врата от страни и е линфен възел но отиди да те видят !!!
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Подут ти е линфен възел. На мен ми се поду преди няколко години вследствие на настинка или грип и аз не знам какво беше.. Ходих при какви ли не лекари и сумати изследвания - нямаше нищо, казаха ми, че така и ще си остане. Подутината не се вижда само аз си я напипвам .. Евентуално се подува повече, когато се разболееш, но после пак трябва да си върне старите размери. За всеки случай отиди на лекар
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Можеш ли да си го извадиш?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Може да е мастно образувание.. дреболия,но отиди на лекар,защото може да се окаже по-сериозно. И споко ))

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

И аз имах такова преди години. Ходих 2 пъти на лекар, казаха ми, че е вледствие на тежката варицела, която изкарах. След няколко месеца изчезна. Не мисля, че има за какво да се притесняваш.
    Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    По принцип лимфните възли се намират най-вече в областта на шията ,не са болезнени и имат защитна функция,но започнат ли да болят или да се подуват тогава вероятно става дума за инфекция,предизвикана от рана,настинка,грип,възпале о гърло,бактериална инфекция и др.
    Ако леко лимфните възли останат подути по-дълго от седмица или с времето продължават да се подуват,отиваш на лекар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си