- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Този път разумът ми си замълча!?!?!
Добър Вечер,съфорумници!
Случвало ли ви се е, да познавате някого от отрицателно време,но въпреки всичко да сте адски,адски привлечени от него? Как действате а-у?
Аз,изглежда се зарибих до неузнаваемост по едно момче,всъщност познаваме се от наистина малко време,но тръпката около него е адска. Не го пришпорвам и не възлагам надежди,защото би било абсурдно. Но принципно съм човек,който опознава хората а-у, но този път незнам какво стана и всичко ми се завъртя около него. Той демонстрира приятелско отношение,както и аз. Нямам намерение да го отблъсна,но за първи път се чувствам толкова привлечена от почти непознат. Някакви мнения?
ла-ла-ла
Първоначално написано от eminemfenka
не прибързвай да се разкриваш пред него,изчакай да видиш дали ти на него си му интересна и тогава "Go Go Go...! "
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Това не е нещо ненормалноИ на мен ми се е случвало доста пъти даже, но всичко отминава след време. Дори мисля, че когато не познаваш достатъчно добре човека има повече тръпка, а и е по-интересно, защото не знаеш какъв е, но всичко отминава
![]()
Единствено и само приятелско отношение ли демонстрира? Защото щом го харесваш, ако той не прави никакви намеци дори, направи ги ти. Хората постоянно се разминават точно защото и двамата очакват другият да направи нещо.
Ами аз се опитах да направя по заобиколният начин,но явно той е спял,или аз не го правя както трябва,щот не искам да го пришпорвам.
Иначе той прави,намеци,после уж са ебавка,после казва нещо и като го питам дали е намек а-у ми отговаря 'може би' ,и пак си кара по старо му , се едно съм му някое френдче с което си джътка биричката . Говорихме си за т'ва онова, и ми каза ,че не може да ми каже ''почти нищо за себе си'' защото ми нямал доверие,непознати сме . За,което съм съгласна,но той ту така , ту онака.. а аз просто се сдържам да не го награбя,незнам какво изпитвам,но знам че ме привлича адски много![]()
ла-ла-ла
Ами, да, веднъж ми се случи на едно парти. И не мога да кажа, че си държах ръцете зад гърба![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.