- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Буболечки
Пфу, бях ги забравил тия твари безмозъчни. Имали ли сте едни черни, малки, твърди буболечки, които са по-тъпи и от чехъла, с който ги бия? Хем пълзят, хем летят, хем се блъскат и падат от някъде. Сигурно 3 ми паднаха тази вечер на главата. Обявих им Джихад, избих сигурно 20, но пак оцеляха някои, май. Ако сте срещали таква напаст, какви мерки сте взимали? Нещо за пръскане, за жужене, знам ли, че вече обмислям да взема едно АК47 и да ги подбирам. Направо се побърках!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ами купи един препарат беRaid ли какво беше
избиваааа ги .. и техните яйца
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,Райд върши работа![]()
На село преди имаше доста. Много ги мразех.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
потърси някой препарат в агрономска аптека. Наскоро един фр си взе един препарат в едно малко шишенце, който се разтваря в 5 литра вода напръскваш го в стаята си и след 4-5 часа гледаш всички буби мухи, и ако имаш др насекоми, обърнати нагоре с краката![]()
Аз си взех такова. Само мухата дето летеше падна. Тея продължиха да мърдат![]()
Накрая открих къде са им яйцата. Потърси в глинени/дървени съдове , саксии ако имаш такива ,защото колкото и да ги убиваш все ще се появяват други. Потърси преди да хабиш райда на първата вълна![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
У нас има почти 30-дебели,черни хлебарки.Купихме такъв капан- http://www.google.com/imgres?imgurl=...1t:429,r:2,s:0 .Излови ги всичките.Остават още 2-3.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
и на нас кво ни дреме кво има във вашата баня...Първоначално написано от beee